Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz mamy go przynajmniej bliziutko :razz:
Przedhwila dostałam sms-a, że Bosio nie chce nic jeść :mad: Może to przez zmiane otoczenia? :roll:

Posted

Bosek stracil apetyt ? biedaczek , pewnie przez tyle przeżyć !
śliczne zdjęcie to "przystankowe":lol:

ciocie Boskowe , jak myślicie -ponawiam pytanie !-brać nową sierotkę pod opiekę już , czy się jeszcze wstrzymać ? a jeśli tak , to kogo ?
doradźcie !!!

czekam na więcej wiadomości z nowego domu !

Posted

Toska napisał(a):

ciocie Boskowe , jak myślicie -ponawiam pytanie !-brać nową sierotkę pod opiekę już , czy się jeszcze wstrzymać ? a jeśli tak , to kogo ?
doradźcie !!! !

No pewnie, ze bierz.
Wejdz w któryś banner Mysi i gotowe:eviltong:
Moze chcesz Usie? Albo Lewiska?:loveu:

Posted

Mysia :lol: , już napisałam do schroniska w sprawie Oskarka , teraz czekam na odpowiedź ! Może się uda ?
a czy Oskarek ma gdzieś banerek ?

Posted

:oops: dzięki Mysiu !!!
faktycznie już dwójka moich "dzieci" znalazla domki :lol:

oby i Oskarkowi się udalo !!!
narazie czekam na info ze schronu i idę szukać Oskarkowego banerka !

Posted

Wiadomo , kazdemu moze sie sytuacja skomplikowac , ze jednak nie zdecyduje sie na adopcje psa.Lepiej od razu zrezygnowac niz po np.3 tygodniach psa oddac.Nie mam jednak zadnej wyrozumialosci dla kogos , kto nawet nie jest w stanie poinformowac o swojej decyzji i po prostu wiecej sie nie odzywa.

Posted

Pitty napisał(a):
Wiadomo , kazdemu moze sie sytuacja skomplikowac , ze jednak nie zdecyduje sie na adopcje psa.Lepiej od razu zrezygnowac niz po np.3 tygodniach psa oddac.Nie mam jednak zadnej wyrozumialosci dla kogos , kto nawet nie jest w stanie poinformowac o swojej decyzji i po prostu wiecej sie nie odzywa.

Dokladnie!