Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Mi chodzi o to że 17 ma to do siebie że zawsze się tam brudzi ;D
Na moim turnusie były tam robaki ;D
A co do szesnastkowych drzwi to wiem ..
Mieszkałam tam na OZP2 ;D
teraz nie wiem który wezmę . ;p
albo 13 , 14 , 11 , 12 ;D albo jeszcze 18 i 15 ;DD

Posted

A ja mieszkałam w 17 i widziałam tam poostałości po robakach, jeszcze było ich kilka na ziemi.
Ale ja i Saga zawsze miałyśmy 5.
Nawet dzięki mnie mogliśmy użyć odkurzacza*_*, po który leciałam na drugi koniec drewnianych domków. :)

Posted

[quote name='madziulik_13']

Paula;* zapomniałaś już że mamy do rozważania jeszcze jedną ofertę ? :mad:[/QUOTE]

A tak... xd Przepraszam, zapomniałam xd

Posted

Maaatko wróciłam :((( Rozchorowałam się i musiałam wróóócić :(( SUUUPER BYŁO! Ludzie i kadra BOSCY! Jade do lekarza właśnie, wrócę to się rozpiszę ;( Ja mieszkałam w 16 z Shetanką, musiałyśmy właśnie na klucz drzwi zamykać, bo Chrupek często je otwierał.
Dziękuję Pani Karolino za ten czas ;*

Posted

Dobrze, wróciłam od lekarza i grypa żołądkowa. Całe szczęście mam szansę wydobrzeć do międzynarodówki :D
Który domek najlepszy... Jeju, nie wiem :) Ja w 16 byłam, ogółem spoko ^^ Przeciekało chyba tylko w tej kuchni, radia włączyć nie umiałam ^^ No i te drzwi, więc zawsze na klucz były zamknięte. Chrupek tylko troche domek zniszczył, ale tak to spox ^^ Nasz obóz był w domkach: 11,12,13,14,16,17 :)
11- domek troche zasikany przez szczeniaka cziłki Skippera :D
12- nie wiem w sumie jak, bo chyba tam nawet nie bylam
13- bodajze spoko :) ale ja tam wchodzilam w sumie tylko w odwiedziny do kolezanek
14- chyba tez ;]
16- mowilam
17- nie wiem, bo tam mieszkal chlopak, ktorego nie odwiedzalam :D
Ula z Czesiem, Sonia z Maxi, Maja ze Skippim, Aśka z Indią (tak, z czempionką ;pp), Zuza z Rufciem (ach te nasze wygłupy w TUbiedronce:D), Ola z Zorcią ;*, Lilka z Afro Pati ^^, Wiwianka z Luką ^^ No i nasz rodzynek Mikołaj z Harym :) Dzięki wam, jesteście SUUUUPER ;*;*;*;*;*
Jak się ze wszystkimi żegnałam, to nie płakałam, z p. Karoliną też nie płakałam ;( Wsiadłam do samochodu i zaczełam ryczeć jak bóbr :(( Ciągle mam łzy w oczach, bo naprawde, to, jak było na obozie, nie da się ludzkimi słowami opisać.
Dziękuję...

Posted

; ]
A jakie rasy psów ;]
ja już po jutrze jade na obóz.. ;]
Już 3 xDD
a co Chrupek zrobił z moim domkiem ?:mad:
Borys drzwi troche podrapał xDD
A ten brak szyby w drzwiach w dużym pokoju w 16 ta nie moja wina :lol:

Posted

Mądre :) Podpowiem Ci... Osoby o nicku Vini. :)
Na agi tak, początkujący na smyczy biegali, zaaw. nie, chyba, że pies czegoś nie chciał robić, to wtedy, ale ja i tak sie buntowałam :D A w posłuszeństwie niby nie, ale muszę przyznać: więcej czasu było poświęcane tym, którym lepiej szło :/