marysia-loria Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 yy.. sorki ale no wiesz... sama gadałaś ze nie dajesz sobie rady ze swoim psem inie jedziesz na ten obóz więc.... czemu robić awanture. No nie wiem jakie postepy robisz bo cie nie znam i nie widziałam ale sama tak pisałas Quote
marysia-loria Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A co do Westiczki to jej pies ma sie dobrze i jedzie na obóz koniec kropka. Quote
MakeBelieve Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja pisalam ze nie radze sobie z psem !? Slepa jestes !? Pisalam, ze wole psa bardziej przygotowac na ten oboz, bo mam typ psa, u ktorego lekow itp. nie da sie wyeliminowac bez pomocy behawiorysty w pare miesiecy ! Temat skonczony, radze nic nie pisac juz o tym zdarzeniu, bo sie osty jeszcze posypia Quote
Westiczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cieszę się że Vini poczyniła postępy ze swoim psem, u mnie tez jest o wiele lepiej. No i oczywiście bardzo się cieszę że Moja wet stwierdziła ze moge jechać. Quote
Westiczka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Podobno w tej stołówce jest niedobre jedzienie:mad: Chyba se wezme pare paczek płatków śniadaniowych no jeśli jest tam mleko ;p Wszystko mi pasuje nawet domki tylko te jedzienie:eviltong: Martula a ty jak chcesz to mozesz z nami (marysią i mną) w domku byc jeśli nie będziesz miała z kim. Quote
marysia-loria Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 westiczka domki ci odpowiadają???? ;/ no zobaczymy jak tam przyjedziemy zobaczymy jak bedziesz rozpaczac :evil_lol::eviltong::cool1: żarcik Jedzenie... słyszałam ze dobre hehe a skąd wiesz ze nie dobre??? (tez wezme płatki(moze) haha) Quote
madziulik_13 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='marysia-loria'] Jedzenie... słyszałam ze dobre [/quote] :crazyeye: :lol::lol::lol: Quote
marysia-loria Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='madziulik_13']:crazyeye: :lol::lol::lol:[/quote] A co nie.....??? hehehe Quote
Westiczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nie wiem czy dobre czy złe bo nie ktoży mówią że dobre a nie któży że złe. Ja to takie niejadek więc będzie ciężko. A co do domków masz racje Marysia hehe. Jak nam sie trafi pająk to nie zasnę hehe. Mam nadzieje że pojedzie ktos od łapania robali:eviltong: Jeśli tam nie ma nawet czajników to ja se zupki chińskiej nie zrobię:-( Jeżeli są kontakty to ja wezmę swój czajnik i zapas zupek zastanawiam się nad lodówką turystyczną:evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Podobno od niedawna na wszelakich obozach, koloniach, itp. nie można mieć czajników, grzałek itp. bo może pożar powstać... Quote
madziulik_13 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja sobie nie wyobrażam obozu bez czajnika :crazyeye: Moja kol na szczęście go miała :loveu: Quote
Westiczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 O men! nie mozna czajnika. Rodzice mi bedą w termosie dowozic:eviltong: żart hehe. Ej a na tym algite to trzeba miec coś z czego pies bedzie mógł pić. A to mozę byc taka miska z materiału (nie przepuszcza wody) ? Quote
ewka122 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 oczywiście że możesz zabrać taką "miskę", to nic nie przeszkadza, jak twój pies z niej pije to jaki problem;) na obozie moja kumpela taką miała Quote
marysia-loria Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Hehe westiczka masz racje ja tez jak bedzie pająk nie zasne hehe ale.... moja Lorka jest świetna w łapaniu pająków i much :D:D więc spoko :eviltong::eviltong: A co do jedzienia to.... trzeba bedzie jeśc bo nie bedziesz chyba potem łazic i przez cały dzień zdychać z głodu hehe (jak ci sie zupki i płatki skończą haha. Choć wątpie zebys je wziela hahaha) Ja mam taki wodopój dla mojej Lorki taki ze jest butelka i se tam nalewam wode i potem tyko mocniej przyciskam i w taka miske przyczepioną do tej butelki leje sie tam woda hehe:cool1: Quote
Martula_t Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 My tez mamy taką butelke z miską i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni:loveu: [COLOR=black][B]ewka122 [/B]jedziesz w tym roku na obóz?? :razz:[/COLOR] Quote
ewka122 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Martula_t'] [COLOR=black][B]ewka122 [/B]jedziesz w tym roku na obóz?? :razz:[/COLOR][/quote] ja jadę nawet na 2 turnusy :razz: Quote
ewka122 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Martula_t']Które ???:eviltong:[/quote] jeszcze nie wiem ale może OZP II i III Quote
Westiczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mam nadzieje że Idefix będzie pił z niej bo jeszcze nie próbowałam mu dać w niej wody hehe:cool1: Ciekawe jakie tam jedzienie ale mam nadzieje że dobre i tak będzie trzeba jeśc Quote
ewka122 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Westiczka']Mam nadzieje że Idefix będzie pił z niej bo jeszcze nie próbowałam mu dać w niej wody hehe:cool1: Ciekawe jakie tam jedzienie ale mam nadzieje że dobre i tak będzie trzeba jeśc[/quote] [B] Westiczka [/B]mi tam jedzenie smakowało:eviltong:, nie wiem czy Tobie będzie, ale mi odpowiadało :cool3: Quote
Westiczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No mam nadzieje, ze dobre najwyżej bede Idefixa chrupki podjadała:eviltong: żart. A ta "[FONT=verdana]Świadectwo zdrowia stwierdzające że pies posiada aktualne wymagane szczepienia i nie jest chory - otrzymamy je u lekarza weterynarii." To moze być ksiązeczka zdrowia, czy jakaś karka? :razz:Chociaż jak płacimy 1449zł to jedzienie raczej dobre powinno być (nie to co domki hehe) Teraz to sie domkami nie przejmuję a gdy już dojade to pwnie " i my tu mamy mieszkać":evil_lol: [/FONT] Quote
Westiczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No i mam takie pytanie do ewy bo ona już była. Męczoący jest ten bieg terenowy bo ja ie wiem czy dam radę:p:p hehe ale raczej tak bo biegam w przełajach na kilometr hehe. :p:p [B]marysia_loria - [/B]ty to pewnie dasz rade bo ty o zawsze pierwsza na przełajach hehe:p Quote
madziulik_13 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ewka na którym turnusie byłaś ? Ja też prawdopodobnie jadę na 2 turnusy ;) Przed wczoraj dzwonił do mnie P. Salecki :) Quote
ewka122 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Westiczka']No i mam takie pytanie do ewy bo ona już była. Męczoący jest ten bieg terenowy bo ja ie wiem czy dam radę:p:p hehe ale raczej tak bo biegam w przełajach na kilometr hehe. :p:p [B]marysia_loria - [/B]ty to pewnie dasz rade bo ty o zawsze pierwsza na przełajach hehe:p[/quote] Ja tam lubię biegać chociaż jak ja byłam to było bardzo gorąco ale w lesie był cień więc tak strasznie nie było, mi się bardzo podobało i była to napewno wielka frajda dla psów. Ja musiałam biec trochę więc bo do dziewczyn się wracałam ale było naprawdę super. Quote
ewka122 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='madziulik_13']Ewka na którym turnusie byłaś ? Ja też prawdopodobnie jadę na 2 turnusy ;) Przed wczoraj dzwonił do mnie P. Salecki :)[/quote] Ja byłam na turnusie OZP II A wybieram się (chyba) na OZP II i III Quote
Recommended Posts