Guptasek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mi chodzi o to że 17 ma to do siebie że zawsze się tam brudzi ;D Na moim turnusie były tam robaki ;D A co do szesnastkowych drzwi to wiem .. Mieszkałam tam na OZP2 ;D teraz nie wiem który wezmę . ;p albo 13 , 14 , 11 , 12 ;D albo jeszcze 18 i 15 ;DD Quote
madziulik_13 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 O tym że to domek bernusiowy Paula to każdy wie x3 - moje piękne malowidło na drzwiach :diabloti: Paula;* zapomniałaś już że mamy do rozważania jeszcze jedną ofertę ? :mad: Quote
Guptasek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ha .! Widziałam napis ;D Bardzo ładny :loveu: A ja mam zamiar się do kibla dopisać ;DD Quote
madziulik_13 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Guptasek']Ha .! Widziałam napis ;D Bardzo ładny :loveu: [/quote] A dziękować :evil_lol: [quote name='Abiutka_']Dorysuj wagonik :cool3:[/quote] Haha dokładnie :cool3: Quote
Guptasek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ha :loveu: świetny pomysł z tym wagonikiem ; ] Ej. To który domek polecacie ? :lol: Quote
ewka122 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A ja mieszkałam w 17 i widziałam tam poostałości po robakach, jeszcze było ich kilka na ziemi. Ale ja i Saga zawsze miałyśmy 5. Nawet dzięki mnie mogliśmy użyć odkurzacza*_*, po który leciałam na drugi koniec drewnianych domków. :) Quote
Guptasek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Och tak ; ] te robaki z mielonki :loveu: Quote
Abiutka_ Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Guptasek']Och tak ; ] te robaki z mielonki :loveu:[/quote] Nie zapominajmy o robakach z puszki :cool3: Quote
Estowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='madziulik_13'] Paula;* zapomniałaś już że mamy do rozważania jeszcze jedną ofertę ? :mad:[/QUOTE] A tak... xd Przepraszam, zapomniałam xd Quote
Guptasek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [B][FONT=Comic Sans MS]Ej... jak sobie pomyśle że po obozie mam iść do szkoły to jakoś mi się smutno robi:-([/FONT][/B] Quote
Estowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nom, ja tak samo, z tym, że nie jade na obóz z psem xd aloe wracam 26 sierpnia, więc też sie tak czuję xd Quote
madziulik_13 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja tam sie nie przejmuje bo i tak na brak psich atrakcji na rzekac nie moge :cool3: Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Maaatko wróciłam :((( Rozchorowałam się i musiałam wróóócić :(( SUUUPER BYŁO! Ludzie i kadra BOSCY! Jade do lekarza właśnie, wrócę to się rozpiszę ;( Ja mieszkałam w 16 z Shetanką, musiałyśmy właśnie na klucz drzwi zamykać, bo Chrupek często je otwierał. Dziękuję Pani Karolino za ten czas ;* Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No nie .! :-( Jak się czujesz ? .. I opowiadaj jak tam na obozie ; ] i który domek najlepszy ; ] Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dobrze, wróciłam od lekarza i grypa żołądkowa. Całe szczęście mam szansę wydobrzeć do międzynarodówki :D Który domek najlepszy... Jeju, nie wiem :) Ja w 16 byłam, ogółem spoko ^^ Przeciekało chyba tylko w tej kuchni, radia włączyć nie umiałam ^^ No i te drzwi, więc zawsze na klucz były zamknięte. Chrupek tylko troche domek zniszczył, ale tak to spox ^^ Nasz obóz był w domkach: 11,12,13,14,16,17 :) 11- domek troche zasikany przez szczeniaka cziłki Skippera :D 12- nie wiem w sumie jak, bo chyba tam nawet nie bylam 13- bodajze spoko :) ale ja tam wchodzilam w sumie tylko w odwiedziny do kolezanek 14- chyba tez ;] 16- mowilam 17- nie wiem, bo tam mieszkal chlopak, ktorego nie odwiedzalam :D Ula z Czesiem, Sonia z Maxi, Maja ze Skippim, Aśka z Indią (tak, z czempionką ;pp), Zuza z Rufciem (ach te nasze wygłupy w TUbiedronce:D), Ola z Zorcią ;*, Lilka z Afro Pati ^^, Wiwianka z Luką ^^ No i nasz rodzynek Mikołaj z Harym :) Dzięki wam, jesteście SUUUUPER ;*;*;*;*;* Jak się ze wszystkimi żegnałam, to nie płakałam, z p. Karoliną też nie płakałam ;( Wsiadłam do samochodu i zaczełam ryczeć jak bóbr :(( Ciągle mam łzy w oczach, bo naprawde, to, jak było na obozie, nie da się ludzkimi słowami opisać. Dziękuję... Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ; ] A jakie rasy psów ;] ja już po jutrze jade na obóz.. ;] Już 3 xDD a co Chrupek zrobił z moim domkiem ?:mad: Borys drzwi troche podrapał xDD A ten brak szyby w drzwiach w dużym pokoju w 16 ta nie moja wina :lol: Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Haha ;pp Jak przyjedziesz to sie dowiesz :) Poprawił robotę Borysa ^^ U nas był: york, chihuahua, flat,2 goldeny,2 labki,rottek, pudel duży, kundelek czyli Chrupek i taki miks collie. Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O ;] Chrupek :loveu: Przez 5 minut zastanawiałam się czyj york ;DD Inteligentna blondynka ; ] a był podział na poziomy ?;> Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mądre :) Podpowiem Ci... Osoby o nicku Vini. :) Na agi tak, początkujący na smyczy biegali, zaaw. nie, chyba, że pies czegoś nie chciał robić, to wtedy, ale ja i tak sie buntowałam :D A w posłuszeństwie niby nie, ale muszę przyznać: więcej czasu było poświęcane tym, którym lepiej szło :/ Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Vini a Ty do konca obozu byłaś czy wróciłaś wcześniej? Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No właśnie wcześniej wróciłam :( Jutro dopiero wyjeżdżają. W sumie jakbym sie uparła, mogłabym zostać, bo już się troche lepiej czuję, ale wolałam nie ryzykować. Quote
Guptasek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja bym chciała do zaawansowanych ;] co prawda mój psiór troche ucieka z toru.. ale dużo umie w posłuszeństwie ;] Quote
Recommended Posts