Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nera załóż galerię Dżeka. Figa, to dobry pomysł z kastracją :D A oto i najnowsza produkcja by Cambel & Nera: Nera: KC Hipisie jeden xD szkoda ze niebiegalysmy jak nas Pan Bog stworzyl- bylaby reklama dla Auchan xD ze biegają nawet do niego ludzie z buszu po majtki Ale szydera- i niebylo by konkurencji dla leclerca bo bysmy niedobiegły Cambel: te gacie za 47 gr.? ! xD Nera: No moja babcia se hyba z 10 tych gaci kupila Cambel: Moja mama te wieeelkie majty nazywa stringami ]:-> Nera: to są FIGI, BIG gacie to są tzw. FIGI xD Hihi :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Ja ci dam kastracje! No wiecie co- chłopa niemam musze sobie jakiegos chłopaka znalesc- popędze do niego jak mnie Pan Bóg stworzyl i bede go miala xD Ale na powaznie- moge dac pare fotek Dżekiego? Ojoj jakos tak mi wyskoczylo nagle :PP Ja tez chłopa nie mam i w najbliższym czasie nie zamierzam :cool3: Fotki Dżekiego przystojniaka możesz dawać ile chcesz, mile widziane :loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jak przyjedziesz to go obejzysz- ale wiesz niespesz sie bo on sie boi ludzi, niemówiąc o wszystkim co dookola. Trzeba go przekupic xD Wiesz ja w szoku bylam jak mi sie dal wziąść na ręce *_* A co do chłopa- ja nieumiem byc feministką xDD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Cambel napisał(a):Nera załóż galerię Dżeka. Figa, to dobry pomysł z kastracją :D A oto i najnowsza produkcja by Cambel & Nera: Nera: KC Hipisie jeden xD szkoda ze niebiegalysmy jak nas Pan Bog stworzyl- bylaby reklama dla Auchan xD ze biegają nawet do niego ludzie z buszu po majtki Ale szydera- i niebylo by konkurencji dla leclerca bo bysmy niedobiegły Cambel: te gacie za 47 gr.? ! xD Nera: No moja babcia se hyba z 10 tych gaci kupila Cambel: Moja mama te wieeelkie majty nazywa stringami ]:-> Nera: to są FIGI, BIG gacie to są tzw. FIGI xD Hihi :cool3: Ja Wam dam :x :x :x :x Wpiszcie sobie w wyszukiwarce grafiki google Nera :loveu::loveu::loveu: Widzicie to czarne cudo? :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 I'm feminist! Nienawidzę chłopów, no chyba, że chodzi o psy. A Sara to ma straszne lęki, gorzej niż Dzekuś... Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Sylwia, chodzi Ci o pannę czy o auteczko? Jeśli auto, to boskie :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jakie znowu cudo? O auto ci chodzi? O.o Albo ja mam lewego kompa i mi wyskakuje co innego- pozatym Figa Nera po włosku oznacza Czarna wiec duzo psów tam sie tak nazywa, a nawet Wodospad sie tak nazywa xD Nawet nad nim bylam, moja BIG imienniczka mokra xDD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Jak przyjedziesz to go obejzysz- ale wiesz niespesz sie bo on sie boi ludzi, niemówiąc o wszystkim co dookola. Trzeba go przekupic xD Wiesz ja w szoku bylam jak mi sie dal wziąść na ręce *_* A co do chłopa- ja nieumiem byc feministką xDD Zakładając że w ogóle przyjade :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Zakładając że w ogóle przyjade :diabloti: Ej..Bo się obrażę :mad::mad: PS Ja się robię coraz bardziej śpiaca, i śpiąca..Zaraz sobie będę musiała oczy zapałkami popodpierać..a tu jeszcze projekt z Historii.:shake: A tam, w dupie babkę mam :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja mam w d**** metale z chemi xD Psy RLZ i tyle jej tam napisze xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Cambel napisał(a):Ej..Bo się obrażę :mad::mad: PS Ja się robię coraz bardziej śpiaca, i śpiąca..Zaraz sobie będę musiała oczy zapałkami popodpierać..a tu jeszcze projekt z Historii.:shake: A tam, w dupie babkę mam :evil_lol:Heh to Wy cieniasy jesteście :evil_lol: My z Gonią pół nocy przesiedziałyśmy na dogo pisząc w 3 galeriach na raz :lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nerul napisał(a):Ja mam w d**** metale z chemi xD Psy RLZ i tyle jej tam napisze xD Huhu, ja kiedyś matematyczce zrobiłam wykres (większy niż na A3) [SIZE=2]o psach, a dokładniej o ilości psów zarejestrowanych w ZK w danej rasie na rok 2003-04 xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wiem zescie przegadaly pół nocy- ja do 1 tylko bylam xD A co do wykresu- po ki grzybas to robila, nauczyciele niekumaci są xD Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Figa, jakbyś miała jutro na 7.30 do szkoły, i zaczynała WFem to byś nie była taka happy xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Kamila... :roflt: Ja mam na 7:10 do szkoły :roflt: I mam 2 wfy :-P 8 lekcji :D Do domu wracam o 16 :P Chcecie fotki? Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja tez mam na 7:10 (Fig cos nas łączy xD) A fotki- dawaj niewazne czy twe czy Figowe czy innych psów xD Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ojoj xD To powodzenia! Ja też 2 WFy, ale na drugim nigdy nie cwiczę :-P kocham się sprzeciwiać gościowi, nigdy nie wykonuję jego poleceń Nera, żeby mieć good ocenę, a i tak 5 dostałam jak inni, tylko powiedziała, ze ładnie. Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Me reczej nie :evil_lol: Nie chcę Was wystraszyc, juz tu nie wrócicie :-P Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Na horyzoncie pojawił sie pies za którym nie przpadamy, na szczescie pancia złapała wredotę na czas :mad: Czeszemy krope Jestem śłiczna :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 AUUUUU! Też mam ten instynkt:oops: No cóż, przyznam, że moja mama nie jest szczęsliwa, kiedy sobie tak poszczekuję i wyję... xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale ta babka widziala z tego kupe liczb i obrazek- rasy to przeczytac by nieumiala xD U mnie w szkole to tylko z pedagog o psach mozna nawijac- uwielbia gadac o swoich pudlach xD Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 NETOPEREK! W wolnym tłumaczeniu, nietoperz :roll: :) Quote
Recommended Posts