Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łaaa... Bardzo się cieszę, ze Alladynek się podoba.:multi: :multi: Piękny z niego ogier, ach:loveu: , oko mozna nim nacieszyć... I jest się do czego przytulić. :loveu:
[quote name=':: FiGa ::']
A to że jestem chora nie ma nic wspólnego z tym ubiorem :mad:
[/quote]
Ja wieeeem... :shake: Tylko mówię o tej wcześniejszej chorobie, jeszcze na feriach. :eviltong: Ile ja razy mam powtarzac - PROSZĘ MI NIE CHOROWAĆ! :razz: :placz:

[quote name=':: FiGa ::']Dziś w szkole była akcja :roll: Wracam sobie ze sklepu [była 15 minutowa przerwa], wchodzę na teren szkoły i co widzę? Dwie dziewczyny [które znam i lubię..ałam] siedzą na ławce, nagle jedna się zrywa i woła "Patrz! Jakis kot! Chodź mu wpier***!" ... ja się zerwałam i krzyczę żeby dały sobie spokój a one co? W smiech i jedna z rozbiegu.. Kociak poleciał w góre, spadł, zerwał się i uciekł przerażony... :( A ta która mu to zrobiła z szyderczym uśmiechem na ustach patrząc na mnie powiedziałado koleżanki "Chodź Kaska na lekcje"... Ja po prostu nie jestem w stanie pojąć jak można zrobić cos takiego... Skoro nie cofa się przed tym by kopnąć kota... jutro to może być człowiek, dziecko... :(

Albo jadąc dziś autobusem zobaczyłam na chodniku grupę ludzi, bardzo liczną. A w srodku siedzial przerazony nastolatek, twarz mial we krwi... I co jest najlepsze? NIKT nie pofatygowal sie by podejsc, uspokoić go.. Wszyscy stali i sie po prostu gapili! Cos takiego mnie po prostu... :evil:[/quote]
To sa tzw. szkoły bez przemocy... :-( Ech, straszna jest ta rzeczywistość. Najgorsze jest to, ze stworzenie cierpi sie za niewinność... :-( :-( :-( :-(

Posted

Co za ludziska, gdzie wrażliwość???!!!!:crazyeye: Chciałabym być w Waszym wieku, co prawda, nie jestem jeszcze taka stara;), ale ... wspomina się te czasy...:eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']No to miałaś dzisiaj niezłe przeżycia...:shake:

Powodzenia jutro na biologii. kciuki zaciśnięte :kciuki:[/quote]Dziękuję za kciuki :multi: Nie było źle ;)

[quote name='Marta_Ares']tez mam jutro sprawdzian z bioli:placz: i do tego jeszcze angol:roll:[/quote]A ja miałam tez kartkówkę z historii, a że kułam wczoraj biolę to dostałam 2 :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Łaaa... Bardzo się cieszę, ze Alladynek się podoba.:multi: Piękny z niego ogier, ach:loveu: , oko mozna nim nacieszyć... I jest się do czego przytulić. :loveu:[/quote] A ja przed chwilką znalazłam sobie stadninę niedaleko mnie [15 km :placz:].. może tak pozbieram sobie kasę i na wakacjach skombinuję jakies lekcje.. :razz:

[quote name='g_o_n_i_a'] Ja wieeeem... :shake: Tylko mówię o tej wcześniejszej chorobie, jeszcze na feriach. :eviltong: Ile ja razy mam powtarzac - PROSZĘ MI NIE CHOROWAĆ! :razz: :placz:[/quote] Dziś było bez atrakcji... :razz: więc może bedzie ok :razz:

[quote name='g_o_n_i_a'] To sa tzw. szkoły bez przemocy... :-( Ech, straszna jest ta rzeczywistość. Najgorsze jest to, ze stworzenie cierpi sie za niewinność... :-( [/quote]A co jest jeszcze lepsze? Nauczyciel który widział to wszystko słowem sie nie odezwał :-(

[quote name='justys95']A ja mam z history...:placz:[/quote]i jak Ci poszło? :cool3:

[quote name='Samturia']jesoo ale bym zarąbvała :mad:[/quote]A ja pozostawiam to temu na górze :shake:

[quote name='edhel']Co za ludziska, gdzie wrażliwość???!!!!:crazyeye: Chciałabym być w Waszym wieku, co prawda, nie jestem jeszcze taka stara;), ale ... wspomina się te czasy...[/quote]Ojj babciu :evil_lol:
Nóż się w kieszeni otwiera :mad:

[quote name='wiq']świetnie po prostu się zachowały.. w dodatku dziewczyny..[/quote]Cóż nawet przechodzący obok chłopcy krzywo sie patrzyli, no ale byli też tacy co sie głupio cieszyli :roll:

Posted

Hej :multi: :multi: :multi:
A ja przed chwilką znalazłam sobie stadninę niedaleko mnie [15 km :placz:].. może tak pozbieram sobie kasę i na wakacjach skombinuję jakies lekcje.. :razz:[/quote]
No to przynajmniej będę mogła fotki ogladac :multi: I zazdrościć, ze mozesz sobie brykac... :placz:

Dziś było bez atrakcji... :razz: więc może bedzie ok :razz:
[/quote]
Łaa :multi: I tak ma być CODZIENNIE :calus:

A co jest jeszcze lepsze? Nauczyciel który widział to wszystko słowem sie nie odezwał :-(
[/quote]
Echh... Nie komentuje :-( To to już jest 100% szkoła bez przemocy

Posted

[quote name='::FiGa::']i jak Ci poszło? :cool3:[/QUOTE]
Nijak bo nie pisałam,dzięki mojemu choremu ślepiu i mamie która mnie zwolniła z lekcji...:roll:

Posted

Bryyyy :multi:
Miałam wszystko w galeriach ponadrabiać w ten weekend, ale miałam wczoraj zawody, a dziś będę ukać na jutrzejszy sprawdzian z biologii [tak - kolejny, a raczej zaległy :evil_lol:]

[quote name='g_o_n_i_a']Hej

No to przynajmniej będę mogła fotki ogladac :multi: I zazdrościć, ze mozesz sobie brykac... :placz: [/quote]Taaaa tylko skąd ja kase wezmę na tę jazdę... Na rodziców nie mam co liczyć..

[quote name='g_o_n_i_a'] Łaa :multi: I tak ma być CODZIENNIE :calus:[/quote]Teraz już będzie :diabloti:
Wczoraj np jakaś laska chciała się ze mną bić :lol: ja się jej postawiłam [no najwyżej dostałabym z zęby :lol: dziewczyna była wyższa i lepiej zbudowana] ale dziewczyny z mojej drużyny się za mna postawiły i się biedna speszyła :lol:

[quote name='fidelek2']Witajcie Kropkowe w weekendowy piatek :multi:

Co słychać? Jak sie miewa Czabik? [/quote]Czabik ma się dobrze, odwiedza nas czasami głośno ujadając pod naszym domem :loveu:

[quote name='Marta_Ares']jak tam meczyk??? kKiedy fotki kropkowej??
a tak wogole to witamy, narescie weekend[/quote]Fotki ędą dziś :p i to nie tylko kropkowej :razz:
[quote name='fidelek2']Mecz wygrany??? [/quote]Taa... :eviltong: Było 6 drużyn - [SIZE=3]Kraków, Kielce, Zamość, Kolbuszowa[/SIZE], Medyka i [SIZE=1]Grodzisko[/SIZE] [świetnie to wygląda :megagrin:] My - Grodzisko zajęłyśmy 4 miejsce ogółem, a drugie w naszej grupie :cool3:

[quote name='bonita'][B]Na pewno :D[/B]

[B]Witanko :)[/B][/quote]Cześć faflunki :multi:

[quote name='dbsst']czesc wredne kropki ;) :eviltong: :lol: :lol: :lol:[/quote]Cześć cudotwórczyni debe :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry :calus:
A co tu takie pustki? :-([/quote]Nie chce nam się tu siedzieć :eviltong: czasu brak :shake:

Posted

Wiecie co kochani? Musze poruszyć tu pewną sprawę. Jestem świadoma, że wraz z napisaniem tego stracimy odwiedzających, ale wolę by odwiedzały nas ludki, które szczerze czytają naszą galerię niż żeby wpadały osoby, które chcą mieć więcej łapek nad nickiem wcale specjalnie nie wysilając się by choć ostanie dwie strony przeczytać :roll:
Nie wytykam tu nikogo palcami, ale pewnego dnia mogę napisać długiego posta, w którym napomknę cos o tfu tfu złej/przykrej sytuacji, po czym w następnym poście dam jakieś fotki, a osoba, która wejdzie nawet moich wywodów nie przeczyta. Jedynie zacytuje jakąś fotkę, podpisze ‘ojej, jaka śliczniutka’ i na tym się skończy.. A ja czytając takiego posta tylko się pogrążam.. Ja mam kilkanaście wątków z galeriami w subskrypcjach i nawet, gdy nie ma mnie kilka dni na dogo, a widzę, że są nowe posty to wchodzę na pierwszą stronę danej galerii i klikam na ‘[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29938&goto=newpost"][/URL][B]Pokaż pierwszy nieprzeczytany[/B]‘, pokazuje mi się popost, na którym skończyłam i po kolei nadrabiam...
Ale może ja się mylę? Może źle robię starając się odwiedzać szczerze i czytać by moje wpadanie nie było tylko nabijaniem sobie licznika? Może powinnam po prostu nie tracić czasu, wpadać do subskrybowanych galerii, oglądnąć ostatnią stronę bez czytania [bo i po co], ewentualnie gdyby tam nie było fot spojrzeć na przedostatnią, a gdy znajdę jakąś fotkę to napiszę ‘cześć, świetna fota’ i pójdę do następnego wątku powtórzyć po raz setny tę samą czynność?
Ja naprawdę nie mam tu na myśli konkretnych osób, ale widzę, co się dzieje. Raz po wejściu do naszej galerii miałam same powitania, a stronę wcześniej pisałam o łapce Czabutka. Poczułam wtedy, że pisze sama do siebie. Niby dogo jest taką wieeeelgachną rodzinką, a foto-blogach można pisać praktycznie o wszystkim, dlatego tak to zbliża ludzi, powstają więzy, przyjaźnie... Na mniejszych forach internetowych poświęconym psom jest większy rygor, niby jest tak sztywno, bez tych więzi, sama jestem na dwóch modem i porządku pilnuję, ale gdy napiszę o ciążącej mi na sercu sprawie to odpiszą dobrym słowem a nie ‘dzień dobry, jak samopoczucie’ i to jeszcze zaraz pod moim postem, w którym pisałam, że boli mnie brzuch, jestem chora i ogólnie jest źle :roll:
Poza tym muszę bezlitośnie skrócić listę odwiedzanych przeze mnie galerii, dzięki temu również stracimy ludków czytających naszą galerię, bo zauważyłam że panuje tu reguła ‘ty mi to ja w zamian tobie’ [coś na wzór blogów na onecie :roll:] ale jest mi to już obojętne...

Posted

Koniec ględzenia, fotki :-P

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/115/2f04d9068849d1df.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/666a3ad2325f44e1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/287e7e79061f5d66.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/115/cbc7a74e82d51890.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/115/a551688658385726.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Czabik ma się dobrze, odwiedza nas czasami głośno ujadając pod naszym domem :loveu:

Taa... :eviltong: Było 6 drużyn - [SIZE=3]Kraków, Kielce, Zamość, Kolbuszowa[/SIZE], Medyka i [SIZE=1]Grodzisko[/SIZE] [świetnie to wygląda :megagrin:] My - Grodzisko zajęłyśmy 4 miejsce ogółem, a drugie w naszej grupie :cool3:

[/quote]

To super, że u niego dobrze :loveu: A będą jakieś fotki Czabikowe też??? :cool3: Oczywiście za Kropkowe też sie nie obrażę...;)

No to moje gratulacje :multi::multi:

P.S. Powodzenia jutro na biologii ;)

Posted

Kibuś

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/66/af50c9180bf39789.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/115/98fedb13709e4638.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/b65711f38cf8f67c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/115/27f6990456375b88.jpg[/IMG][/URL]