haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 no niestety, ale zeby dziecko do takiego czynu sie posunęło to trzeba mieć tupet... :shake: Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):no niestety, ale zeby dziecko do takiego czynu sie posunęło to trzeba mieć tupet... :shake:5 klasa podstawówki, to nie takie dziecko. No przynajmniej jak na swoj wiek - mysleć powinno :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wiązanie kotów za ogony?! Biedne zwierzeta naprawde biedne... szkoda ze niewpadł na pomysł uwiązania tak 2 psów... zabawa roku, ale niestety swiat jest zly i okrutny i takich osób jest setki... A co do Figi... Kiedy dawka fot xD Quote
Rinuś Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Mlecyk :) to już ostatni w tym roku :evil_lol::evil_lol: a widzę że Figuśna ma obróżke z Rogza :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:-(:-(:-(:-(:-(:-( No i czemu smutkałaś? Życzyłam dobrej nocki mojemu Fanklubiowi. :loveu: A Ty sie z goni smialas i smialas :placz: :placz: :eviltong: [quote name=':: FiGa ::'] Przed chwila wróciłam od kuzynki, jestem wymordowana :shake: Jestem wkurzona na mojego kuzyna, totalnie :angryy: Jak ten bachor chodzi jeszcze po świecie, nie rozumiem. Co tam że przy obiedzie jak gdyby nigdy nic zaczął opowiadać jak związał dwa koty sznurkiem za ogony "i tak śmiesznie chodziły, głupole" :roll: Ciekawe co z tego gówniarza wyrośnie.. ciekawe. Echh :-( :-( Brak słów :-( :-( Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):5 klasa podstawówki, to nie takie dziecko. No przynajmniej jak na swoj wiek - mysleć powinno :shake: No masz racje... ja jestem w 6 klasie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dalmatynkaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] :roll: Ciekawe co z tego gówniarza wyrośnie.. ciekawe. Chory umysłowo zabójca :angryy: Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Łoł, toś mi dała wyzwanie:eviltong: Prawie 400 stron:diabloti: Ale nie ma rzeczy niemożliwych, nadgonię:razz: Kto policzy ile kropek na piesiu? No kto? (z pierwszej strony:eviltong: ciekawe czy pamiętacie to zdjęcie:razz:) Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć zapalona słuchaczko RM :loveu: Przez dwa dni nagadałyście dobre kilka stron ale z przyjemnościa wszystko nadrobiłam :lol: Ino zdjęć rasowych burasków mi brakuje........ Quote
salomea Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 FIGA coraz ładniejsza w tej galerii...Pieknieje "mordka"!!:loveu: Dzieki za odwiedzenie mojej galerii.:-P Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Rinuś']to już ostatni w tym roku :evil_lol::evil_lol: a widzę że Figuśna ma obróżke z Rogza :loveu:Tak dzieki uprzejmości Martynki :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']No i czemu smutkałaś? Życzyłam dobrej nocki mojemu Fanklubiowi. :loveu: A Ty sie z goni smialas i smialas :placz: :placz: :eviltong: Gonia to wstreciuch jest i zamiast też się z misia nabijac to ona z podkulonym oogonem ucieka :eviltong::eviltong: [quote name='Agnes B.']Łoł, toś mi dała wyzwanie:eviltong: Prawie 400 stron:diabloti: Ale nie ma rzeczy niemożliwych, nadgonię:razz: Kto policzy ile kropek na piesiu? No kto? (z pierwszej strony:eviltong: ciekawe czy pamiętacie to zdjęcie:razz:) Pozdrawiam serdecznie:loveu:Witaj Agniszko :multi: Cieszymy sie że do nas zawitałaś :multi: Kropki owszem, próbowałam liczyć ale szybko się zniecheciłam :eviltong: Zapraszamy częsciej ;) [quote name='fidelek2']Cześć zapalona słuchaczko RM :loveu: Przez dwa dni nagadałyście dobre kilka stron ale z przyjemnościa wszystko nadrobiłam :lol: Ino zdjęć rasowych burasków mi brakuje........Żyjesz siostro moja :loveu: Zdjęcia bedą :cool3: Jak aparat wróci :eviltong: [quote name='salomea']FIGA coraz ładniejsza w tej galerii...Pieknieje "mordka"!!:loveu: Dzieki za odwiedzenie mojej galerii.:-PDziękujemy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sylwuś:loveu: [SIZE=5]Ja, okropna małpa, przyznaję się do grzechu i swojego okropnego(?) zachowania, za które chcę z całego swojego maluteńkiego serduszka przeprosić Ciebie, moj Aniolku, mój Misiaczku, mój Buraczku i Jajecznico.:diabloti: [SIZE=5]W ramach mojej skruchy, przyjmij o to te skromne podarunki - kwiatuska i BMW. [SIZE=5]WYBACZ MI! :modla: [quote name=':: FiGa ::'] Gonia to wstreciuch jest i zamiast też się z misia nabijac to ona z podkulonym oogonem ucieka :eviltong::eviltong: Gonia taka paszczurka :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mm...Dzień Dobry? :razz: Czy ja mogę się do Was przykolegować? :diabloti: Po pierwsze, to jak Wy tak bezczelnie mozecie tu na mnie nagadywać :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Kamili nie znam dobrze, prawie w ogóle :eviltong: Więc się nie wypowiem co do niej :eviltong: Hahaha, bardzo śmieszne, ja być idiota do kwadratu, szczególnie w towarzystwie Nery :roll: :cool3: Figowa to piękniuchna suńka, zarówno jak Czabiś :loveu::loveu: Figa, masz talent do fotografii :lol: PS Ja trochę nie w temacie, co to za piękniś się tu pojawił? :roll: :loveu::loveu::loveu: PS Nera ma obsesję na pukcie Figowych fotek xD Już kilka wywołała u fotografa :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Gosiu :cool3: Przyjmuję Twoje skromne przeprosiny, idz i nie grzesz więcej :loveu: Quote
psiulka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Oj Sylwia Sylwia :mad: Nawet mi nie pisz takich esemesów bo dostanę zawału i będziesz mnie miała na sumieniu :placz: No i kiedy będą nowe zdjęcia :mad: :placz: Miśko ile ma lat? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. To chcesz tą książkę?? :D Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Cambel']Mm...Dzień Dobry? :razz: Czy ja mogę się do Was przykolegować? :diabloti: Po pierwsze, to jak Wy tak bezczelnie mozecie tu na mnie nagadywać :evil_lol: Hahaha, bardzo śmieszne, ja być idiota do kwadratu, szczególnie w towarzystwie Nery :roll: :cool3: Figowa to piękniuchna suńka, zarówno jak Czabiś :loveu::loveu: Figa, masz talent do fotografii :lol: PS Ja trochę nie w temacie, co to za piękniś się tu pojawił? :roll: :loveu::loveu::loveu: PS Nera ma obsesję na pukcie Figowych fotek xD Już kilka wywołała u fotografa :eviltong:Witaj Kamilo :lol: Noż to sie wydało :mad: Kto podkablował?! Aneta marsz na dywanik! :cool3: Za pochwały dziękujemy ale z tym talentem to nie przesadzaj :eviltong: O pięknisiu ze zdjęcia masz na 1 stronie w galerii :cool3::cool3: Co do Nery - :crazyeye::crazyeye: Jesu! Ja się zaczynam bać! Ona ma obsesję! :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gosiu Przyjmuję Twoje skromne przeprosiny, idz i nie grzesz więcej Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 psiulka napisał(a):Oj Sylwia Sylwia :mad: Nawet mi nie pisz takich esemesów bo dostanę zawału i będziesz mnie miała na sumieniu :placz: No i kiedy będą nowe zdjęcia :mad: :placz: Miśko ile ma lat? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. To chcesz tą książkę?? :DTo moge wcale nie pisać :siara: Co do Miśka - marsz 1 post :mad: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przyszłam w ramach wolnego, ale tylko na chwilę zanim znowu Ktoś nie znajdzie mi jakiegoś zajęcia...:loveu: Quote
psiulka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :shake: Masz pisac ale nie o tym! To nieprawda! :shake: :shake: PS. KIEDY ZDJĘCIA :mad: :-x Quote
Recommended Posts