Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Ale ta babka widziala z tego kupe liczb i obrazek- rasy to przeczytac by nieumiala xD U mnie w szkole to tylko z pedagog o psach mozna nawijac- uwielbia gadac o swoich pudlach xD
A ja mam panią od histy której córka jest na weterynarii :cool3: Tyle że babka to świruska i nie da się z nia pogadać :lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Ale ta babka widziala z tego kupe liczb i obrazek- rasy to przeczytac by nieumiala xD U mnie w szkole to tylko z pedagog o psach mozna nawijac- uwielbia gadac o swoich pudlach xD

Oj nie obrażaj naszej pani, która ma problemy z psychiką, co odbija się na jej wyglądzie (wychudzona - pewnie nie je, wszędzie pryszcze - to podobno przez stres, jak mówi biologiczka), ale ma psa...Ojoj, biedny pies :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Figulec śliczny:loveu:

Policz jej kropki:razz: Bo Ci tam przyjadę i sama będę liczyć:mad::diabloti:

Fotki śliczne, ten błękit nieba w tle, mrau:loveu:

Pozdrawiamy;)

P.S. Straszne z Was gaduły:evil_lol:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Figulec śliczny:loveu:

Policz jej kropki:razz: Bo Ci tam przyjadę i sama będę liczyć:mad::diabloti:

Fotki śliczne, ten błękit nieba w tle, mrau:loveu:

Pozdrawiamy;)

P.S. Straszne z Was gaduły:evil_lol:

Kropki? Mogę się tym zająć :razz::razz:

Gaduły? No a jak xD

Posted

Agniesiu serdecznie zapraszamy :evil_lol: A kropki to cięzko policzyć, musiałabym te już policzone czymś znaczyć :hmmmm:

Z reguły nie pisze sie u nas jednego dnia 10 stron :evil_lol: Ale jak już wpadły Rzeszowskie dziewuszki to nie będe ich wypraszać :evil_lol:

Dobranoc kochani :bye:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Agniesiu serdecznie zapraszamy :evil_lol: A kropki to cięzko policzyć, musiałabym te już policzone czymś znaczyć :hmmmm:

Z reguły nie pisze sie u nas jednego dnia 10 stron :evil_lol: Ale jak już wpadły Rzeszowskie dziewuszki to nie będe ich wypraszać :evil_lol:

Dobranoc kochani :bye:

Mhm, a więc to tak. My, Rzeszowiacy, to takie tanie wieśniaki, które wpadają na galerię i pisza nie wiedzieć co :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobranoc:buzi: Do jutra :snipersm: :diabloti:

PS Oto i ja teraz: :mdleje: xD

Posted

Ta fotka jest rewelacyjna :multi: świetna jest tez ta z uszami ja nietoperz. :lol: Masz piekną Dalatynke. U mnie w mieście też jest dalamtynka ale moja za nią nie przepada może dlatego że ma metalowy gaganiec. Raz moja na nią szczekła i teraz są wrogami. Szkoda ale tak bywa. czekamy na więcej fotek :lol:

Posted

Banan :crazyeye: Mamy.. mieliśmy takiego samego :multi:
http://www.youtube.com/watch?v=rhyTqYiTlOg
na tym Filmiku Figa bawi się nim w okolicach 2 minutki :D

To mój banan i Dżeki mi go zgubił :placz:

Nerul napisał(a):
Ja ci dam kastracje! No wiecie co- chłopa niemam musze sobie jakiegos chłopaka znalesc- popędze do niego jak mnie Pan Bóg stworzyl i bede go miala xD Ale na powaznie- moge dac pare fotek Dżekiego?

Ojoj jakos tak mi wyskoczylo nagle :PP

Wypraszam sobie wklejanie fot mojego autorstwa :roll:

Na horyzoncie pojawił sie pies za którym nie przpadamy, na szczescie pancia złapała wredotę na czas :mad:

Czeszemy krope

Jestem śłiczna :cool3:

Sylwutka się schowała za Figową :multi: Daj zdjęcie swoje :loveu: Jak Ci się podoba mój plan pociągowy?? :evil_lol: I co to ma znaczyc, że się nie odpisuje na esy :mad:

Posted

Cytat:
Napisał Kudłata_Koza
Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :smile:. A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz:

Ta to zawsze taka bezpośrednia była :roflt:

A co ja się tam będę :P. Ale pikne fotki, aż się rozmarzyłam, ale mó teraz też piękny bo po fryzjerze (o piesa chodzi oczywiście... :P).

Posted

Witajcie Figowe :loveu:
Chciałam tylko zaznaczyć Sylwio, że śniłąś mi się dzisiejszej nocy, lecz na pierwszym planie była Twoja sucz :coool3:
Długotrwałe siedzenie w Waszej galerii negatywnie na mnie działa ;-P
I tak Was lubię xDDD

Posted

Widze, ze coś dzisiaj luźniej (moze to przejściowe :evil_lol:), to moze coś skrobnę, zeby potem się nie wtrącąc. ;-) Gadulstwo sie szerzy :mad: Jak tak dalej pójdzie, to za tydzien bedzie tutaj tyle postów, ile u Azulkowej. :evil_lol:
Wiec tak, Sylwuś, odbieram Ci Twoj prezent, który wczoraj wręczyłam Ci w ramach przeprosin. :placz: Trzeba bylo od razu powiedziec, ze chcesz czarnego cudaka, a nie BMW. KONIEC! Sprzedaje nowiutkie BMW na częsci!! :placz:
Miło bylo gdzies tam w tlumie natknąć się na swoje imię :loveu: A jednak mnie ktoś lubi łaaa :multi: :multi: :multi: :multi:

A co do zdjęc hmmm... Cudniasta Figulasta, fantastyczna z niej modelka pięknie wychodzi na fotkach (bo ponoc Ty zdjec nie umiesz robić :mad:). :loveu::loveu::loveu: Buziacek w nosecek dla mojej dziołchy :loveu:

Miłego dnia! :buzi: Moze wpadne wieczorkiem, o ile gdzieś się zmieszczę.

Jeszcze raz przepraszam za wczoraj.

Posted

Gonia, jak się nudzi w domu, to się rózne rzeczy robi...Ale lepiej chyba rozładować emocje na Galerii Figi, niż np. zdemolować dom :evil_lol:

PS Ja Cię lubię, chociaż Cię nie znam :cool3: Ja lubię Wszystkich i Wszystko dookoła :lol:

Posted

Ty to byś cały ten pokój czymś poobwieszała, żeby nie było kawałka gołej ściany xD Ja tak nie mogę, chociać przyznam, że ładnie by takei ciapy wszędzie wyglądały :)
Póki co mam tylko pościel w Dalmatyynczyki :D

Posted

psiulka napisał(a):
Gonia :multi: :loveu:

Chciałam się pochwalic ze dostałam 1 z geografii :multi: :lol2:

A kiedy Czabuś się pokaże na monitorku?? :evil_lol:

Nie popisuj się tak :cool3:, ja dostałam 1 z polaka (i tak mi da 5 na koniec, bo jak nie, to użyję drastycznych sposobów), i 2 z francuskiego :loveu: Do tego 2 uwagi, 1 za gadanie, a 2 za żucie gumy :lol:

Posted

Jezu jakbym ja sie tak popisywala to byscie niezliczyli tego xD LOL xD Ja sobie zakupuje posciel w Laby pasujące do mojej poduszki i kocyka... W Dalmaty niewidzialam jak narazie do kupienia :(

Posted

Cambel napisał(a):
Gonia, jak się nudzi w domu, to się rózne rzeczy robi...Ale lepiej chyba rozładować emocje na Galerii Figi, niż np. zdemolować dom :evil_lol:

PS Ja Cię lubię, chociaż Cię nie znam :cool3: Ja lubię Wszystkich i Wszystko dookoła :lol:

No niby mozna rozladowac emocje, ale potem tyyyyle nadrabiania :cool3:
Kamila, jakies specjalne względy mnie spotkały. :-o :evil_lol:

psiulka napisał(a):
Gonia :multi: :loveu:

:o Czy ja duch jestem czy co? Ludki sie ciesza ze mnie widza. Szok :razz:

psiulka napisał(a):

Chciałam się pochwalic ze dostałam 1 z geografii :multi: :lol2:

Cambel napisał(a):
Nie popisuj się tak :cool3:, ja dostałam 1 z polaka (i tak mi da 5 na koniec, bo jak nie, to użyję drastycznych sposobów), i 2 z francuskiego :loveu: Do tego 2 uwagi, 1 za gadanie, a 2 za żucie gumy :lol:

Ale macie pole do popisu :D To ja sie pochwale, ze dostalam piątke z chemii zeby nie byc gorsza, o(pomijajac fakt, ze wszystko zerżnęłam, bo facet nam po weekendzie majowym zrobil na dzien dobry). Wy jestescie zle dzieci. :shake: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:o Czy ja duch jestem czy co? Ludki sie ciesza ze mnie widza. Szok :razz:

Ale macie pole do popisu :D To ja sie pochwale, ze dostalam piątke z chemii zeby nie byc gorsza, o(pomijajac fakt, ze wszystko zerżnęłam, bo facet nam po weekendzie majowym zrobil na dzien dobry). Wy jestescie zle dzieci. :shake: :evil_lol:

Cieszą :multi:

A Ty się tak nie przechwalaj ja dostałam 6 :razz:

PS. Gonia dostałam odpowiedź od Kingi, powiedziała, że jak zobaczy czy będzie miejsce na sobotę i jak coś to mnie wpisze :multi: