Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ojjj to źle, bardzo źle...:shake: będę musiała z Karoliną porozmawiać co i jak w takim przypadku :roll:
Tylko się streszczajcie bo właścicielka Miskowego siedzieć wiecznie w stanach nie zamierza :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Wiesz co, jak Ty się masz tak do mnie odzywać to ja tu już nie wpadnę xD Żart ;D DAWAJ NOWE NOWE FOTY xD
NIE DAM :obrazic: Nowe foty są :obrazic:

fidelek2 napisał(a):
ale Karoliny ni ma :niewiem: Gdzieś polazła i nie wróciła....
Łazęga jedna :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Pianko dziekuję, Ty jedna cieszysz się z widoku Miśka :multi:
No co przystojniak jest:multi:

Przedstawiam Wam też Azorka :loveu: Jest piesek mojej "babci", powiem Wam że jako jedyna w mojej rodziny kocha zwierzeta, a Azorek ma dostarczone wszystko czego mu potrzeba :multi:

Ale oczęta:loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Czabus prezentuje swoje względy :cool3:

hehe:evil_lol:

Miśko. Jego sierść jest jeszcze w opłakanym stanie, ale planujemy już kąpiel :evilbat:

I Miskowy usmiech ;)

O zdjęcia Miśka:multi:

:bye:
Świetny skok:multi:

A tak na serio to przyszłam się Was zapytać o jedną ważną rzecz - jak nauczyć psa się bawić? Dziś biegałam za Miśkiem jak debilka z pluszakiem i piłeczką, zaczepiałam, warczałam, tarmosiłam i.. nic!!!! On nie zwraca na zabawki uwagi tylko pakuje się na kolana i jest pochłonięty obsikiwaniem wszystkiego naokoło :shake: Zdarzyło się raz że złapał pluszaka w zeby, a ja zawyłam z radości :evil_lol: No ale na tym się skończyło :niewiem:
Napewno go nie zmusisz:eviltong:

Posted

Pianka napisał(a):
No co przystojniak jest:multi:
Ale oczęta:loveu:
hehe:evil_lol:
O zdjęcia Miśka:multi:
Świetny skok:multi:
Napewno go nie zmusisz:eviltong:
Cześć :multi:

psiulka napisał(a):
Sylwia, posty Ci się cofnęły o_O
Serio? :evil_lol: Pousuwałam dzisiejsze hopki, wszystkie hopki usuwam :p

fidelek2 napisał(a):
Teraz kiedy planujemy taką akcję Jej nie ma, co by potem tylko nie chciała się wozić Naszym nowym ekstra wozem :diabloti:
Ojj zobaczysz, jeszcze bedzie chciała pojeździć sobie z nami :x

Posted

Już niedługo Miśku 'zamieszkamy' razem w chałupce Twojej Pani :cool3:
Musimy tylko z Sylwią i Karoliną odzyskać skradzione cegiełki na budowę dobudówki :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']

Już niedługo Miśku 'zamieszkamy' razem w chałupce Twojej Pani :cool3:
Musimy tylko z Sylwią i Karoliną odzyskać skradzione cegiełki na budowę dobudówki :evil_lol:Odzyskamy :multi: Pasuje wynająć tajnego agenta, co by nam znalazł sprawcę... :hmmmm:

[quote name='fidelek2']A co to to jest czy może raczej było...? :crazyeye::hmmmm: Nie mam pojęcia :evil_lol:

Posted

Dzień dobry ;)

Patrzcie :crazyeye:

Asiaczek napisał(a):
Wczoraj rozmawiałam w wiadomej sprawie z Margo na wystawie w Łodzi. I oto wyjaśnienia, jakie od Niej otrzymałam (obym tylko nic nie pokręciła).

Dogo pracuje na 2 serwerach. Część naszych postów zapisuje się na I część na II serwerze. I z naszych opisów wynika, że jeden z n ich "wariuje". Te posty zxapisywane na tym "chorym" serserze znikają i pojawiają się wtedy, kiedy chcą.
Dzisiaj/jutro osoba kompetentna w sprawach informatycznych ma zobaczyć, co się tam dzieje i poczynić jakieś kroki.
Ja mocno wierzę, że DGM jeszcze wróci do swojej wspaniałej kondycji i że nadal będziemy zadowoleni z tej możliwości kontaktów.
Trzymam mocno skrzyżowane palce, aby jak najszybciej wyjść z tego impasu.
Pzdr.

Posted

Pianko :calus:

Idem już się położyć, choć i tak nie zmruże tej nocy oka :( Pokłóciłam sie cholernie z tatą, co ja poradzę że żyję.. :( Czuję się podle..

Dobranoc.

Posted

No to teraz wkleję kilka badziewnych fotek, co by nie było że nie daje :evil_lol: Choć i tak nikt poza Kasią ich nie ogląda. Dziękujemy Kasieńko :buzi:

Oglądam bo bardzo mi sie podobaja zdjęcia w Twoim wykonaniu i to nie tylko te wybrane ale wszystkie :loveu:

Słonik :loveu:

Prawie jak prawdziwy :loveu: ;)

Idem już się położyć, choć i tak nie zmruże tej nocy oka :( Pokłóciłam sie cholernie z tatą, co ja poradzę że żyję.. :( Czuję się podle..

Sylwuś nie mów tak, wszystko sie ułoży :glaszcze:
Każdy z Nas kłóci się z rodzicami i potem żałuje wielu wypowiedzianych w gniewie słów....

Posted

Sylwunia :diabloti: :multi: Pamiętaj, że ja zawsze będę odwiedzac Twoją galeryjkę i że zawsze możesz na mnie liczyc :calus: Nie odpisałam na esa, bo mi się nie chciało, ale popiszemy pewnie tak pod wieczór :evil_lol: Kochana, robisz śliczne zdjęcia, oby tak dalej :multi: Śliczny słoniczek :loveu: A ten piesek to czyj on jest? A Sylwunia (:evil_lol: ) tak ślicznie wyszła na zdjęciu z "Panem od WF'u" (czyżby :lol: :razz: ). Nie no ja Cię o nic nie posądzam.

PS. Ja też chcem na rolki :loveu: Jaki masz model :cool3:

Buziaczki od Iloni ^^