Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Genialnie ^^
Czyli około 2 wyjeżdżam z domu, a po 1 idziemy na spacerek :loveu:

Zastrzegam jeszcze raz:
[COLOR=red][B]DOMEK NR 11 jest nasz[/B][/COLOR] :loveu:

Posted

Aleksandrossa - Ty masz szczęście w nieszczęściu z psiakiem ja dosłownie 10 min temu dowiedziałąm się prawdy o moim wyżle niemieckim. :( Ojciec przez rok wciskał mi kit że mojego psa ktoś ukradł ale przez przypadek ojciec się wygadał że nie chce kopać dołu dla kolejnego zwierzęcia ( czyli dla Leny bo chodzę z nią na spacery do lasu i wychodzę przez bramę ). Serce mi pękło.... ;(

Posted

:** I właściwie co znaczy "kolejnego" - co, w lesie Lenie się coś może stać? No, chyba że jakiś gość lata ze strzelbą i robi odstrzał psów jakie mu się nawiną ;/ Masakra.
Wiesz coś odnośnie pierwszego psa - co się stało? Przykro mi... ;(

Posted

ja podobnie mialam z pierwszym psem (tez spanielem i tez sie Nero nazywal...). Samochod go potracil ale rodzice powiedzieli ze go ktos ukradl, wtedy mialam moze z 5 lat... Dopiero po kilku latach rodzice nam powiedzieli ze on nie zyje :(

Posted

Witam wszystkich !
Jeśli chodzi o mnie to Lucy to mój pierwszy pies i nie zdażyła mi się jeszcze historia jak powyżej.. :,(
Estowa, ja też jadę z Wawy tylko samochodem i myślę, że chyba o 9:00 jak wyjadę to się nie spóźnię, prawda ?

Moja Lucy niestety 'troszkę' przytyła po babcinych wakacjach.. Mam nadzieję, że będzie jej się chciało biegać...

Posted

A Daisy waży kochane 2,40kg ;D
Paula- w sumie ja nie wiem, bo to dziwne jest, zadzwon do biura albo przyjedź na ten co jest na stronie wandrusa wcześniejszy..
Paulina od Lucy- niee, z Wawy się będzie jechało.. Będziesz jechać z 4 godziny, może trochę więcej, więc na lajcie zdążysz ;d

Posted

A ja niedawno ważyłam mojego kundliszona u babci na wadze i wyskoczyło mi... 10 kg!!! :O Cudem ustałam na nogach.
A potem się okazało, że waga była zepsuta :roll:...

Posted

Haha XD
my się przygotowujemy do wystawy i obozu [URL="http://www.youtube.com/watch?v=KYa7G87f--g"]klik![/URL] xD]

Maarta! niestety nie wezmę dla Ciebie obiektywu, bo niestety nie mam 1600zł na zbyciu w razie uszkodzenia xD. Myślałam, że ten obiektyw do 2 stówek będzie kosztował, to wtedy spoko. Ale tak to nie... :(
A i polaru nie mam, bo nie mam gdzie upchać. Ale jak coś to mooże gdzsieś w Rynie znajdziemy :P

I ludzie będa się na mnie krzywo patrzeć juutro. Plecak turystyczny + klatka złożona dla Esty, która jest kurcze 8x szersza niż ja [złożona XD] + w jednej ręcę transporter z Shaggym, a w drugiej smycz z Estą. Będę mogła liczyć na czyjąś pomoc? XD
i poza tym... nie mam legitymacji! ;o

Posted

Moje Kalisko waży 28 kg - jak na owczarka niemieckiego to chyba niezbyt dużo ;) W końcu treningi agility, dogfrisbee, bieganie przy rowerze, ciągnięcie oponki... nie ma szans żeby przytyła ;D

Kto oprócz Casablanca jedzie do Sopotu na DCDC (7.08) lub wystawa i agility (14.08)? Ja na DCDC będę na 100%, a do agility i wystawy nie jestem pewna... bo długi weekend i może gdzieś pojedziemy .. ale postaram się przybyć ;D