Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxx52']To wiedzialam od dawna ,ze Samsung w odpowiednich kompetentnych rekach stanie sie psem ,a nie klebkiem strachu.[/QUOTE]
tak ,to prawda, że Sami naprawdę dobrze trafił :)

Posted

sami nabiera pewnosci siebie. dzis mnie obszczekał. wszedłem z rana na teren boksów a ten jak jaki strózujacy, bohater jednorazowy, nie poznał mnie. Ja do niego " w dupie Ci sie poprzewracało ? " a on " no sory, pomylic sie nie mozna ?" Przyłapałem go jak tez szczerzył jape do Onka Rogiego. moze cos sie napił na odwage :-)

Posted

[quote name='jamor']sami nabiera pewnosci siebie. dzis mnie obszczekał. wszedłem z rana na teren boksów a ten jak jaki strózujacy, bohater jednorazowy, nie poznał mnie. Ja do niego " w dupie Ci sie poprzewracało ? " a on " no sory, pomylic sie nie mozna ?" Przyłapałem go jak tez szczerzył jape do Onka Rogiego. moze cos sie napił na odwage :-)[/QUOTE]
Aj, bo z rana zrywasz chłopaka ze snu, robisz zmylki i się dziwisz, ze mu się popierniczyło:eviltong::eviltong:...
I tylko se nie gadaj, ze Sami to jednorazowy bohater stróżujący- bo Samuś nasz to mega bohater w stylu Batmana albo Jamesa Bonda:p:p wiec prosze nie obrażac gościa- bo niebawem Ci jamorku pokaże, kto tam rządzi:lol::lol::lol::multi::multi:

Posted

chociaż dobrze że Cię przeprosił :):) no ale jak szczerzy zęby na innego psa to chyba w takiej grupie niedobrze, bo może być nieciekawie....

sprawdź budę , może faktycznie coś przemycił na zimniejsze noce :):)

Posted

tak bardzo jestem ciekawa jak sie zachowywalby Samsung ,na spacerze w miescie ,na ulicy ,wsrod przechodzacych obok ludzi i psow,albo obcego czlowieka i psa?
Mysle ,ze na taka wycieczke jeszcze poczekamy?

Posted

[quote name='xxxx52']tak bardzo jestem ciekawa jak sie zachowywalby Samsung ,na spacerze w miescie ,na ulicy ,wsrod przechodzacych obok ludzi i psow,albo obcego czlowieka i psa?
Mysle ,ze na taka wycieczke jeszcze poczekamy?[/QUOTE]
psów sie nie boi, samochodów tez nie, boi sie ludzi. poczekacie oj poczekacie. ale coz to tam, przeciez jestescie cierpliwe :-)

Posted

[quote name='jamor']psów sie nie boi, samochodów tez nie, boi sie ludzi. poczekacie oj poczekacie. ale coz to tam, przeciez jestescie cierpliwe :-)[/QUOTE]JAsne, ze poczekamy...tyle czekałyśmy więc jeden rok w tą, jeden w tamta...nie robi różnicy;):D

Posted

myślę że trzeba poczekać tyle ile trzeba , nic na łapu capu , ważne żeby zmiany , choć powolne były trwałe , a nawet jeżeli oznajmisz nam [B]Jomor[/B] że już można nazwać Samiego psem do adopcji to i tak trzeba liczyć się z tym że strachy w nowym domu , w nowym otoczeniu i z nowymi ludźmi wokół mogą wrócić

Posted

[quote name='jamor']najwazniejsze ze juz nie sra i nie szczy pod siebie[/QUOTE]
to naprawdę ważne , to są przecież reakcje warunkowane strachem , i to wielkim , znaczy się że już się nie boi obecności człowieka ;)
[quote name='jamor']a za rok bedzie jak Nico z Płocka[/QUOTE]
a kto to Nico z Płocka ?

Posted

Jamor-ja nie bylam te wczesniejsze 10 miesiecy cierpliwa,u mnie sie gotowalo i wrzalo ,ale ...............teraz spie spokojnie bo widze, ze ze Samsunga wyczarowujesz poprzez prace ,psa z krwi i kosci.

Wiesz musze sie podzielic informacja ,ze mam u siebie w domu podobnego pieska jak Samsung,ktory po 2 miesiacach zaprzestal robic pod siebie podczas dotykania reka.Niestety sam do mnie jeszcze nie przejdzie nawet kiedy siedze lub przykucam.Przyjdzie kiedy leze w lozku ,wtedy da sie glaskac.W nocy jest aktywny.Z reki jeszcze nie zjada.Obserwuje mnie caly dzien.zalatwia sie na dworze jak drzwi otworze i przychodzi dobrowolnie do domu.Niestety boi sie wszystkiego(jest to pies ktory urodzil sie w kojcu w gospodarstwie.To mieszaniec sznaucera olbrzymai malej suczki.Brat mojej dzikuski uciekl z kojca i biega tak mysle po okolicach Szamotul(tez dziki)Moja Lola umie juz na chodzic na lince na spacer.

Posted

[quote name='jamor']to jest Nico, poszedł do pracy w Płocku.bardzo silny pies

[video]http://www.youtube.com/user/Jamor7#p/u/2/I3a3Q6g7NFw[/video][/QUOTE]

a po co używa się tej "dmuchawy" do liści? Ona jest głośna?

Posted

[quote name='eve-w']a po co używa się tej "dmuchawy" do liści? Ona jest głośna?[/QUOTE]
A może chodzi o mięki upadek w liście, po tym jak pies biegnie, aby się poprzytulać:evil_lol: