Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Vini - skoro Twoja psinka boi się psów, to faktycznie lepiej gdybyś była w domku z Guptaskiem. Moja Fanta czasami nie umie się powstrzymać od zabawy, także byłby niepotrzebny stres. Poza tym nie wiem czy uda mi się wyprosić rodziców na 2 turnusy. Póki co - najważniejszy jest dla mnie 5 ze względu na termin. Może załapimę się też na 1. - nie wiem ;p Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 My teraz nie zamawiamy :) W lecie jest dla na za gorącą , i staramy się ograniczyć wszystko do minimum ;) Quote
Pin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Mi i tak sie te dyski na nic niezdadzą, niestety, bo mam malego psa xdd Chyba, że będą dla szczeniaków też ? O, i może flyball? ;> Bo będzie sporo psów, to podzielimy na grupy, a piłki to wystarczy, że będą leżeć, machina do wyrzucania pilek nie potrzebna XD albo jakaś osoba będzie wyrzucać ;> Vini. - nie wiem jak na whippy.pl ale na karusku jest za 11 zł hero pup 120 i przyznam, że są świetne, i rewelacyjnie latają ;) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ale flyball... nie ma piłek na mojego psa ;) tzn. sąą, ja takie mam. Ale wiesz, aport lepiej pracować, flajbal to lekko ciężko ^ Serio na karusku są? Ostro. Zaraz poszukam. Dzięki ;p Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Boże , ale sie nastawiłam :) Pamiętajmy ! weźmy markera ! ; ) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Na co Ci marker? ;p Ja i tak biore, bo chce, żeby każdy mi sie na koszulce podpisał ;) A dyski jednak z Whippy wezme, bo tańsza przesyłka ^ Zresztą jeśli dyski będą dobre, to nawet dla ludzi się nauczyć, zawsze to się przyda :P Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 hahahahahahahahahah! Niezła jesteś ;pp Te kible są... Straszne?;] Ale ogółem chce mi się obozu! Dzisiaj nawet kupiłam ręcnziki dla psa ;p Quote
Pin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 W sumie ;) Ja to tam jestem stały klient na karusku XD A flyball to nie jest ciężki, jak pies skapnie sie o co biega :> Właśnie montuje filmik flyballowy, więc niedlugo pojawi sie na youtube. XD Ach, coraz bardziej nie moge sie doczekać obozu <3 Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A ja pewnie przed obozem kupię kolejną smycz i obroże xD Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Vini - może to zabrzmi śmiesznie, ale nigdy nie miałam doczynienia z dyskiem ^^. Owszem, rzucałam psu jakieś zabawki, piłeczki, patyki itd.,ale to nie to samo. Czy pies o rozmiarach prawie takich jak wilczur nie rozgryzie takiego dysku za pierwszym razem? Z czego taki dysk jest wykonany? Quote
Pin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Możliwe, mojej kol psu dysk starcza na tydzień XD Dlatego lepiej mieć jakieś mocniejsze ;> Jesli chcesz psa nakręcić, to jak narazie proponuje jakiś gumowy, mocny - do przeciągania ;> Quote
Isles Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moja dziewczyno! - już cię dodałam, nie musisz się upominać ; ) [quote name='Guptasek']A ja pewnie przed obozem kupię kolejną smycz i obroże xD[/QUOTE] Ja już po takich zakupach xdd Mam kolejną obrożę, a raczej dwie. No i do tego mam jeszcze jedną którą sama zrobiłam ze smyczy którą Brenda urwała na obozie :cool3: Tak Marysiu, masz rację. Te kible po 22 są magiczne :lol: Ja tam byłam tylko RAZ i raczej więcej nie pójdę ;D No chyba że zobaczyć co mi tam napisałaś ; )) Mi najbardziej podoba się pomysł masażu dla psa. Kiedyś się uczyłam z gazety metodą t-touch czy coś takiego. Pies zachwycony ;D Może i nie na temat obozu, ale jej uczestniczki i przeszłej i przyszłej. Oczywiście muszę się pochwalić moim psem który miał swój debiut w przedstawieniu ! ^^ Obraniałam z 3 koleżankami prace dyplomową a Nuka bardzo się wczuła w swoją rolę (trudno zgadnąć jaką, hm :lol:?) i dodatkowo uśmiechnęła się do pani z komisji na co ta jej odpowiedziała ;D Moje szczury to raczej roli nie miały, bo zasnęły xd Ale z Nuki jestem wręcz dumna. Tyle ludzi a ta taka spokojna :loveu: [B]Pucek[/B] ja tam na twoim miejscu bym się cieszyła na myśl obozu gdzie większość jest dziewczyn. Ja na moim miejscu - już zacieszam :diabloti: Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moja dziewczyno ! :evil_lol: Ja wiem że ty sie cieszysz ;D Przypomniało mi sie jak borys na Ciebie z ryjem wyleciał xD Szkoda że razem nie jedziemy :( Quote
pucek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 HEH... Po dłuższych konsultacjach zostałem jak by to powiedzieć ..... aż mi wstyd !! namówiła mnie dziewczyna z tego forum ;] kurde juz sie boje obozu jak będą tam same dziewczyny ohhh........ raz sie żyje Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kurczę , jaka dziewczyna? :eviltong::eviltong::eviltong: [ pamiętajmy ze ja jestem nie śmiała] Olu Dopisz Pucka na OZP1 :evil_lol: Quote
pucek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jeszcze śmie pytać która jak by SAMA nie wiedziała !! hehe Quote
Rudawa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 To ja może pozwolę sobie wrócić to postu pani Gosi ze strony 289 [QUOTE]co do wyjść nad wodę to dla mnie to już jest trochę ryzykowne bo nie będzie w pobliżu tresera, ale wszystko zależy od tego jak Wasze psy będą Was słuchać jak się będą zachowywać i w jakim stopniu będziecie nad nimi panować, jeśli będzie wszytko w miarę to wtedy pomyślimy nad chodzeniem nad wodę tam do lasku [IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] żeby nie przeszkadzać tym z innych obozów. może być?[/QUOTE] Ja jestem jak najbardziej za tym żeby najlepiej cały czas wolny ( co jest pewnie niemożliwe ) spędzać albo w domku albo na plaży. I ja i moje psiaki wręcz kochamy się kąpać. O tak na przykład dzisiaj spędziłam cały dzień nad jeziorem z psami, dokładnie 30 min temu wróciłam. Więc jeżeli była by taka możliwość żeby chodzić z psiakami ( DUŻO ) nad wodę to będę bardzo wdzięczna. Jakby co to jadę na OZP2 pani Gosiu ;). Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Lubię robić z siebie głupią ;D Np. To zbieranie szynki po stolach xDD Quote
MakeBelieve Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Marysiu- najszczersze gratulacje! Pucek- nie przejmuj się, że masz małego psa ;) Ile obecnie waży? Ja mam dorosłą yoreczkę, 2 lata i waży 2,5 kg ;) Zazwyczaj wszędzie jest najmniejszym psem ;pp Rudawa- może dla Ciebie to i dobrze nad wodę, moja Daisy tak wody nie uwielbia ;pp Quote
Rudawa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Vini.']Marysiu- najszczersze gratulacje! Pucek- nie przejmuj się, że masz małego psa ;) Ile obecnie waży? Ja mam dorosłą yoreczkę, 2 lata i waży 2,5 kg ;) Zazwyczaj wszędzie jest najmniejszym psem ;pp Rudawa- może dla Ciebie to i dobrze nad wodę, moja Daisy tak wody nie uwielbia ;pp[/QUOTE] Hmm masz w sumie racje o tym nie pomyślałam. No to może dla chętnych. Przecież na obozie są i tak dwie panie opiekunki więc jedna pani może zostać z grupą która nie chce iść nad wodę a druga pani może iść z tymi którzy jak najbardziej nad wodę by poszli ;). Co pani o tym sądzi pani Gosiu? Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nie mów tak do mnie ;D Ale dziękuję . :loveu: Quote
pucek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kurde czuje się jakiś ważny ;] mało co jej oskara za to nie dacie ;] a ja wcale wart tego nie jestem !! Quote
Guptasek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ty czujesz się ważny a ja najlepsza :cool3::cool3::cool3: Quote
Gosia W. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 och dziewczyny ... ;) to jest tak ze sa 2 grupy i podczas gdy jedna grupa ma zajęcia z Pania Karolina bądź z Panem Markiem (tresurę/aggility) to druga grupa wtedy ma zajęcia ze mna, jesli bedzie wyjscie nad wode ze mna podczas zajęc tamtej grupy (czego nie obiecuje to zalezy od Was i od waszych psów) to Ci co nie będą chcieli iśc zostana i będą mieć zajęcia z Panią Karolina (OZP 1, 2) albo Panem Markiem (OZP 3). obie grupy na raz psy będą kapać podczas ciszy poobiedniej w naszym ośrodku ponieważ inne obozy nie będą mieć w tym czasie zajęć na wodzie. Rudawa - mój psiutek też uwielbia wodę :) codziennie z nią jeżdżę żeby sobie popływała :) także Cie rozumiem. i muszę się Wam pochwalić - mój pies wczoraj nauczył sie nurkowac! :) Quote
Recommended Posts