Merenwen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ajć, trzymamy kciuki za Kufę... :-( Daj znać koniecznie, jak już będziecie po wizycie. Quote
Guptasek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Teraz jest lepiej ;););) Jutro z samego rana dzwonimy do "naszego" weterynarza :loveu: i umawiamy się na wizytę . Dowiem się co i jak , to napisze , ale na jakieś 80 - 90% pojedziemy :) Tylko treningi do obozu sobie odpuszczamy ... I tak na obóz jedziemy po to zeby odpocząć , no chyba że to cos poważnego... Pucek masz racje - potrafi człowieka pocieszyć:shake: Quote
pucek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Przyzwyczajcie sie do tego ----->[B]Pucek ma zawsze racje !!! :)[/B] Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='pucek']Ty to umiesz człowieka pocieszyć !!![/QUOTE] ma sie to 'cos' ;D ale on nie umarl z tego powodu. bo jak mial cos z lapkami to z nim u weta bylam i potem wszysztko bylo ok...;p Quote
Ola164 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ja też trzymam kciuki za Kufopsa :loveu: Wszystko będzie dobrze Misiu Pysiu, zobaczysz! "Jamnik" znajomych też miał niedowład (z jakiej przyczyny nie wiem), dwa zastrzyki i było po wszystkim ;) [B]pucek[/B] - zobaczysz, będzie fajnie! I jeszcze będziesz chciał wrócić. Z Guptaskiem nie będziesz się nudzić - ja to wiem! ;) Quote
pucek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 HeHe To fajnie :] czekam tylko na jej decyzje czy jedzie czy nie i rezerwuje Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Misiu Pysiu - uspokoiłaś mnie tym :loveu: Wiec sprawa wygląda tak , Kufa ma to chyba od przegrzania ? Dzwoniłam do Weterynarza. jutro do niego jedziemy , obmaca ją , zobaczy czy to przez jakieś guzy , jeśli nie to w poniedziałek idziemy na EKG. Ale jest lepiej , jej głupota mnie rozwala , ta idiotka biega po ogrodzie i szczeka na przechodzących ludzi :roll: [tak jak wczoraj olała nawet haszczaka ] Nigdy nie twierdziłam że ten pies jest zdrowy na umysle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 noo to lajcik, skoro juz szczeka na innych ;p bedzie dobrze, zobaczysz ;) Quote
Ola164 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Misiu Pysiu - Kufopies da sobie radę. Jak to się mówi: "Jaki pan, taki pies" - w takim razie jak Kufa może mieć dobrze na umyśle? :roll: :D No żartuje, a podtrzymasz tradycje z rzeźbami z plasteliny, jeśli nie wykorzystacie na zajęciach? :D Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nie ma zajęć plastycznych :evil_lol: Ale jeśli będą to zamiast piesia ulepie kutasiaprzytulasia :loveu: No w sumie racja , jak ona mogła by mieć zdrowy umysł:evil_lol::evil_lol: Quote
pucek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Guptasek'] ulepie kutasiaprzytulasia :loveu:[/QUOTE] heh .... I ja mam tam z wami wytrzymać 12 dni ???? JEZU ........... Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 łahahaha ;D Zapewniamy nie zapomniane wakacje xDD Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Guptasek']Ja jutro będę dzwonila ;) Więc napisze co i jak :)[/QUOTE] Guptasek, wiem, ze teraz masz wazniejsze sprawy tzn. Kufe, ale dzwonilas juz do Wandrusa ? Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tam można dzwonić od pn, do pt do 16... i tak jakoś mi sie nie zgrało W poniedziałek się postaram zadzwonić :lol: Quote
pucek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Guptasek']Zapewniamy nie zapomniane wakacje xDD[/QUOTE] Właśnie tego sie obawiam !!!!!!!! Quote
MakeBelieve Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tia, ej jak coś to my bierzemy 12 domek! ;D I w ogóle będzie fajnie!^ Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Łahaha ! :p EJ .! jak cos to My z Vini bierzemy domek nr. 12 ! Quote
pucek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 czym sie różnią domki ?? chyba wszystkie to jeden wielki syf ;P Quote
Ola164 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pucek - domki maja swój urok! :loveu: Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :P Misiu Pysiu - w którym my byłyśmy domku? Bo ja chyba mam sklerozę.. Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pucek ty chcesz [SIZE=4]13[/SIZE] :) Albo 11 :eviltong::eviltong::eviltong: W 16 sie drzwi nie zamykają :roll: My byłyśmy w 19 ;) Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 i to właśnie są domki obok nas xD Nie chciałam tego tak w prost pisać ;DDD Quote
Fantowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 a jak juz tak odnosnie domkow, to skoro wy rezerwujecie 12 to znaczy ze jest najlepszy? ;d to jakby co to dla mnie 12 na ozp 5 ;d bo nie wiem jeszcze czy pojede na jakis drugi turnus ^^. aa jakie sa jeszcze fajne domki, tzn. najmniej zniszczone? ;d aaaa i zeby bylo jak najdalej od kadry ;p Quote
Guptasek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ku inteligencji - Kadra czyta . A poza tym Wandrus ma fajną kadrę , bezproblemową :) [nie mówie tego żeby się podlizać :]] Mi zależy na 12 bo jest w dobrym stanie i w miare dalej od innych (nie wiadomo jak Kufa będzie reagowała na wszystkie psy) Bo na OZP2 miałyśmy domek naprzeciwko haszczaka i owczarka , więc tej sytuacji staramy się uniknąć :) Quote
Recommended Posts