lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='madziamn']jESTEM ALE ZA WIELE POMÓC NIE MOGE SAMA JESTEM W DOLE I NIE MAM NAWET NA JEDZENIE DLA SWOJEGO PSIAKA[/QUOTE]obecność też ważna , zostań z nami na wątku :) następne wpłaty na konto Samiego [B]Bakusiowa[/B] wpłata jednorazowa [B]50 zł[/B] [B]Mazowszanka[/B] deklaracja na styczeń [B]10 zł[/B] [B]Mag6a[/B] deklaracja stała XII,I ----- [B]40 zł [/B] dziękujemy :loveu: deklarację Mag6y rozpiszę w zaległych i bieżących 20-20 wszystko w drugim poście i w arkuszu [SIZE=3][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][FONT=Georgia][B]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/B][/FONT][/URL][/SIZE] zagląda tam ktoś ?;) do tego arkusza ? [B]ata,[/B] jest [B]250 zł[/B] wpłat dodatkowych i zaległych deklaracji ... przepłacać ? Quote
docha Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ja z braku czasu nie zaglądam, ale wpłaciłam deklarację za styczeń Quote
ata Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Lilk_a jeżeli możesz to proszę przelej. Niezle rozpisałaś ten arkusz kalkulacyjny, pełny profesjonalizm ;) Dzisiaj na moje konto wpłynęła jednorazowa wpłata [B]10zł[/B] od [B]Telimena[/B], serdecznie dziękujemy :loveu: Edited January 18, 2012 by ata Quote
lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='docha']ja z braku czasu nie zaglądam, ale wpłaciłam deklarację za styczeń[/QUOTE] [quote name='ata']Lilk_a jeżeli możesz to proszę przelej. Niezle rozpisałaś ten arkusz kalkulacyjny, pełny profesjonalizm ;) Dzisiaj na moje konto wpłynęła jednorazowa wpłata [B]10zł[/B] od [B]Telimena[/B], serdecznie dziękujemy :loveu:[/QUOTE] [B]docha[/B] ;) poprawione , wpisałam Cię inaczej ... jako Dorotę S-S ;) odliczone do długu 10 zł od [B]Telimeny[/B] 250zł przepłacam na konto [B]aty [/B]:) Quote
docha Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='lilk_a'][B]docha[/B] ;) poprawione , wpisałam Cię inaczej ... jako Dorotę S-S ;)[/QUOTE] bardzo śmieszne ....:) Quote
lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='docha']bardzo śmieszne ....:)[/QUOTE] no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :) [B] przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B] Quote
monika55 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 To dość duży ten dług. Ale tak to jest. Sama mam psa starego w hotelu, bez większej nadziei na adopcję. I co miesiąc strach - co dalej? Na razie jakoś się udaje. Quote
ata Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='lilk_a']no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :) [B] przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B][/QUOTE] Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;) Quote
ata Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='lilk_a']no wiesz ... nie było nicku , ale jakoś nazwisko wydawało mi się znajome bo kiedyś coś Ci chyba wysyłałam ;) i dlatego mnie to zastanowiło czy to aby nie Ty :) [B] przelane na konto aty 250 zł stan długu [U]1040 zł[/U][/B][/QUOTE] Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;) Quote
lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='ata']Jak tylko znajdą się u mnie na koncie, zaksięguję je po swojemu ;)[/QUOTE] ok , ale w dalszym ciągu nie odliczyłam 5 zł ;) przy następnej wpłacie to zrobię :) Quote
lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='monika55']To dość duży ten dług. Ale tak to jest. Sama mam psa starego w hotelu, bez większej nadziei na adopcję. I co miesiąc strach - co dalej? Na razie jakoś się udaje.[/QUOTE] no duży duży ..... Quote
ata Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='lilk_a']ok , ale w dalszym ciągu nie odliczyłam 5 zł ;) przy następnej wpłacie to zrobię :)[/QUOTE] Zrób to Lilk_a, abym miała czyste konto ;) Quote
lilk_a Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='ata']Zrób to Lilk_a, abym miała czyste konto ;)[/QUOTE] dobrze :) albo przelej mi 5 zł i będzie ok :) Quote
UBOCZE Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Pokaż się Samciu na górze!!! Dawno u Ciebie nic nie pisałem... Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) [COLOR=red][B]sprostowanie !!![/B][/COLOR] wpłaty UBOCZE z poprzedniego roku [FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]20zł UBOCZE -- (24.01)(24.01)(24.01)(12.04)(12.04)(12.04)(13.07)( 13.07)(17.10)(17.10)(17.10) [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] 11 wpłat do listopada włącznie wpłata od [B]UBOCZE[/B] na moje konto z 17.01.12___________ [B]60 zł [/B] czyli deklaracja zapłacona za XII.2011 i I-II 2012 roku poprawiam w rozliczeniach i przepraszam Cię UBOCZE za zamieszanie :oops: Edited January 19, 2012 by lilk_a Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [FONT=Georgia] mamy nową osobe [B]madziaszę[/B] spoza dogomanii która zadeklarowała dla Samiego miesięczną deklarację wysokości [B]30 zł[/B] przelew dotarł już na konto [B]deklaracje[/B] 19.01.madziasza--------------30zł [B]oraz wpłaty jednorazowe [/B] [/FONT][FONT=Georgia]19.01.madziasza--------------20zł [/FONT][FONT=Georgia]19.01.Maciej J.----------------10zł[/FONT] dziękuję serdecznie :loveu: wszystko w drugim poście i w [I][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"]arkuszu kalkulacyjnym [/URL][/B][/I] mamy [B]450 zł [/B]potwierdzonych deklaracji miesięcznych brakuje 15 zł co drugi mc lub 7,50 co miesiąc [B]ata[/B] , jak się sprawy mają z zaległymi deklaracjami ? wiesz już coś ? Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Patmol']piękny ten arkusz[/QUOTE]dzięki :), starałam się żeby wszystko było czytelne , i wygodne też , każdy może zajrzeć i zobaczyć a i liczy się wszystko samo , wystarczy wpisać w odpowiednią tabelkę ;) Quote
ata Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zaległe deklaracje na razie stoją.... Wieczorkiem jeszcze porozsyłam watek. Jak coś będę musiała oddać to również wieczorkiem ;) Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='ata']Zaległe deklaracje na razie stoją.... Wieczorkiem jeszcze porozsyłam watek. Jak coś będę musiała oddać to również wieczorkiem ;)[/QUOTE] na razie nie oddawaj , stan końcowy jest na 10 zł plus Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='ata'](...) odezwała się do mnie Agata,Sonia, pamięta o swoich zaległościach i je ureguluje ;)[/QUOTE] masz jakiś kontakt z Agata Sonia i z Leyla? nie wiem czy dotarły do nich moje pw ze zmianą konta .... jakbyś miała to daj im znać Quote
ata Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='lilk_a']masz jakiś kontakt z Agata Sonia i z Leyla? nie wiem czy dotarły do nich moje pw ze zmianą konta .... jakbyś miała to daj im znać[/QUOTE] Właśnie z nią rozmawiam;) Quote
lilk_a Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='ata']Właśnie z nią rozmawiam;)[/QUOTE] ja do Agaty,Sonii napisałąm parę dni temu maila .... ;) do Leyli mam gg ale z nr gg to niepewna sprawa :) Quote
ata Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='lilk_a']ja do Agaty,Sonii napisałąm parę dni temu maila .... ;) do Leyli mam gg ale z nr gg to niepewna sprawa :)[/QUOTE] Agata,Sonia ureguluje teraz do końca grudnia, a w przyszłym miesiącu za styczeń i luty. Ona rzadko wchodzi na dogo ale to uczciwa osóbka ;) Jeżeli wpłynie do mnie kasa od Leyli, to przeleję ją do Ciebie. Quote
lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 dotarła wpłata na konto Samiego [B]jola_li dla Samsunga I-IV 2012[/B] _________ [B]20 zł [/B] dziekuję :loveu: wszystko w drugim poście i w [I][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"]arkuszu kalkulacyjnym [/URL][/B][/I] Quote
Recommended Posts