Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziamn']jESTEM ALE ZA WIELE POMÓC NIE MOGE SAMA JESTEM W DOLE I NIE MAM NAWET NA JEDZENIE DLA SWOJEGO PSIAKA[/QUOTE]obecność też ważna , zostań z nami na wątku :)

następne wpłaty na konto Samiego

[B]Bakusiowa[/B] wpłata jednorazowa [B]50 zł[/B]
[B]Mazowszanka[/B] deklaracja na styczeń [B]10 zł[/B]
[B]Mag6a[/B] deklaracja stała XII,I ----- [B]40 zł [/B]
dziękujemy :loveu:

deklarację Mag6y rozpiszę w zaległych i bieżących 20-20
wszystko w drugim poście i w arkuszu
[SIZE=3][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][FONT=Georgia][B]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/B][/FONT][/URL][/SIZE]

zagląda tam ktoś ?;) do tego arkusza ?

[B]ata,[/B] jest [B]250 zł[/B] wpłat dodatkowych i zaległych deklaracji ... przepłacać ?

Posted (edited)

Lilk_a jeżeli możesz to proszę przelej. Niezle rozpisałaś ten arkusz kalkulacyjny, pełny profesjonalizm ;)

Dzisiaj na moje konto wpłynęła jednorazowa wpłata [B]10zł[/B] od [B]Telimena[/B], serdecznie dziękujemy :loveu:

Edited by ata
Posted

[quote name='docha']ja z braku czasu nie zaglądam, ale wpłaciłam deklarację za styczeń[/QUOTE]

[quote name='ata']Lilk_a jeżeli możesz to proszę przelej. Niezle rozpisałaś ten arkusz kalkulacyjny, pełny profesjonalizm ;)

Dzisiaj na moje konto wpłynęła jednorazowa wpłata [B]10zł[/B] od [B]Telimena[/B], serdecznie dziękujemy :loveu:[/QUOTE]

[B]docha[/B] ;) poprawione , wpisałam Cię inaczej ... jako Dorotę S-S ;)
odliczone do długu 10 zł od [B]Telimeny[/B]
250zł przepłacam na konto [B]aty [/B]:)

Posted

[quote name='docha']bardzo śmieszne ....:)[/QUOTE]
no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :)
[B]
przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B]

Posted

[quote name='lilk_a']no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :)
[B]
przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B][/QUOTE]

Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;)

Posted

[quote name='lilk_a']no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :)
[B]
przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B][/QUOTE]

Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;)

Posted

[quote name='ata']Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;)[/QUOTE]
ok , ale w dalszym ciągu nie odliczyłam 5 zł ;) przy następnej wpłacie to zrobię :)

Posted

[quote name='monika55']To dość duży ten dług. Ale tak to jest. Sama mam psa starego w hotelu, bez większej nadziei na adopcję. I co miesiąc strach - co dalej? Na razie jakoś się udaje.[/QUOTE]
no duży duży .....

Posted

[quote name='lilk_a']ok , ale w dalszym ciągu nie odliczyłam 5 zł ;) przy następnej wpłacie to zrobię :)[/QUOTE]

Zrób to Lilk_a, abym miała czyste konto ;)

Posted (edited)

[COLOR=red][B]sprostowanie !!![/B][/COLOR]
wpłaty UBOCZE z poprzedniego roku
[FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]20zł UBOCZE -- (24.01)(24.01)(24.01)(12.04)(12.04)(12.04)(13.07)( 13.07)(17.10)(17.10)(17.10) [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT]

11 wpłat do listopada włącznie
wpłata od [B]UBOCZE[/B] na moje konto z 17.01.12___________ [B]60 zł [/B]
czyli deklaracja zapłacona za XII.2011 i I-II 2012 roku
poprawiam w rozliczeniach i przepraszam Cię UBOCZE za zamieszanie :oops:

Edited by lilk_a
Posted

[FONT=Georgia]
mamy nową osobe [B]madziaszę[/B] spoza dogomanii która zadeklarowała dla Samiego miesięczną deklarację wysokości [B]30 zł[/B] przelew dotarł już na konto
[B]deklaracje[/B]
19.01.madziasza--------------30zł
[B]oraz wpłaty jednorazowe [/B]
[/FONT][FONT=Georgia]19.01.madziasza--------------20zł
[/FONT][FONT=Georgia]19.01.Maciej J.----------------10zł[/FONT]

dziękuję serdecznie :loveu:

wszystko w drugim poście i w [I][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"]arkuszu kalkulacyjnym [/URL][/B][/I]

mamy [B]450 zł [/B]potwierdzonych deklaracji miesięcznych
brakuje 15 zł co drugi mc lub 7,50 co miesiąc

[B]ata[/B] , jak się sprawy mają z zaległymi deklaracjami ? wiesz już coś ?

Posted

[quote name='Patmol']piękny ten arkusz[/QUOTE]dzięki :), starałam się żeby wszystko było czytelne , i wygodne też , każdy może zajrzeć i zobaczyć a i liczy się wszystko samo , wystarczy wpisać w odpowiednią tabelkę ;)

Posted

Zaległe deklaracje na razie stoją.... Wieczorkiem jeszcze porozsyłam watek. Jak coś będę musiała oddać to również wieczorkiem ;)

Posted

[quote name='ata']Zaległe deklaracje na razie stoją.... Wieczorkiem jeszcze porozsyłam watek. Jak coś będę musiała oddać to również wieczorkiem ;)[/QUOTE]
na razie nie oddawaj , stan końcowy jest na 10 zł plus

Posted

[quote name='ata'](...) odezwała się do mnie Agata,Sonia, pamięta o swoich zaległościach i je ureguluje ;)[/QUOTE]
masz jakiś kontakt z Agata Sonia i z Leyla? nie wiem czy dotarły do nich moje pw ze zmianą konta .... jakbyś miała to daj im znać

Posted

[quote name='lilk_a']masz jakiś kontakt z Agata Sonia i z Leyla? nie wiem czy dotarły do nich moje pw ze zmianą konta .... jakbyś miała to daj im znać[/QUOTE]
Właśnie z nią rozmawiam;)

Posted

[quote name='ata']Właśnie z nią rozmawiam;)[/QUOTE]
ja do Agaty,Sonii napisałąm parę dni temu maila .... ;) do Leyli mam gg ale z nr gg to niepewna sprawa :)

Posted

[quote name='lilk_a']ja do Agaty,Sonii napisałąm parę dni temu maila .... ;) do Leyli mam gg ale z nr gg to niepewna sprawa :)[/QUOTE]
Agata,Sonia ureguluje teraz do końca grudnia, a w przyszłym miesiącu za styczeń i luty. Ona rzadko wchodzi na dogo ale to uczciwa osóbka ;)
Jeżeli wpłynie do mnie kasa od Leyli, to przeleję ją do Ciebie.

Posted

dotarła wpłata na konto Samiego

[B]jola_li dla Samsunga I-IV 2012[/B] _________ [B]20 zł
[/B]
dziekuję :loveu:
wszystko w drugim poście i w [I][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"]arkuszu kalkulacyjnym [/URL][/B][/I]