dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A Bardzo możliwe :evil_lol::evil_lol:[/quote] wredota postępująca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ja piłam TYLKO PEPSI :p To Gosia i Edyta chlały, nie ja :p[/quote] Wiesz co, jako kulturalna krowa PIJĘ nie chlam. :shake: A poza tym, pozniej przerzucilam sie na Pepsi, bo się ktoś tu wygrażał i zostalabym juz sama, maz by mnie rzucil.... :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wiesz co, jako kulturalna krowa PIJĘ nie chlam. :shake: A poza tym, pozniej przerzucilam sie na Pepsi, bo potem zostalabym juz sama. :diabloti:[/quote]Dobra dobra, Aza mi tam doniosła co stało pod krzesłem :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No mosz... Zostawic gdzies telefon, a tu juz na nim ląduje psia łapa... :shake: A co Ci powiedziala? :cool3: Pewnie też nałgała. :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='dbsst']wredota postępująca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]Za dużo siedze z Szpilowej galerii i mi się udziela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ja piłam TYLKO PEPSI :p To Gosia i Edyta chlały, nie ja :p[/quote] Noo ja to napewno :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No mosz... Zostawic gdzies telefon, a tu juz na nim ląduje psia łapa... :shake: A co Ci powiedziala? :cool3: Pewnie też nałgała. :shake:[/quote]Wystarczająco dużo mi powiedziała :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wystarczająco dużo mi powiedziała :mad:[/quote] Łżesz jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co ona Ci mogla powiedziec skoro ja na krześle nie siedzialam! :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Noo ja to napewno :eviltong::eviltong:[/quote]Wiadomo kto tu jest największym zulem :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Łżesz jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co ona Ci mogla powiedziec skoro ja na krześle nie siedzialam! :diabloti:[/quote]A czy ja pisałam że TO stało pod krzesłem na którym [SIZE=4]siedziałaś[/SIZE]? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A czy ja pisałam że TO stało pod krzesłem na którym [SIZE=4]siedziałaś[/SIZE]? :diabloti:[/quote] No to TO cos nie nalezalo do mnie :shake: :evil_lol: Przeciez w domu jest jeszcze kawałek stada oprócz mnie. I to starszego.. :diabloti: Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no, ładnych rzeczy ja się tu dowiaduję :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja sie już pogubiłam w ich rozmowach :D chyba zaczynam być głodna :d Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Z nią rozmowa prowadzi do jednego - co stalo pod krzeslem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No to TO cos nie nalezalo do mnie :shake: :evil_lol: Przeciez w domu jest jeszcze kawałek stada oprócz mnie. I to starszego.. :diabloti:[/quote]Ale Aza wie do kogo TO należało :razz: [quote name='leemonca']no, ładnych rzeczy ja się tu dowiaduję :mad:[/quote]Ja tez byłam zniesmaczona :-( Uważałam Gosię za bardziej odpowiedzialną dziewczyne :shake: [quote name='_ChiQuiTa_']ja sie już pogubiłam w ich rozmowach :D chyba zaczynam być głodna :d[/quote]TO zapraszam do mnie na rosołek :razz: [quote name='g_o_n_i_a']Z nią rozmowa prowadzi do jednego - co stalo pod krzeslem :evil_lol:[/quote]Ojj nie, CO stało to już wiemy, czyje toto też, a teraz przejdźmy do kwestii po co TO tam stało/stoi/stać będzie... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Te ja tez mam rosołek :D to ja zjem u siebie :D Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Te ja tez mam rosołek :D to ja zjem u siebie :D[/quote]Ale ja mam lepszy :cool3: A na drugie danie [B]cielęcina[/B] :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ładnego mam ava? :cool3::cool3: Dzi[I]ękujemy Edytce za niego :multi::multi::multi: Może pasowałoby go... [SIZE=4]oblać[/SIZE]? :cool3: [/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a ja drugie danie mam schabowe :D a wiesz niechce u Ciebie bo ja wile w domowym zaciuszu, miedzy ludzmi nie umiem bo siorpie :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [SIZE=5]Oł jeach !! za nowego ava !! :sweetCyb::laola::popcorn::pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja wlasnie wpadlam powiedziec ze masz sliczny avek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie wiem o co chodzi ale jestem za :P Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][SIZE=5]Oł jeach !! za nowego ava !! :sweetCyb::laola::popcorn::pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/SIZE][/quote] oo a ta znowu pije:shake: :shake: chyba bedzie trzeba skontaktowac sie z Twoja mama:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts