Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vini.']Teraz nasz obóz stoi pod znakiem zapytania :-( Daisy mało co z łóżka nie spadła jak wstawała, strasznie kuleje na tylne łapkii. A nasz weterynarz chyba dziś zamknięty :placz: Mam nadzieję, że to nic poważnego i może wczoraj na grillu o coś się potknęła czy coś... Oby do obozu wszystko było ok..:sad:[/QUOTE]
ej w ogole co to za nieszczescia same ;/
dzisiaj 13 :/
ale zobaczysz, wszystko bedzie OK ;)
do obozu jeszcze troche czasu, Daisy z tego wyjdzie ;)

Posted

Mi całkiem takie sprawdzania porządku przez P.Marka pasuje ;) Choć, czasem posprzątać musimy! [B]Guptasku[/B], pamiętasz kości po kurczaku na szafie? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG]

[B]Vini[/B] - Kufopies ma się dobrze, to i Daisy wróci do formy ;)

Posted

Tak, mam nadzieję, że wróci. Ale ona już od jakiegoś czasu lekko kulała jak biegła. A ja nie miałam nigdy czasu do weta skoczyc -.- Mam nadzieje, ze to nie jest wypadnięcie rzepki, co jest bardzo możliwe u maluchów.. :(

Posted

[quote name='Klaudia.']ej w ogole co to za nieszczescia same ;/
dzisiaj 13 :/[/QUOTE]

Wypraszam sobie :> 13 się urodziłem o 13,46 :* ja jestem bardzo pechowy !!!!!!! hehe

Posted

Wierzycie w jakieś pierdoły, co ma 13 do wydarzeń? Dla mnie 13 czerwca był zawsze szczęśliwy. Dokładnie rok temu zawoziłam Dyzia (kota bez futra i zębów na DT). Dziś już jest pięknym dużym burasem ;) To tak poza tematem.

A co do obozu - to już się nie mogę doczekać! :multi:

Posted

Byłyśmy u weta :loveu:
Wiec jest dobrze , na obóz na 100% pojedziemy tylko 1 turnus stoi pod znakiem zapytania . musimy się wybrać na ekg serducha jak sie nie poprawi , a tak to sie dowiedziałam ze Kufopies jest w świetnej formie :)

Posted

no to widze, ze wszystko sie dobrze konczy ;)
pucek, najwyzej pojedz na ten turnus, na ktory dziewczyny pojada ^^.
do obozu jeszcze troche czasu, moze pieski wroca do normy. zreszta to jest oboz bardziej wypoczynkowy, takze Wasze pieski chyba bardzo sie nie przemecza.
ale to juz zalezy od Was ;)
Chociaz gdybyscie pojechaly na ozp5 byloby milo ;)