Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Wam powim tak.
Wczoraj byłam w nocy w Łodzi z ciotką Malibu po budy. Myślałam, że na 23 wrócimy spokojnie do domku a wróciłyśmy o...2.30 rano.

Tak więc ja nie umiem powiedzieć o której będziemy w Wawie, czego wymagał ode mnie ten Pan.
Nie wiem jak się będzie jechać, dwa nie wiem jak będzie z odbiorem zwierząt, a trzy to w Katowicach załatwiamy sprawy i nie wiemy ile się zejdzie.

Pewnie będziemy wieczorem.
I tyle mogłam powiedzieć Panu.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ wychodzę z pracy i już nie będę mieć netu podaje swój nr: 0 501 797 018
Może w końcu się cokolwiek rozwikła. Jak na razie nikt nie dzwonił w sprawie Boska.

Posted

Nie wiem co z tym facetem.... Napisał mu, zeby podjął jak najszybciej decyzję czy przyjedzie po Boska czy nie, ale póki co cisza.... :roll: A potrzebne tez mi sa jego dane. Jak ja nie lubie robić czegoś na ostatnią chwile :shake: Musze tez zaplanowac jutrzejszy dzień, bo jak coś to ja musze Boska do Katowic zawieźć.... A ja jutro mam zakonczenie roku szkolnego, więc mam nadzizje, że jakoś to się wszystko zgra :roll:

Posted

Do mnie także Pan sie nie odezwał.

W sumie ode mnie psa by nie dostał po pierwszej rozmowie telefonicznej, ale myślałam, że w końcu Pan się określi.

Widocznie pies, to dla tego Pana za dużo "zachodu".

Posted

No więc dostałam e-maila, Pan bardzo mnie przeprasza, że dzisiaj z Boskiem nie wyszło, ale podobno dzisiaj nie dałby rady , bo kurier mial mu przywieźć jakiś sprzęt... Napisał mi, że na 90% będzie miał transport dla Boska i że bardzo mu zalezy , żeby psiak wreszcie do niego dotarł....