Basia1244 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 UWAGA UWAGA ZASZŁA POMYŁKA Historia, którą opisałam jest prawdziwa, ale dotyczy innego niż na zdjęciach psa, więc poprawkę nanoszę do PSA NA FOTKACH - to 7 letni foksterier znaleziony, który jeszcze przez tydzień siedzi na kwarantannie - nr 1112, boks 55 blok 5 - na razie czekamy na właściciela. Jesli w ciągu tygodnia nie odbierze go właściciel, to ogłaszamy i szukamy mu domu. Quote
Basia1244 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Bardzo dziękuję za fotki - może uda mi się go w poniedziałek zabrać na trawkę i obfocić w plenerze, no i.... standardowa prośba o pomoc w ogłaszaniu i promowaniu. Zaraz go na facebooka wyślę. Quote
diuna_wro Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 miałam kiedyś takiego... podeślę info do paru znajomych myśliwych... Quote
2411magdalenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32 Quote
Basia1244 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 tylko on jest bardziej kanapowy niż terenowy - z wersalki na betonie wylądował i zaczyna więdnąć, ale zawsze trzeba ogłaszać. Podejrzewam jednak, że to kociątko było jego jedynym sukcesem myśliwskim i nie wyszło mu na dobre. Strasznie lgnie do człowieka - gdyby tak paszczy do mnie nie wystawiał i nie zawodził, to rasowca minęłabym bez dwóch zdań, ale tak wołał, że nie dało rady nie zatrzymać się. Quote
Poker Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 rąbnięte babsztyle i tyle , szkoda że ich nie pożarł Quote
Korenia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Boże jacy ludzie są parszywi ;/ Biedniutek :( Quote
Basia1244 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Te zdjęcia są takie, jakby Foksik cały czas leżał, a to nie prawda - bo on po prostu wywalał mi się kołami do góry i wystawiał brzuszek i przytulał się do krat i próbował wyjść pod bramką - no tak się biedak pcha, że serce umiera - a siedzi w tym boksie od strony siatki (sam tył schroniska!) ,tam tylko wolontariusze z psami na spacer idą, bo "zwiedzający" od frontu maszerują - więc Foksik szanse ma marne na to, aby fajny ludź go zauważył. Quote
Basia1244 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 UWAGA UWAGA ZASZŁA POMYŁKA Historia, którą opisałam jest prawdziwa, ale dotyczy innego niż na zdjęciach psa, więc poprawkę nanoszę do PSA NA FOTKACH - to 7 letni foksterier znaleziony, który jeszcze przez tydzień siedzi na kwarantannie - nr 1112, boks 55 blok 5 - na razie czekamy na właściciela. Jesli w ciągu tygodnia nie odbierze go właściciel, to ogłaszamy i szukamy mu domu. Quote
Recommended Posts