Ellig Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Z przyjemnoscia czytam relacje Jamora o zdjeciach nie wspomne:) Samsung do przodu chlopie! Quote
anna10025 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Super!!! Sami robi duże postępy w tak krótkim czasie. Quote
xxxx52 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To wiedzialam od dawna ,ze Samsung w odpowiednich kompetentnych rekach stanie sie psem ,a nie klebkiem strachu. Quote
lilk_a Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [quote name='xxxx52']To wiedzialam od dawna ,ze Samsung w odpowiednich kompetentnych rekach stanie sie psem ,a nie klebkiem strachu.[/QUOTE] tak ,to prawda, że Sami naprawdę dobrze trafił :) Quote
gonia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='lilk_a']tak ,to prawda, że Sami naprawdę dobrze trafił :)[/QUOTE] Niebawem domku na CITO będziemy szukać dla tego chłopaka...;):D Quote
lilk_a Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [quote name='gonia66']Niebawem domku na CITO będziemy szukać dla tego chłopaka...;):D[/QUOTE] oby na cito ale nie naprędce :):) Quote
jamor Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sami nabiera pewnosci siebie. dzis mnie obszczekał. wszedłem z rana na teren boksów a ten jak jaki strózujacy, bohater jednorazowy, nie poznał mnie. Ja do niego " w dupie Ci sie poprzewracało ? " a on " no sory, pomylic sie nie mozna ?" Przyłapałem go jak tez szczerzył jape do Onka Rogiego. moze cos sie napił na odwage :-) Quote
gonia66 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='jamor']sami nabiera pewnosci siebie. dzis mnie obszczekał. wszedłem z rana na teren boksów a ten jak jaki strózujacy, bohater jednorazowy, nie poznał mnie. Ja do niego " w dupie Ci sie poprzewracało ? " a on " no sory, pomylic sie nie mozna ?" Przyłapałem go jak tez szczerzył jape do Onka Rogiego. moze cos sie napił na odwage :-)[/QUOTE] Aj, bo z rana zrywasz chłopaka ze snu, robisz zmylki i się dziwisz, ze mu się popierniczyło:eviltong::eviltong:... I tylko se nie gadaj, ze Sami to jednorazowy bohater stróżujący- bo Samuś nasz to mega bohater w stylu Batmana albo Jamesa Bonda:p:p wiec prosze nie obrażac gościa- bo niebawem Ci jamorku pokaże, kto tam rządzi:lol::lol::lol::multi::multi: Quote
lilk_a Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 chociaż dobrze że Cię przeprosił :):) no ale jak szczerzy zęby na innego psa to chyba w takiej grupie niedobrze, bo może być nieciekawie.... sprawdź budę , może faktycznie coś przemycił na zimniejsze noce :):) Quote
xxxx52 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 tak bardzo jestem ciekawa jak sie zachowywalby Samsung ,na spacerze w miescie ,na ulicy ,wsrod przechodzacych obok ludzi i psow,albo obcego czlowieka i psa? Mysle ,ze na taka wycieczke jeszcze poczekamy? Quote
jamor Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='xxxx52']tak bardzo jestem ciekawa jak sie zachowywalby Samsung ,na spacerze w miescie ,na ulicy ,wsrod przechodzacych obok ludzi i psow,albo obcego czlowieka i psa? Mysle ,ze na taka wycieczke jeszcze poczekamy?[/QUOTE] psów sie nie boi, samochodów tez nie, boi sie ludzi. poczekacie oj poczekacie. ale coz to tam, przeciez jestescie cierpliwe :-) Quote
gonia66 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='jamor']psów sie nie boi, samochodów tez nie, boi sie ludzi. poczekacie oj poczekacie. ale coz to tam, przeciez jestescie cierpliwe :-)[/QUOTE]JAsne, ze poczekamy...tyle czekałyśmy więc jeden rok w tą, jeden w tamta...nie robi różnicy;):D Quote
jamor Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 na swieta, na wszyswtkich swietych :evil_lol: Quote
lilk_a Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 myślę że trzeba poczekać tyle ile trzeba , nic na łapu capu , ważne żeby zmiany , choć powolne były trwałe , a nawet jeżeli oznajmisz nam [B]Jomor[/B] że już można nazwać Samiego psem do adopcji to i tak trzeba liczyć się z tym że strachy w nowym domu , w nowym otoczeniu i z nowymi ludźmi wokół mogą wrócić Quote
jamor Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 najwazniejsze ze juz nie sra i nie szczy pod siebie Quote
lilk_a Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='jamor']najwazniejsze ze juz nie sra i nie szczy pod siebie[/QUOTE] to naprawdę ważne , to są przecież reakcje warunkowane strachem , i to wielkim , znaczy się że już się nie boi obecności człowieka ;) [quote name='jamor']a za rok bedzie jak Nico z Płocka[/QUOTE] a kto to Nico z Płocka ? Quote
jamor Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 to jest Nico, poszedł do pracy w Płocku.bardzo silny pies [video]http://www.youtube.com/user/Jamor7#p/u/2/I3a3Q6g7NFw[/video] Quote
lilk_a Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ale Cię sponiewierał :crazyeye::lol: super ... to owczarek belgijski ? Quote
xxxx52 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jamor-ja nie bylam te wczesniejsze 10 miesiecy cierpliwa,u mnie sie gotowalo i wrzalo ,ale ...............teraz spie spokojnie bo widze, ze ze Samsunga wyczarowujesz poprzez prace ,psa z krwi i kosci. Wiesz musze sie podzielic informacja ,ze mam u siebie w domu podobnego pieska jak Samsung,ktory po 2 miesiacach zaprzestal robic pod siebie podczas dotykania reka.Niestety sam do mnie jeszcze nie przejdzie nawet kiedy siedze lub przykucam.Przyjdzie kiedy leze w lozku ,wtedy da sie glaskac.W nocy jest aktywny.Z reki jeszcze nie zjada.Obserwuje mnie caly dzien.zalatwia sie na dworze jak drzwi otworze i przychodzi dobrowolnie do domu.Niestety boi sie wszystkiego(jest to pies ktory urodzil sie w kojcu w gospodarstwie.To mieszaniec sznaucera olbrzymai malej suczki.Brat mojej dzikuski uciekl z kojca i biega tak mysle po okolicach Szamotul(tez dziki)Moja Lola umie juz na chodzic na lince na spacer. Quote
eve-w Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='jamor']to jest Nico, poszedł do pracy w Płocku.bardzo silny pies [video]http://www.youtube.com/user/Jamor7#p/u/2/I3a3Q6g7NFw[/video][/QUOTE] a po co używa się tej "dmuchawy" do liści? Ona jest głośna? Quote
ata Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='eve-w']a po co używa się tej "dmuchawy" do liści? Ona jest głośna?[/QUOTE] A może chodzi o mięki upadek w liście, po tym jak pies biegnie, aby się poprzytulać:evil_lol: Quote
docha Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 pewnie to są dodatkowe czynniki zewnętrzne, które miałyby rozpraszać psa w akcji. Quote
xxxx52 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Obejrzalam prace z malinois,szczerze mowiac nie lubie patrzec na ataki psow na czlowieka ,nawet kontrolowane. Quote
Recommended Posts