Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Ja piłam TYLKO PEPSI :p To Gosia i Edyta chlały, nie ja :p[/quote]
Wiesz co, jako kulturalna krowa PIJĘ nie chlam. :shake: A poza tym, pozniej przerzucilam sie na Pepsi, bo się ktoś tu wygrażał i zostalabym juz sama, maz by mnie rzucil.... :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Wiesz co, jako kulturalna krowa PIJĘ nie chlam. :shake: A poza tym, pozniej przerzucilam sie na Pepsi, bo potem zostalabym juz sama. :diabloti:[/quote]Dobra dobra, Aza mi tam doniosła co stało pod krzesłem :shake:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No mosz... Zostawic gdzies telefon, a tu juz na nim ląduje psia łapa... :shake:
A co Ci powiedziala? :cool3: Pewnie też nałgała. :shake:[/quote]Wystarczająco dużo mi powiedziała :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wystarczająco dużo mi powiedziała :mad:[/quote]
Łżesz jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Co ona Ci mogla powiedziec skoro ja na krześle nie siedzialam! :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Łżesz jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Co ona Ci mogla powiedziec skoro ja na krześle nie siedzialam! :diabloti:[/quote]A czy ja pisałam że TO stało pod krzesłem na którym [SIZE=4]siedziałaś[/SIZE]? :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A czy ja pisałam że TO stało pod krzesłem na którym [SIZE=4]siedziałaś[/SIZE]? :diabloti:[/quote]
No to TO cos nie nalezalo do mnie :shake: :evil_lol: Przeciez w domu jest jeszcze kawałek stada oprócz mnie. I to starszego.. :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No to TO cos nie nalezalo do mnie :shake: :evil_lol: Przeciez w domu jest jeszcze kawałek stada oprócz mnie. I to starszego.. :diabloti:[/quote]Ale Aza wie do kogo TO należało :razz:

[quote name='leemonca']no, ładnych rzeczy ja się tu dowiaduję :mad:[/quote]Ja tez byłam zniesmaczona :-( Uważałam Gosię za bardziej odpowiedzialną dziewczyne :shake:

[quote name='_ChiQuiTa_']ja sie już pogubiłam w ich rozmowach :D
chyba zaczynam być głodna :d[/quote]TO zapraszam do mnie na rosołek :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Z nią rozmowa prowadzi do jednego - co stalo pod krzeslem :evil_lol:[/quote]Ojj nie, CO stało to już wiemy, czyje toto też, a teraz przejdźmy do kwestii po co TO tam stało/stoi/stać będzie... :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][SIZE=5]Oł jeach !! za nowego ava !! :sweetCyb::laola::popcorn::pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/SIZE][/quote]

oo a ta znowu pije:shake: :shake: chyba bedzie trzeba skontaktowac sie z Twoja mama:evil_lol: :evil_lol: