Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xD No to zawsze można kupić dwa kolory farby i dawaj! Pieska na kolorowo! :evil_lol: Ale się to cholerstwo powoli wysyła... A tak w ogóle to zdrówko :drinka:. Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No co Ty :crazyeye: Naprawdę??? A ja już chciałam od Ciebie pożyczyć któryś z tych modeli i wybrać sie na 'pielgrzymkę' do umiłowanego :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xD No to zawsze można kupić dwa kolory farby i dawaj! Pieska na kolorowo! :evil_lol: Ale się to cholerstwo powoli wysyła... A tak w ogóle to zdrówko :drinka:. Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gratuluje 400 :pepsi: :pepsi::pepsi: :pepsi: Branocka :bye: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom- lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD) Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:* Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Tak samo jest hodowla Beagli na terenie podkarpacia, Bernardynów, Huskych, Malamutów i wielu innych. Nawet Shar pei sa... Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xDAlbo Duży Szwajcarski Pies Pasterski i hodowla SALTO DEL ANGEL :loveu: [quote name='Cambel'] Hyhy, jak nie ma Nery, to sztywno :diabloti: Dobra, impry ciąg dalszy :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Huu, jaki fajny ten temacior, czemu ja tu wcześniej nie pisałam xD Często zaglądałam, ale nie odważyłam się pisać :roll::eviltong::eviltong::pepsi: :pepsi: Ale to już 401... A co tam :D :pepsi: :pepsi: Cykor cykor :turn-l: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kamila! Ona nam grozi! Anetko, nas jest dwie :diabloti::mad::mad::mad: Phi, Ty myślisz, że ja się jej boję? Ona taka moja wersja mini, przy mnie "filigranowa dziewczynka". Nie to co ja, babsko, 171 cm, takie wielkie :diabloti: A obydwie to rośniemy w siłę, Aneta, bóóóój się, mroczna Figa i Cambel NADCIĄGAJĄĄĄ :ghost_2: boję się tej emoty xD [quote name=':: FiGa ::'] Mam ci podać date, godzine i miejsce? :diabloti: Ależ oczywiście :razz::razz: [quote name=':: FiGa ::'] Widziałam widziałam 6 klusek Bafisiowych :loveu::loveu: A Bafisia to super psinka, taka spokojna i zrównoważona nie to co Figulec wstręciuch :placz: Matko, rozpływam się, jak je widzę...Kluseczki :loveu: PS Kto mnie pościera z podłogi? XDD Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom- lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD) Ależ oczywiście, tak jak to było na Słocinie, tylko wtedy jak 2 geje XD I w ubraniach :P [quote name='Nerul']No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:* Hm.. Ten pomysł mi się podoba.. :cool3: [quote name='Kudłata_Koza']Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz: E, nie, przecież teraz modne są kropki :cool3::cool3::cool3: Albo może, tak jk Nera lubi: czarny, w białe groszki xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nie wyrabiam z WAMI!!!!!!! fidelek2 napisał(a):No co Ty :crazyeye: Naprawdę??? A ja już chciałam od Ciebie pożyczyć któryś z tych modeli i wybrać sie na 'pielgrzymkę' do umiłowanego :loveu::roflt: Mogę Ci załatwić rometa :cool3::cool3: Mój tata memę na niego zarywał, stoi w piwnicy :lol::lol::lol: g_o_n_i_a napisał(a):Gratuluje 400 :pepsi: :pepsi::pepsi: :pepsi: Branocka :bye:Dziekuję :buzi: Nerul napisał(a):Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom- lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD):crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... Wariatki :evil_lol::evil_lol: Nerul napisał(a):No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:*Ja ja ja :sweetCyb: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Osz ****, znowu posty znikają, dopiero jak dam Odpowiedz, to się pojawia...DOGO WYGŁODNIAŁA ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... Wariatki :evil_lol::evil_lol: Bardzo śmieszne :lol: :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nie wyrabiam z WAMI!!!!!!! Buhaha, ja również nie wyrabiam z czytaniem tego xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Widzialam dzisiaj boską torebke w czarne kropki na białym tle... Boze a jak to z Dalmatiansa? O.o Podamy sklep xD Nie no- Dżekus w kwiatki? Hmmm Hipisoski piesio (Figul moge wstawic tu jego fotke?) Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :roflt: Mogę Ci załatwić rometa :cool3::cool3: Mój tata memę na niego zarywał, stoi w piwnicy :lol::lol::lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... To musiał być bardzo, ale to bardzo przystojny że na niego 'poleciała' :loveu: Więc zanim klękniemy przed Jego niepokalanym obliczem pójdziemy najpierw do spowiedzi :p Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Phi, Ty myślisz, że ja się jej boję? Ona taka moja wersja mini, przy mnie "filigranowa dziewczynka". Nie to co ja, babsko, 171 cm, takie wielkie :diabloti: A obydwie to rośniemy w siłę, Aneta, bóóóój się, mroczna Figa i Cambel NADCIĄGAJĄĄĄ :ghost_2: boję się tej emoty xDAnetko widzisz co ona tu robi? Opinię Ci szarga :roflt: 171? :crazyeye: :mdleje: To ja smerf przy tobie jestem :oops::oops::oops: Ależ oczywiście :razz::razz:Jutro po 6:66 :evil_lol: Matko, rozpływam się, jak je widzę...Kluseczki :loveu: PS Kto mnie pościera z podłogi? XDDEj tylko nie tu! Nie brudż mi w galerii!! Kudłata_Koza napisał(a):Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz:Ta to zawsze taka bezpośrednia była :roflt: Ależ oczywiście, tak jak to było na Słocinie, tylko wtedy jak 2 geje XD I w ubraniach :P:crazyeye: :siara: E, nie, przecież teraz modne są kropki :cool3::cool3::cool3: Albo może, tak jk Nera lubi: czarny, w białe groszki xDAlbo zróbcie na różowo :loveu::loveu::loveu: Różw modzie jest :loveu::loveu: W MOTYLKI :loveu::loveu: Quote
Guffi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przyszłam się przywitać, ale... kurcze, nie załapałam się na imprezkę:shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No juz Róż Blues normalnie xD lewe do kwadratu xD Pozatym małe jest piękne (ja mam 159 i nieurosne :( niehc mnie ktoś przytuli ale ja baba na schwal xD CHihuahua utrzymam hihi xDDD ;P) Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tia...Klub psów idiotek tu załóżmy xD ja dam foty Sarci, Ty Nera Dżekiego, kto jeszcze :cool3: xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pozatym Figul laduj do Welcom to Rzeszow Wies City i bedzie... Poznasz Dżeka i wogóle... Kurde- no moge wstawic czy nie xD? Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Figa, chciałam Cię uświadomić, że w Lutym stałam koło Ciebie na wystawie :roll: xD Moje i Nery zachowania lepiej bez komentarza pozostawić :P 666? Kocham tą liczbę, ostatnio na kartkówce z religii, kolesiowi tak na pół stron to napisałam :) Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Osz ****, znowu posty znikają, dopiero jak dam Odpowiedz, to się pojawia...DOGO WYGŁODNIAŁA ...Som som :cool3: Wszystko jest :cool3::cool3: Serio tak pisze? :evil_lol::evil_lol: Bardzo śmieszne :lol: :roll: :diabloti:Ja rozumiem.... dorastanie i te sprawy :p:evil_lol::evil_lol: Buhaha, ja również nie wyrabiam z czytaniem tego xDZanim ja poskładam te literki, zanim zrozumię treść, zanim odpiszę.. to już kolejnych 10 napiszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ide się zabić. Nerul napisał(a):Widzialam dzisiaj boską torebke w czarne kropki na białym tle... Boze a jak to z Dalmatiansa? O.o Podamy sklep xD Nie no- Dżekus w kwiatki? Hmmm Hipisoski piesio (Figul moge wstawic tu jego fotke?)Dawaj :multi::multi: Z przyjemnością będzięmy gościć tu kumpli z rzeszowa :loveu::loveu: To musiał być bardzo, ale to bardzo przystojny że na niego 'poleciała' :loveu:Romet? :roflt: Więc zanim klękniemy przed Jego niepokalanym obliczem pójdziemy najpierw do spowiedzi :pO tak! 3 razy! Guffi!!! Zmartwychwstałaś! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeeeee!! :multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Zanim ja poskładam te literki, zanim zrozumię treść, zanim odpiszę.. to już kolejnych 10 napiszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ide się zabić. No tak..Podstawówka się kłania :roll: Jak się wagarowało w 1 klasie, zamiast ślaczki rysować, to teraz takie skutki :evil_lol::evil_lol: A mogę ja ? ja, ja! Foty Saruńci :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Romet? :roflt: No przecież nie jego 'dosiądziciel' :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A jaką mam dac focie? Jaką chcecie? Koncert zyczen xD Dżekus sławny xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Cambel napisał(a):Tia...Klub psów idiotek tu załóżmy xD ja dam foty Sarci, Ty Nera Dżekiego, kto jeszcze :cool3: xDPsów idiotek? :hmmmm: :roflt: :roflt: Nerul napisał(a):Pozatym Figul laduj do Welcom to Rzeszow Wies City i bedzie... Poznasz Dżeka i wogóle... Kurde- no moge wstawic czy nie xD?Tylko kiedy :niewiem: Cambel napisał(a):Figa, chciałam Cię uświadomić, że w Lutym stałam koło Ciebie na wystawie :roll: xD I się nie przedstawiłaś :mad: I... nie miałaś koszmarów? :-o Moje i Nery zachowania lepiej bez komentarza pozostawić :P 666? Kocham tą liczbę, ostatnio na kartkówce z religii, kolesiowi tak na pół stron to napisałam :)Nera przynajmniej sie przedstawiła :mad: U nas jest dziewczyna która ma na każdym zeszycie swą ulubioną liczbę, ubiera się na czarno itp.. A siostrze oświadczyła ze chodzi na ele tylko dlatego że matka jej karze... :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts