Scott Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Dyzio myslę ,że nie warto wdawać się w dyskusję z tymi co i tak wiedzą wszystko lepiej.Szkoda czasu i nerwów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panienkabubu Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 [B][COLOR=seagreen]A ja przypominam o temacie wątku. [/COLOR][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 [quote name='Scott']Dyzio myslę ,że nie warto wdawać się w dyskusję z tymi co i tak wiedzą wszystko lepiej.Szkoda czasu i nerwów.[/QUOTE] Zgadzam się z tobą :) choć jeśli chodzi o nerwy to nie miałem powodu się denerwować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shetanka Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 [B]Czy ktoś na tej wystawie zgubił szelki dla małego psa?[/B] Jeśli tak to pisać na priva ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jo-an Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 nawiązując to tematu, to forum jest po to aby wyrazić swoje zdanie:) Myślę, że nie chodzi tutaj o "bicie piany" na temat kiepskich warunków na wystawie, ale raczej o zauważenie niedociągnięć i braku profesjonalizmu w organizowaniu wystawy na międzynarodowym poziomie. Jako, że to pierwsza wystawa tej rangi w mieście, negatywne komentarze powinny być odebrane jako informacja zwrotna bardzo pożądana w tego typu przedsięwzięciach. Organizatorzy (niektórzy przecież korzystają z forum) powinni sobie skrupulatnie notować, aby w przyszłości wyeliminować błędy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts