Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Więc sprawa wygląda tak :
ja chce na 1!! ale jeśli mojemu psu przez tydzień nie przejdzie po tabletkach to idziemy na ekg , ale jutro też będziemy troche więcej wiedzieć :lol:
Jeśli się nie uda na 1 To z Vini jedziemy na 4 ! ^^ [ miejmy nadzieje że uda się na 1]
Ale nie róbcie dymu . nie możecie pojechać bez nas ? :cool3::cool3::cool3:

Posted

Hahaha, jedziemy na 4? ;P A to ciekawe ^ Ej, ja chcę na OZP1 :((( Nie chce mi sie do sieerpnia czekać.
Ej no bez przesady, bo to teraz będzie wyglądało tak, że my jedziemy na OZP1 załóżmy, ktoś jakby przez nas pojedzie i potem my jakby bd musiały się zajmować tą osobą i wgl.?

Posted

i będzie Wielkie BUM !
NA ozp 2 w zeszłym roku było wielkie bum ! ja myślałam że ela nam rąbnęła w domek a ona myślała ze ja jej rąbnęłam domek xDD
Później Pani Gosia się pyta czy my też to słyszeliśmy xD
Vini - w podłodze zrobi się dziuuuuura xD

Posted

no to my podobnie ;p
Moim zdaniem powinny być na początku ankiety , zeby podzielić psy na grupy , np. pytania co pies potrafi a czego nie umie , to by bardzo pomogło , bo jeśli 3eba by było psy na poczatku sprawdzać to bez sensu , pies może mieć gorszy dzień albo może być zestresowany przyjazdem ...

Posted

Ooj, to fakt. My z posłuszeństwa tak jakby trafiłyśmy do początkujących, bo musiałam pracować z Daisy w największy upał i słońce... A wiadomo, że żadnemu psu sie wtedy nie chce. Chociażby na własnym przykładzie, jak ćwiczę z Daisy w klubie u siebie. Jest sekwencja (biegamy agility), super wychodzi nawet, piłeczka w nagrode a gdzie pies? zamiast mi przynieść to spieprza pod palisade do cienia.

Posted

[quote name='Klaudia.']pucek - a czy przypadkiem Rudawa nie jedzie ze swoim chlopakiem? Byloby Was juz 2 ^^
Vini - ja matmy ;d hyhyhy ;p[/QUOTE]
Klaudia to nie ja to Rafola jedzie ze swoim chłopakiem a po za tym ja jadę na OZP2

Posted

Dopisz, dopisz. Dominika ma już wpłaconą przedpłatę, przyjęli od niej zgłoszenie i przyszły dokumenty a na dokumentach zaznaczają jak osoba może jechać tylko z osobą pełnoletnią ;). Ah... Elliot i do mnie zamiast aussie, corgi dopisz aussie, aussie bo nie zabieram corgi tylko dwa oziki :)

Posted

Ej no, bez przesady... Zobaczysz Rysiuu, za 2-3 lata będą jeździły 7latki na obóz ;) Ej no, ja rozumiem, że zaraz się rzucą niektórzy, że dzieci też mają prawo itp., ale bez przesady! Na obóz jeżdżą osoby głównie (tak myślę) 14-16 lat, ew. 13 i nie każdy, szczególnie z tych starszych chce być na obozie z tak naprawde dzieckiem, które nie powinno być. I mnie nie przekonają teksty 'zapanuje nad psem' itp. To po co jest napisane że od 12 !? Całe szczęście, że nie jadę na OZP2. Ciekawe ile będzie dzieci na OZP1 ;p

Posted

[quote name='Vini.']Z rodzicem jedzie? I moim zdaniem znowu bez sensu... Może ja tak tylko odbieram. Albo nie! Cicho, nic nie mówię. Wszystko jest pięknie, ładnie, świetnie![/QUOTE]
Nie jedzie z rodzicem nie wiem skąd ten pomysł bo nic takiego nie napisałam :/.