:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 psiulka napisał(a):Sylwia ^^ Cegiełki?? Jakie cegiełki?? xD Kiedy nowe fotki :DStrone wcześniej :mad: Dziś i wczoraj dawałam nowe :mad: I przed wczoraj też! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Ojjj to źle, bardzo źle...:shake: będę musiała z Karoliną porozmawiać co i jak w takim przypadku :roll:Tylko się streszczajcie bo właścicielka Miskowego siedzieć wiecznie w stanach nie zamierza :cool3: Quote
psiulka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wiesz co, jak Ty się masz tak do mnie odzywać to ja tu już nie wpadnę xD Żart ;D DAWAJ NOWE NOWE FOTY xD Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ale Karoliny ni ma :niewiem: Gdzieś polazła i nie wróciła.... Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Gratulacje 5000-go postu :multi::multi:Serio? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 psiulka napisał(a):Wiesz co, jak Ty się masz tak do mnie odzywać to ja tu już nie wpadnę xD Żart ;D DAWAJ NOWE NOWE FOTY xD NIE DAM :obrazic: Nowe foty są :obrazic: fidelek2 napisał(a):ale Karoliny ni ma :niewiem: Gdzieś polazła i nie wróciła....Łazęga jedna :shake: Quote
Pianka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Pianko dziekuję, Ty jedna cieszysz się z widoku Miśka :multi: No co przystojniak jest:multi: [quote name=':: FiGa ::'] Przedstawiam Wam też Azorka :loveu: Jest piesek mojej "babci", powiem Wam że jako jedyna w mojej rodziny kocha zwierzeta, a Azorek ma dostarczone wszystko czego mu potrzeba :multi: Ale oczęta:loveu: [quote name=':: FiGa ::']Czabus prezentuje swoje względy :cool3: hehe:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] Miśko. Jego sierść jest jeszcze w opłakanym stanie, ale planujemy już kąpiel :evilbat: I Miskowy usmiech ;) O zdjęcia Miśka:multi: [quote name=':: FiGa ::'] :bye: Świetny skok:multi: [quote name=':: FiGa ::'] A tak na serio to przyszłam się Was zapytać o jedną ważną rzecz - jak nauczyć psa się bawić? Dziś biegałam za Miśkiem jak debilka z pluszakiem i piłeczką, zaczepiałam, warczałam, tarmosiłam i.. nic!!!! On nie zwraca na zabawki uwagi tylko pakuje się na kolana i jest pochłonięty obsikiwaniem wszystkiego naokoło :shake: Zdarzyło się raz że złapał pluszaka w zeby, a ja zawyłam z radości :evil_lol: No ale na tym się skończyło :niewiem: Napewno go nie zmusisz:eviltong: Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Teraz kiedy planujemy taką akcję Jej nie ma, co by potem tylko nie chciała się wozić Naszym nowym ekstra wozem :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Pianka napisał(a):No co przystojniak jest:multi: Ale oczęta:loveu: hehe:evil_lol: O zdjęcia Miśka:multi: Świetny skok:multi: Napewno go nie zmusisz:eviltong:Cześć :multi: psiulka napisał(a):Sylwia, posty Ci się cofnęły o_OSerio? :evil_lol: Pousuwałam dzisiejsze hopki, wszystkie hopki usuwam :p fidelek2 napisał(a):Teraz kiedy planujemy taką akcję Jej nie ma, co by potem tylko nie chciała się wozić Naszym nowym ekstra wozem :diabloti:Ojj zobaczysz, jeszcze bedzie chciała pojeździć sobie z nami :x Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 No dobra, kilka fot A domku nawet nie widaaać... :) Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 A oto co zastałam w lazience :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Już niedługo Miśku 'zamieszkamy' razem w chałupce Twojej Pani :cool3: Musimy tylko z Sylwią i Karoliną odzyskać skradzione cegiełki na budowę dobudówki :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A oto co zastałam w lazience :evil_lol: A co to to jest czy może raczej było...? :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='fidelek2'] Już niedługo Miśku 'zamieszkamy' razem w chałupce Twojej Pani :cool3: Musimy tylko z Sylwią i Karoliną odzyskać skradzione cegiełki na budowę dobudówki :evil_lol:Odzyskamy :multi: Pasuje wynająć tajnego agenta, co by nam znalazł sprawcę... :hmmmm: [quote name='fidelek2']A co to to jest czy może raczej było...? :crazyeye::hmmmm: Nie mam pojęcia :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Ja już dziś zmykam :bye: Branoc Kasiu :buzi: Branoc Karolinko :mad: Branoc Ilonko :calus: Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dzień dobry ;) Patrzcie :crazyeye: Asiaczek napisał(a):Wczoraj rozmawiałam w wiadomej sprawie z Margo na wystawie w Łodzi. I oto wyjaśnienia, jakie od Niej otrzymałam (obym tylko nic nie pokręciła). Dogo pracuje na 2 serwerach. Część naszych postów zapisuje się na I część na II serwerze. I z naszych opisów wynika, że jeden z n ich "wariuje". Te posty zxapisywane na tym "chorym" serserze znikają i pojawiają się wtedy, kiedy chcą. Dzisiaj/jutro osoba kompetentna w sprawach informatycznych ma zobaczyć, co się tam dzieje i poczynić jakieś kroki. Ja mocno wierzę, że DGM jeszcze wróci do swojej wspaniałej kondycji i że nadal będziemy zadowoleni z tej możliwości kontaktów. Trzymam mocno skrzyżowane palce, aby jak najszybciej wyjść z tego impasu. Pzdr. Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 No to teraz wkleję kilka badziewnych fotek, co by nie było że nie daje :evil_lol: Choć i tak nikt poza Kasią ich nie ogląda. Dziękujemy Kasieńko :buzi: Ptasek :-P Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Figowa pancia :lol: A za nią jej pan od wfu :mad: Słonik :loveu: Ptaski :-P Mało towarzyski wron :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Muuucha :evil_lol: Ta fotka byłaby fajna gdyby mlecyk się nie rozmazał :placz: Ale mój aparat czegoś takiego nie potrafi :( Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Pianko :calus: Idem już się położyć, choć i tak nie zmruże tej nocy oka :( Pokłóciłam sie cholernie z tatą, co ja poradzę że żyję.. :( Czuję się podle.. Dobranoc. Quote
Kasia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] No to teraz wkleję kilka badziewnych fotek, co by nie było że nie daje :evil_lol: Choć i tak nikt poza Kasią ich nie ogląda. Dziękujemy Kasieńko :buzi: Oglądam bo bardzo mi sie podobaja zdjęcia w Twoim wykonaniu i to nie tylko te wybrane ale wszystkie :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Słonik :loveu: Prawie jak prawdziwy :loveu: ;) [quote name=':: FiGa ::'] Idem już się położyć, choć i tak nie zmruże tej nocy oka :( Pokłóciłam sie cholernie z tatą, co ja poradzę że żyję.. :( Czuję się podle.. Sylwuś nie mów tak, wszystko sie ułoży :glaszcze: Każdy z Nas kłóci się z rodzicami i potem żałuje wielu wypowiedzianych w gniewie słów.... Quote
psiulka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Sylwunia :diabloti: :multi: Pamiętaj, że ja zawsze będę odwiedzac Twoją galeryjkę i że zawsze możesz na mnie liczyc :calus: Nie odpisałam na esa, bo mi się nie chciało, ale popiszemy pewnie tak pod wieczór :evil_lol: Kochana, robisz śliczne zdjęcia, oby tak dalej :multi: Śliczny słoniczek :loveu: A ten piesek to czyj on jest? A Sylwunia (:evil_lol: ) tak ślicznie wyszła na zdjęciu z "Panem od WF'u" (czyżby :lol: :razz: ). Nie no ja Cię o nic nie posądzam. PS. Ja też chcem na rolki :loveu: Jaki masz model :cool3: Buziaczki od Iloni ^^ Quote
Recommended Posts