Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Nera załóż galerię Dżeka. Figa, to dobry pomysł z kastracją :D

A oto i najnowsza produkcja by Cambel & Nera:

Nera: KC Hipisie jeden xD szkoda ze niebiegalysmy jak nas Pan Bog stworzyl- bylaby reklama dla Auchan xD ze biegają nawet do niego ludzie z buszu po majtki
Ale szydera- i niebylo by konkurencji dla leclerca bo bysmy niedobiegły
Cambel: te gacie za 47 gr.? ! xD
Nera: No moja babcia se hyba z 10 tych gaci kupila
Cambel: Moja mama te wieeelkie majty nazywa stringami ]:->
Nera: to są FIGI, BIG gacie to są tzw. FIGI xD

Hihi :cool3:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Ja ci dam kastracje! No wiecie co- chłopa niemam musze sobie jakiegos chłopaka znalesc- popędze do niego jak mnie Pan Bóg stworzyl i bede go miala xD Ale na powaznie- moge dac pare fotek Dżekiego?

Ojoj jakos tak mi wyskoczylo nagle :PP

Ja tez chłopa nie mam i w najbliższym czasie nie zamierzam :cool3: Fotki Dżekiego przystojniaka możesz dawać ile chcesz, mile widziane :loveu::loveu:

Posted

Jak przyjedziesz to go obejzysz- ale wiesz niespesz sie bo on sie boi ludzi, niemówiąc o wszystkim co dookola. Trzeba go przekupic xD Wiesz ja w szoku bylam jak mi sie dal wziąść na ręce *_* A co do chłopa- ja nieumiem byc feministką xDD

Posted

Cambel napisał(a):
Nera załóż galerię Dżeka. Figa, to dobry pomysł z kastracją :D

A oto i najnowsza produkcja by Cambel & Nera:

Nera: KC Hipisie jeden xD szkoda ze niebiegalysmy jak nas Pan Bog stworzyl- bylaby reklama dla Auchan xD ze biegają nawet do niego ludzie z buszu po majtki
Ale szydera- i niebylo by konkurencji dla leclerca bo bysmy niedobiegły
Cambel: te gacie za 47 gr.? ! xD
Nera: No moja babcia se hyba z 10 tych gaci kupila
Cambel: Moja mama te wieeelkie majty nazywa stringami ]:->
Nera: to są FIGI, BIG gacie to są tzw. FIGI xD

Hihi :cool3:

Ja Wam dam :x :x :x :x

Wpiszcie sobie w wyszukiwarce grafiki google Nera :loveu::loveu::loveu: Widzicie to czarne cudo? :loveu::loveu:

Posted

Jakie znowu cudo? O auto ci chodzi? O.o Albo ja mam lewego kompa i mi wyskakuje co innego- pozatym Figa Nera po włosku oznacza Czarna wiec duzo psów tam sie tak nazywa, a nawet Wodospad sie tak nazywa xD Nawet nad nim bylam, moja BIG imienniczka mokra xDD

Posted

Nerul napisał(a):
Jak przyjedziesz to go obejzysz- ale wiesz niespesz sie bo on sie boi ludzi, niemówiąc o wszystkim co dookola. Trzeba go przekupic xD Wiesz ja w szoku bylam jak mi sie dal wziąść na ręce *_* A co do chłopa- ja nieumiem byc feministką xDD

Zakładając że w ogóle przyjade :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zakładając że w ogóle przyjade :diabloti:

Ej..Bo się obrażę :mad::mad:

PS Ja się robię coraz bardziej śpiaca, i śpiąca..Zaraz sobie będę musiała oczy zapałkami popodpierać..a tu jeszcze projekt z Historii.:shake: A tam, w dupie babkę mam :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Ej..Bo się obrażę :mad::mad:

PS Ja się robię coraz bardziej śpiaca, i śpiąca..Zaraz sobie będę musiała oczy zapałkami popodpierać..a tu jeszcze projekt z Historii.:shake: A tam, w dupie babkę mam :evil_lol:
Heh to Wy cieniasy jesteście :evil_lol: My z Gonią pół nocy przesiedziałyśmy na dogo pisząc w 3 galeriach na raz :lol::evil_lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Ja mam w d**** metale z chemi xD Psy RLZ i tyle jej tam napisze xD

Huhu, ja kiedyś matematyczce zrobiłam wykres (większy niż na A3) [SIZE=2]o psach, a dokładniej o ilości psów zarejestrowanych w ZK w danej rasie na rok 2003-04 xD

Posted

Ojoj xD To powodzenia! Ja też 2 WFy, ale na drugim nigdy nie cwiczę :-P kocham się sprzeciwiać gościowi, nigdy nie wykonuję jego poleceń

Nera, żeby mieć good ocenę, a i tak 5 dostałam jak inni, tylko powiedziała, ze ładnie.