Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ja dopiero teraz zauważyłam, że Figowa ma oba uszka całe czarne :loveu: Wszystkie dalmatki tak mają? Czy Figunia to taki oryginał? :lol: A Miśko to na każdym zdjęciu z wywalonym ozorkiem sie cieszy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='fidelek2'] Ja dopiero teraz zauważyłam, że Figowa ma oba uszka całe czarne :loveu: Wszystkie dalmatki tak mają? Czy Figunia to taki oryginał? :lol: A Miśko to na każdym zdjęciu z wywalonym ozorkiem sie cieszy :loveu:U dalmaśków jednolite czarne uszy są wadą, ale Figa to burek, a tu nie ma okreslonego wzorca więc jest ok :eviltong::eviltong::eviltong: Bo Misko to taki małpek jest że gdy tylko się go na smycz weźmie to nie wie biedny co ma ze sobą zrobic :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] 1.Coś Fige w krzaki wciąga! :-o 2.A kiedy to Figa płeć zmieniła? :oops: :lol: Quote
alive Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Śliczne pieski :loveu: a Czabi po prostu boski!!! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 1. Tak, za głowę :evil_lol: 2. Rok temu.. zaraz! Tak! Dokładnie rok temu Figowa pod narkozą leżała na stole operacyjnym w lecznicy "jamnik" w Rzeszowie i była poddawana zabiegowi przez panią B. Sochacką.. To już rok :mdleje: Mamy rocznicę :multi: :pepsi: alive dziekujemy :multi: Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Sylwia, to Misiek teraz oprócz Was nie ma nikogo, tak? Ta jego Pani na długo wyjechała? :roll: Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] U dalmaśków jednolite czarne uszy są wadą, ale Figa to burek, a tu nie ma okreslonego wzorca więc jest ok :eviltong::eviltong::eviltong: To całkiem jak Fidlak :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Sylwia, to Misiek teraz oprócz Was nie ma nikogo, tak? Ta jego Pani na długo wyjechała? :roll:Niestety :shake: Jego właścicielka w ciągu jednego miesiąca straciła brata i męża którzy mieszkali z nią w tym domu, wyjechała do dzieci.. :roll: Babci Jadzikowej czesto z nią rozmawia przez tel, ona o Miśka wypytuje, boi się że go stamtąd zabierzemy i nie będzie juz pilnował domu [jakby było co kraść.. :roll:] fidelek2 napisał(a):To całkiem jak Fidlak :eviltong:Taaaa burki rulez :cool: :cool1: Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 To dobrze że ma teraz chociaż Was, że zabieracie go na spacery i sie o niego troszczycie :lol: Quote
Atena Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No, no, jak pisałam raz, rzadko komentuje ale wpadłam, bo mam czas i widze, ze nowa dostawa:loveu: Uwielbiam psie zdjecia w ruchu:cool3: , mi rzadko kiedy wychodzą. Wspaniałe psiaki, wiecej kropek i kudłaczy:multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 fidelek2 napisał(a):To dobrze że ma teraz chociaż Was, że zabieracie go na spacery i sie o niego troszczycie :lol:Jak było wolne to wychodziłyśmy z nim codziennie, w tygodniu niestety tylko co 2 dzień :shake: Ale lepsze to niż nic :p Atena napisał(a):No, no, jak pisałam raz, rzadko komentuje ale wpadłam, bo mam czas i widze, ze nowa dostawa:loveu: Uwielbiam psie zdjecia w ruchu:cool3: , mi rzadko kiedy wychodzą. Wspaniałe psiaki, wiecej kropek i kudłaczy:multi:Witaj Aneto :multi: Ostatnio fotek dawałam duzo, zdecydowanie ZA duzo ;) Bardzo mi miło że zdjęcia się podobają i zapraszam częsciej ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Uff dobrze, ze moja kropa została przy płci kobiecej :grins: Szczerze mowiac, to mialam okazje juz nie raz widziec takie "czoś" w Kundelku :evil_lol: Boski widok :evil_lol: ;) Pierwszy raz kiedy zobaczyłam taki "sposob sioosiania" zastanawialam sie czy aby suka, z którą bylam na spacerze to pies czy moze sunka :D Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Prosze się z Figowej nie śmiać, ona całkiem kobieca jest.. Np teraz znalazła sobie pluszaka-pieska i śpi z nim w nocy :eviltong: No czy ja wiem.. Aza została przy swojej płci..?? :siara: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Prosze się z Figowej nie śmiać, ona całkiem kobieca jest.. Np teraz znalazła sobie pluszaka-pieska i śpi z nim w nocy :eviltong: I to niby dowod kobiecości? :-o Ludu, Rambulec, z ktorym Aza flirtuje, tez ma swojego pluszaka pieska i co? :D A on prawdziwi chlop z jajcami - chłopowi wolno z pluszakami lulkac, to czegmu Figow..emu nie wolno? :evil_lol: :eviltong: :: FiGa :: napisał(a): No czy ja wiem.. Aza została przy swojej płci..?? :siara: Jakies zastrzezenia do mojej Pannicy? :mad: :mad: Precz od rzeszowskiej krowci! :mad: Quote
Pianka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Idem już się położyć, choć i tak nie zmruże tej nocy oka :( Pokłóciłam sie cholernie z tatą, co ja poradzę że żyję.. :( Czuję się podle.. Nie ty jedna kłócisz się z rodzicami. Ja to mam codziennie właściwie:roll: [quote name=':: FiGa ::']No więc, tylko i wyłącznie DLA KASI :diabloti:, Miśko :eviltong: A DLA MNIE?:placz: Ja też chce. Ja się w nim zakochałam:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']I to niby dowod kobiecości? :-o Ludu, Rambulec, z ktorym Aza flirtuje, tez ma swojego pluszaka pieska i co? :D A on prawdziwi chlop z jajcami - chłopowi wolno z pluszakami lulkac, to czegmu Figow..emu nie wolno? :evil_lol: :eviltong: A czy ten chłop myje tego pluszaka i wyje gdy sie go mu zabierze? :stupid: Figusiowa została mamą :loveu: [quote name='g_o_n_i_a'] Jakies zastrzezenia do mojej Pannicy? :mad: :mad: Precz od rzeszowskiej krowci! :mad:Pannicy..? :roflt: [quote name='Pianka']Nie ty jedna kłócisz się z rodzicami. Ja to mam codziennie właściwie:roll: A DLA MNIE?:placz: Ja też chce. Ja się w nim zakochałam:eviltong:Pianko :calus: U mnie tez jest raz lepiej, raz gorzej. Jak jest dobrze to po prostu z tatą nie gadam, a jak jest źle.. :roll: Dla Ciebie tez coś się znajdzie :cool3: [quote name='fidelek2']Cześć Sylwia i Burasy :loveu: :loveu:Witaj Kasiu :loveu: Moja moherowa kumpelo :loveu: :lol: No to teraz dla Pianki ;) Latający miśko :multi: I Czabutek ;) [by Jadzik] Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Patrzcie jakie mam fajne długopisy :multi: Quote
Atena Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Świetny:loveu: Lubie takie futrzate yuuszaki, a jak latają to jeszcze lepiej:evil_lol: Quote
psiulka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kibiś ;) Kibiś :loveu: Zapomniałam, eeee....Czyj on jest?? :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']A czy ten chłop myje tego pluszaka i wyje gdy sie go mu zabierze? :stupid: Figusiowa została mamą :loveu: I Czabutek ;) [by Jadzik] Misio i Czabi :loveu: Na co to Czab ma ochotę? :razz: Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ło materdyjo :crazyeye: A co to za dziwaczy stwór latający :diabloti: [SIZE=2]P.S. Sylwuś, a telewizję 'TRWAM' czasami oglądasz...? :loveu: Quote
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wow ale tu sie pieskowo zrobilo:cool3: witanko :D Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Witaj Aneto ;) Ilonko! Ty mnie doprowadzisz do załamania nerwowego! :evil_lol: Będe miec przez ciebie koszmary! Podupadnę na zdrowiu! Będę na krawędzi rozpaczy! W depresji! Kibiś jest Jadzika, mieszka z Czabem :lol: Misio i Czabi :loveu: Na co to Czab ma ochotę? :razz:Na Ciebie :eviltong: Kasiu cóż to za bezczelne pytanie? :evil_lol: JA, jedna z największych fanatyczek umiłowanego o. Rydza miałabym nie oglądać tej stacji? :crazyeye: A Ty oglądasz? :cool3: Ewa witanko witanko 8) Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kasiu cóż to za bezczelne pytanie? :evil_lol: JA, jedna z największych fanatyczek umiłowanego o. Rydza miałabym nie oglądać tej stacji? :crazyeye: A Ty oglądasz? :cool3: No jacha że tak, jakże mogłabym inaczej :diabloti: Miłuję Go, jestem Mu wierna i taką pozostanę :loveu: Quote
Recommended Posts