Klucha Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a jak minęła dzisiejsza wizyta? Aronek mi tylko mignął, bo mój wariat Muniek gdzieś leciał a ja szybko za nim ;) Quote
MonikaAron Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Wizyta u Aronka jak zwykle była bardzo aktywna:) Podobnie jak Wy (Ty i Muniek) my również się wybiegaliśmy. Aron ostatnio szaleje, energia go dosłownie rozpiera. To pies, który potrzebuje duuuużo ruchu, te dwie wizyty w tygodniu, to dla Aronka zdecydowanie za mało. A z nowych osiągnięć możemy pochwalić się opanowaniem nowych komend.Aronek już ładnie siada przy nodze, a łapkę podaje bez zawahania:) Niestety dziasiaj znowu miał problemy z powrotem do klatki:( Zostawiłam go tam z ciężkim sercem, piszczał za mną:( Na Picase powrzucałam klika zdjęć z dzisiejszej wizyty. Zapraszamy do oglądania. [URL]https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Aron87610MonikaBernackaBoksNr717?feat=directlink[/URL] Monika i Aron. Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Oglądałam zdjęcia, są piękne! Zdjęcie Aronka kiedy patrzy na Ciebie pełen uwagi i miłości nadaje się na okładkę w czasopiśmie dla psich piękności. Może by tak inne psiaki mogły liczyć na jakieś zdjęcia???? Ma talent Twoja sympatia!!!! PS Jak dodajesz nowe zdjęcia to zmień datę albumu (edycja - właściwości albumu) na dzisiejszą, łatwiej naszej Kasi wtedy wymienić fotki u psa na stronie schroniska, a Twoje są więcej niż piękne! [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TWlnBB5B9cI/AAAAAAAAYfs/9tun94GtMZA/s912/DSC_4555.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TWlm9bQJWLI/AAAAAAAAYfE/9zxHzXESRE8/s912/DSC_4483.JPG[/IMG] Quote
Iljova Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jestem, wróciłam i witam wszystkich po długiej przerwie. Aronku opowiedz co u Ciebie ? Quote
Blaze Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Świetne zdjęcia! Aron jest bardzo fotogeniczny ;) Quote
MonikaAron Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Iljova']Jestem, wróciłam i witam wszystkich po długiej przerwie. Aronku opowiedz co u Ciebie ?[/QUOTE] U Aronka dobrze, o ile ciągły pobyt w schronisku można nazwać dobrą sytuacją. Z Aronkiem widujemy się regularnie, czas spędzamy bardzo aktywnie. Mam nadzieję, że w końcu ktoś przygarnie tego [B]wyjątkowego[/B] psiaka. Razem z Aronkiem zapraszamy do przeczytanie poprzednich postów:) Pozdrawiamy Monika i Aron. Quote
Iljova Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Czytałam wszystko, zawsze tak robię, bo jestem ciekawa co też działo się na wątku. Trzymam kciuki za szybkie pojawienie się domku dla Aronka, takiego NA ZAWSZE ! Pozdrawiam gorąco i ślę mizianka i buziaki dla Aronka :-) Quote
soboz4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 napisałam do osoby szukającej psa, na zdjęciu bardzo podobny, tylko wiek się nie zgadza, ale wiek jest określany na oko i może się różnić od rzeczywistości, wysłałam zdjęcia Aronka [url]http://zaginione.adopcje.org/zaginiony-1910-Misiek.html[/url] Quote
pralinka94 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 tak na pierwszy rzut oka to nie bardzo, ale jak się przyjrzeć to rzeczywiście może być on! Quote
soboz4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 zdjęcie jest bardzo mało czytelne, kierowałam się uszami, które Aronek ma niepowtarzalne i śliczne... Sylwetka psa na zdjęciu na oko mniejsza i bardziej krępa, ale może być pod złym katem zdjęcie zrobione, jeżeli to Aronek to odezwą się... Quote
MonikaAron Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dobrze, będę czekać na odpowiedź, ale z tego co widzę, to nie Aron. Dodatkowo w opisie zwierzątka wspomniano o kręconej sierści. Quote
katowiczanin Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Do góry, jesteś jedynym w swoim rodzaju psiakiem:) Quote
MonikaAron Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Od soboty do czwartku duuuużo czasu upłynęło, więc dzisiaj Aronek miał w sobie tyle energii, że mógłby nią obdzielić kilku swoich psich towarzyszy:) Myślę, że gdyby wyjścia z pieskami były np: we wtorek lub środę, to ten czas między spacerami bardziej by się zrównoważył. A tak Aron szaleje w czwartek, dzień przerwy, następnego dnia kolejne szaleństwo. No a później 4 dni siedzenia w klatce:(, więc nie dziwi mnie to, że w czwartek wypada z klatki niczym wulkan. Aron to bardzo energiczny pies, który potrzebuje ruchu, dużo ruchu i jeszcze więcej ruchu:) Uwielbia biegać. Muszę się pochwalić, że moja kondycja jest coraz lepsza i staram się dotrzymywać mu kroku. Póki co doradzono nam dzisiaj na szkoleniu, żebyśmy zakupili dla Aronka szelki. Ma to pomóc mnie w wyprowadzaniu tego wulkanu energii i jemu bardziej komfortowo i spokojniej spacerować:) Co do naszych osiągnięć, to oswoiliśmy się z nowymi komendami: na miejsce, do mnie, podążanie za palcem wokół opiekuna. Aronek bardzo szybko się uczy i wykonuje dosłownie wszystkie komendy, nawet te dopiero poznane, jednak szybko się nimi nudzi. Zrobi co ma zrobić i dalej ma ochotę na zabawę:) [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Pozdrawiamy wszystkich[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Monika i Aron;)[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]A teraz krótka fraszka dla Aronka:[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jestem Aronek pies ze schroniska,[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]dobrze mi patrzy z mojego pyska:)[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszędzie mnie pełno w czwartki, soboty, [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W głowie mi harce, figle i psoty:)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W schronisku czekam na Pana swojego[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]By przygarnął mnie – Psa tak wspaniałego!!!![/SIZE][/FONT] Quote
soboz4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aronek na pewno jest dumny, że na jego cześć poezję już tworzą... Quote
soboz4 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TXap0QX9abI/AAAAAAAAcR4/mBo3h7Uv_vI/s576/aron%20firmówka.jpg[/IMG] Quote
soboz4 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 mam wrażenie jakby Aronek miał zbyt różowe uszy, może to złudzenie na zdjęciu, ale może lepiej sprawdzić? Nie wiem czy psy tez chorują na zapalenie ucha zewnętrznego???? [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TXNse4tC_SI/AAAAAAAAaN8/G7LoKWRD5QM/s800/DSC_5249.JPG[/IMG] Quote
soboz4 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Aronek jest elegancki, ma chyba nowe szeleczki??? [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TXNpQAcGiKI/AAAAAAAAZwU/xqP4Nw_D4RE/s800/DSC_4880.JPG[/IMG] Quote
MonikaAron Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Tak, Aronek ma nowe szelki:) Samo ich zakładanie nie bardzo mu się podobało, ale już później sam zauważył, że mu w nich wygodniej. Muszę mu tylko je trochę skrócić, bo w sobotę udało mu się je zdjąć:) Quote
Recommended Posts