vege* Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zadam wam głupie pytanie, czy na tym obozie są telewizory? :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jak tu Magda pisała wcześniej o lodówkach: to obóz Wandrusowy! Proste, że nie ;pp Ja tam wytrzymałam, spoko ;] Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tam są domki o baaaardzo podstawowym standardzie xDD Tam nawet ciepłej wody w domkach nie ma .! xD Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 I co? Ja miałam czajnik, to myjąc zęby jak mi sie do kibla nie chciało iść, to sobie grzałam trochę wodę i tak sobie radę dawałam ;) Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Vini.']No właśnie wcześniej wróciłam :( Jutro dopiero wyjeżdżają. W sumie jakbym sie uparła, mogłabym zostać, bo już się troche lepiej czuję, ale wolałam nie ryzykować.[/QUOTE] A to niewiele straciłas? Jeden dzien wczesniej wyjechałaś tak? A masz fotki jakieś czy cos :cool3: Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ogółem to nawet spoko, chyba łącznie 2 dni lało, a dwa dni takie mocno zachmurzone w sumie. Tylko czasem naprawde był straszny upał Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O ; ] a wiesz może kto z kadry będzie na OZP5 ? albo jakie psy ;D Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 p. Mirka ^^ Zresztą Ty wcześniej pisałaś, że na OZP5 p. Mirka ^^ I jestem zła z tego powodu bo inaczej chyba bym gościła p. Karolinę u mnie na wystawiee ;pp Jakie psy to nie wiem, ale wiem, że mało :) Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Heh ;] Wiem że p.Mirka ..:loveu: ale kto jeszcze ; p Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ponoć nikt więcej, bo mało chętnych ludziów z psami :D Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No bez jaj .! Ale supper .!! :loveu: Obóz z samą p.Mirką :loveu::loveu::loveu: Ale ma być mało osób .!! ;(( im nas więcej tym weselej... Quote
Fretka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Vini.']Jak tu Magda pisała wcześniej o lodówkach: to obóz Wandrusowy! Proste, że nie ;pp Ja tam wytrzymałam, spoko ;][/quote] U nas kadra miała lodówkę, więc kto chciał to mógł sobie zostawić tam puszki, gotowane czy parówki. W niektórych domkach było też radio, chyba w 13 (?) i innych tam dalej od toru. Dobrze też będzie się wyposażyć w wiatraczek, naprawdę się nam przydał, szczególnie w dużym pokoju. ;] Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jadąc 3 raz na obóz naszczęście wiem co brać a czego nie :lol: Wiatraczek hmm.. no przydaje sie ;p O co chodzi z tym radiem ?! xDD Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nad drzwiami tymi frontowymi jest takie pudełeczko ;p Trzeba włączyć takie coś tam do takiego czegoś ala gniazdko obok tego radyjka (radiowęzeł to chyba) i pokrętełkiem regulować :) Wiem właśnie, że w 21 było- kadry, w 11 też. W 13 właśnie też. U nas też kadra lodówkę miała. Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A xD Jak byłam w 16 to to odłączyłam odrazu jak przyszłam bo w zeszłym roku w 12 to mnie budziło .!! xDD Quote
Ola164 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja chcę jechać za rok :( Właściwie mogłam już w tym roku ale myślałam, że mój pies nie będzie jeszcze na tyle zsocjalizowany... Quote
Mirka K-W Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Z tego co wiem, ostatni turnus będzie super: ja i trójka uczestników + trzy psy. Będzie więc duuuuuuuuuuużo czasu na indywidualną pracę z psami. Ponoć na wszystkich obozach razem będzie około 26 osób. Szykuje się wiele atrakcji. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Pozdrawiam i do zobaczenia w Rynie, Mirka Ps. Właśnie myślę, którym dziewczynom z mojej kolekcji owczarków niemieckich zrobić wakacje nad jeziorem. Bo skoro będzie nas mało to chcę zabrać do towarzystwa dwie, a że jestem niezdecydowana, to chyba będę losować. Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ooo... Mogłam wziąć Kufcie.. :lol: Bo jak jest mało psów to ona nawet o nich nie myśli :lol: O jej .!! Dostaniemy puchar :lol: P.Mirko niech Pani weźmie seksi :loveu: A jakie rasy piesków będą ? Poza cockerkowatym i 2 owczarkami :evil_lol: Quote
Mirka K-W Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tego niestety nie wiem. Jak dowiem się coś więcej to dam znać. ;) Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kurczę . ;] Ale rozwaliło mnie to .. 3 uczestników... Jeju ;D Ale fajnie xDD Quote
Abiutka_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Z taka ilością to wy jeden domek zajmiecie :lol: Przynajmniej jak was będzie tylko trójka to puchar gwarantowany :cool3: ....ale wydaje mi się jednak że jak jest więcej osób to weselej :cool1: Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Też mi się tak wydaje xD Śmiechowo będzie jak psy się nie polubią xDD Quote
MakeBelieve Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 O kurcze, aaale fajnie ;pppp Ma Pani rację, mało uczestników- większe możliwości pracy z każdym z psów... No cóż, ja narazie wypoczywam w łóżeczku :) Quote
Guptasek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Możliwe że jeszce pojedzie moja koleżanka z zeszłego roku ;DD Quote
Recommended Posts