:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ale ta babka widziala z tego kupe liczb i obrazek- rasy to przeczytac by nieumiala xD U mnie w szkole to tylko z pedagog o psach mozna nawijac- uwielbia gadac o swoich pudlach xDA ja mam panią od histy której córka jest na weterynarii :cool3: Tyle że babka to świruska i nie da się z nia pogadać :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Ale ta babka widziala z tego kupe liczb i obrazek- rasy to przeczytac by nieumiala xD U mnie w szkole to tylko z pedagog o psach mozna nawijac- uwielbia gadac o swoich pudlach xD Oj nie obrażaj naszej pani, która ma problemy z psychiką, co odbija się na jej wyglądzie (wychudzona - pewnie nie je, wszędzie pryszcze - to podobno przez stres, jak mówi biologiczka), ale ma psa...Ojoj, biedny pies :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No cóż, kololowych PSICH snów Nerciu, branocka :* Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Figulec śliczny:loveu: Policz jej kropki:razz: Bo Ci tam przyjadę i sama będę liczyć:mad::diabloti: Fotki śliczne, ten błękit nieba w tle, mrau:loveu: Pozdrawiamy;) P.S. Straszne z Was gaduły:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Agnes B. napisał(a):Figulec śliczny:loveu: Policz jej kropki:razz: Bo Ci tam przyjadę i sama będę liczyć:mad::diabloti: Fotki śliczne, ten błękit nieba w tle, mrau:loveu: Pozdrawiamy;) P.S. Straszne z Was gaduły:evil_lol: Kropki? Mogę się tym zająć :razz::razz: Gaduły? No a jak xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Agniesiu serdecznie zapraszamy :evil_lol: A kropki to cięzko policzyć, musiałabym te już policzone czymś znaczyć :hmmmm: Z reguły nie pisze sie u nas jednego dnia 10 stron :evil_lol: Ale jak już wpadły Rzeszowskie dziewuszki to nie będe ich wypraszać :evil_lol: Dobranoc kochani :bye: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agniesiu serdecznie zapraszamy :evil_lol: A kropki to cięzko policzyć, musiałabym te już policzone czymś znaczyć :hmmmm: Z reguły nie pisze sie u nas jednego dnia 10 stron :evil_lol: Ale jak już wpadły Rzeszowskie dziewuszki to nie będe ich wypraszać :evil_lol: Dobranoc kochani :bye: Mhm, a więc to tak. My, Rzeszowiacy, to takie tanie wieśniaki, które wpadają na galerię i pisza nie wiedzieć co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc:buzi: Do jutra :snipersm: :diabloti: PS Oto i ja teraz: :mdleje: xD Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie no świetnie. Mnie sie podoba:multi: Gdy będziecie podbijać świat, zapraszam do Negry:loveu: Ja się domagam policzenia kropek:diabloti: hihi:lol: Quote
Ania-shira Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ta fotka jest rewelacyjna :multi: świetna jest tez ta z uszami ja nietoperz. :lol: Masz piekną Dalatynke. U mnie w mieście też jest dalamtynka ale moja za nią nie przepada może dlatego że ma metalowy gaganiec. Raz moja na nią szczekła i teraz są wrogami. Szkoda ale tak bywa. czekamy na więcej fotek :lol: Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Banan :crazyeye: Mamy.. mieliśmy takiego samego :multi: http://www.youtube.com/watch?v=rhyTqYiTlOg na tym Filmiku Figa bawi się nim w okolicach 2 minutki :D To mój banan i Dżeki mi go zgubił :placz: Nerul napisał(a):Ja ci dam kastracje! No wiecie co- chłopa niemam musze sobie jakiegos chłopaka znalesc- popędze do niego jak mnie Pan Bóg stworzyl i bede go miala xD Ale na powaznie- moge dac pare fotek Dżekiego? Ojoj jakos tak mi wyskoczylo nagle :PP Wypraszam sobie wklejanie fot mojego autorstwa :roll: :: FiGa :: napisał(a):Na horyzoncie pojawił sie pies za którym nie przpadamy, na szczescie pancia złapała wredotę na czas :mad: Czeszemy krope Jestem śłiczna :cool3: Sylwutka się schowała za Figową :multi: Daj zdjęcie swoje :loveu: Jak Ci się podoba mój plan pociągowy?? :evil_lol: I co to ma znaczyc, że się nie odpisuje na esy :mad: Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cytat: Napisał Kudłata_Koza Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :smile:. A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz: Ta to zawsze taka bezpośrednia była :roflt: A co ja się tam będę :P. Ale pikne fotki, aż się rozmarzyłam, ale mó teraz też piękny bo po fryzjerze (o piesa chodzi oczywiście... :P). Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A pierwsze zdjęcie to już jak poza wystawowa :razz: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Psiulka przepraszam za wstawienie fotki twego autorstwa... Wybaczysz? xD Wiesz zadne foto Dżeka niejest mojego autorstwa wiec niemoge sie pochwalic swoimi xD Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witajcie Figowe :loveu: Chciałam tylko zaznaczyć Sylwio, że śniłąś mi się dzisiejszej nocy, lecz na pierwszym planie była Twoja sucz :coool3: Długotrwałe siedzenie w Waszej galerii negatywnie na mnie działa ;-P I tak Was lubię xDDD Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Widze, ze coś dzisiaj luźniej (moze to przejściowe :evil_lol:), to moze coś skrobnę, zeby potem się nie wtrącąc. ;-) Gadulstwo sie szerzy :mad: Jak tak dalej pójdzie, to za tydzien bedzie tutaj tyle postów, ile u Azulkowej. :evil_lol: Wiec tak, Sylwuś, odbieram Ci Twoj prezent, który wczoraj wręczyłam Ci w ramach przeprosin. :placz: Trzeba bylo od razu powiedziec, ze chcesz czarnego cudaka, a nie BMW. KONIEC! Sprzedaje nowiutkie BMW na częsci!! :placz: Miło bylo gdzies tam w tlumie natknąć się na swoje imię :loveu: A jednak mnie ktoś lubi łaaa :multi: :multi: :multi: :multi: A co do zdjęc hmmm... Cudniasta Figulasta, fantastyczna z niej modelka pięknie wychodzi na fotkach (bo ponoc Ty zdjec nie umiesz robić :mad:). :loveu::loveu::loveu: Buziacek w nosecek dla mojej dziołchy :loveu: Miłego dnia! :buzi: Moze wpadne wieczorkiem, o ile gdzieś się zmieszczę. Jeszcze raz przepraszam za wczoraj. Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gonia, jak się nudzi w domu, to się rózne rzeczy robi...Ale lepiej chyba rozładować emocje na Galerii Figi, niż np. zdemolować dom :evil_lol: PS Ja Cię lubię, chociaż Cię nie znam :cool3: Ja lubię Wszystkich i Wszystko dookoła :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oczywiscie wiadomo ze ja jakbym mogla to caly dom bym Figa pooblepiala bo superowo na fotach wychodzi xD kurde mam za mały pokój ale i tak dżekusia zrobie w BIG powiekszeniu :D Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ty to byś cały ten pokój czymś poobwieszała, żeby nie było kawałka gołej ściany xD Ja tak nie mogę, chociać przyznam, że ładnie by takei ciapy wszędzie wyglądały :) Póki co mam tylko pościel w Dalmatyynczyki :D Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gonia :multi: :loveu: Chciałam się pochwalic ze dostałam 1 z geografii :multi: :lol2: A kiedy Czabuś się pokaże na monitorku?? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 psiulka napisał(a):Gonia :multi: :loveu: Chciałam się pochwalic ze dostałam 1 z geografii :multi: :lol2: A kiedy Czabuś się pokaże na monitorku?? :evil_lol: Nie popisuj się tak :cool3:, ja dostałam 1 z polaka (i tak mi da 5 na koniec, bo jak nie, to użyję drastycznych sposobów), i 2 z francuskiego :loveu: Do tego 2 uwagi, 1 za gadanie, a 2 za żucie gumy :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jezu jakbym ja sie tak popisywala to byscie niezliczyli tego xD LOL xD Ja sobie zakupuje posciel w Laby pasujące do mojej poduszki i kocyka... W Dalmaty niewidzialam jak narazie do kupienia :( Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cambel napisał(a):Gonia, jak się nudzi w domu, to się rózne rzeczy robi...Ale lepiej chyba rozładować emocje na Galerii Figi, niż np. zdemolować dom :evil_lol: PS Ja Cię lubię, chociaż Cię nie znam :cool3: Ja lubię Wszystkich i Wszystko dookoła :lol: No niby mozna rozladowac emocje, ale potem tyyyyle nadrabiania :cool3: Kamila, jakies specjalne względy mnie spotkały. :-o :evil_lol: psiulka napisał(a):Gonia :multi: :loveu: :o Czy ja duch jestem czy co? Ludki sie ciesza ze mnie widza. Szok :razz: psiulka napisał(a): Chciałam się pochwalic ze dostałam 1 z geografii :multi: :lol2: Cambel napisał(a):Nie popisuj się tak :cool3:, ja dostałam 1 z polaka (i tak mi da 5 na koniec, bo jak nie, to użyję drastycznych sposobów), i 2 z francuskiego :loveu: Do tego 2 uwagi, 1 za gadanie, a 2 za żucie gumy :lol: Ale macie pole do popisu :D To ja sie pochwale, ze dostalam piątke z chemii zeby nie byc gorsza, o(pomijajac fakt, ze wszystko zerżnęłam, bo facet nam po weekendzie majowym zrobil na dzien dobry). Wy jestescie zle dzieci. :shake: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jaki uroczy nietoperek :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Mizianko dla Figi Quote
psiulka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::o Czy ja duch jestem czy co? Ludki sie ciesza ze mnie widza. Szok :razz: Ale macie pole do popisu :D To ja sie pochwale, ze dostalam piątke z chemii zeby nie byc gorsza, o(pomijajac fakt, ze wszystko zerżnęłam, bo facet nam po weekendzie majowym zrobil na dzien dobry). Wy jestescie zle dzieci. :shake: :evil_lol: Cieszą :multi: A Ty się tak nie przechwalaj ja dostałam 6 :razz: PS. Gonia dostałam odpowiedź od Kingi, powiedziała, że jak zobaczy czy będzie miejsce na sobotę i jak coś to mnie wpisze :multi: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 6 to i ja dzisiaj dostalam, z Polskiego xD Hmm Carolcia czyzbym widziala jakiegos Mamutka w twoim avie *_*? Twój? Moge sie na niego ponapalac jaki boski? xD Quote
Recommended Posts