:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :mdleje: Dla mnie te probramy to czarna magia :lol: Quote
haska_12 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A w którym dokładnie programie robiłas te bąbelki? Quote
Carolcia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 [quote name='haska_12']A w którym dokładnie programie robiłas te bąbelki?[/quote] we photoimpact:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Siemako :) no musze powiedzieć ze zdolna jestes :) świetne te bąbelki no i oczywiscie reszta też ale najlepszy Blacky :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gdyby nie on to by te przeróbki nie były takie fajne Quote
haska_12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']najlepszy Blacky :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gdyby nie on to by te przeróbki nie były takie fajne[/quote] Zgadzam sie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Carolcia! :multi: Co u ciebie słychać? ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Carolcia nas dzis olała :evil_lol: Ale mimo wszystko witajcie :) I wracajcie do nas szybko ;) Quote
Carolcia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Carolcia nas dzis olała :evil_lol: Ale mimo wszystko witajcie :) I wracajcie do nas szybko ;)[/quote] hej hej!!!!Ja nikogo nie olałam:evil_lol: .Tylko w szkole męczą:razz: .No niestety ,teraz też zabardzo czasu nie mam.Przyszłam tylko się pokazać ;) .Może później zajże do Waszych galerii :p papa:placz: narazie:placz: (ide się uczyć:-( ) Quote
:: FiGa :: Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 U mnie tez w szkole męczarnia :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Carolcia']hej hej!!!!Ja nikogo nie olałam:evil_lol: .Tylko w szkole męczą:razz: .No niestety ,teraz też zabardzo czasu nie mam.Przyszłam tylko się pokazać ;) .Może później zajże do Waszych galerii :p papa:placz: narazie:placz: (ide się uczyć:-( )[/quote] ale do mnie zajrzalaś łiii :multi::multi::multi: a ja wpadam z rewizytą szybko bo w subskrycjach to niemoge sie nikogo dzisiaj dokopać) Mnie też w szkole męcząa ja jakos niemoge sie oprzec Dogomani :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja wpadlam sie przywitac:) i juz uciekam bo padam na pysk normalnie Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hejka, Carolcia juz piatek!! wroc do nas:cool3: Quote
Carolcia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 na pewno pamiętacie o tym ,że Saros [*] uciekł z podworka (prawdopodnie otworzył sobie furtkę) i chwilę później potrąciło go auto.Po tym , zanim kupiliśmy Blacky'ego,porządnie zabezpieczyliśmy furtkę(daliśmy 2 sprężyny na nią ,żeby sama się zamykała i spręzyne na hak od tej furtki ).Sprawdzaliśmy nieraz ,czy pies sobie nie otworzy i doszliśmy do wniosku ,że to jest NIE MOŻLIWE!!!!!!!!! Dzisiaj moja mama się dowiedziała ,od kogoś ,ze Blacky nam w środe uciekł ,a pewna osoba (naszczęście:crazyeye: ) zaprowadziła go do nas na podworko i okazało się ,że furtka była......OTWARTA!!!!!!!Nie wierzę ,że mój pies sobie sam ją otworzył ,bo po pierwsze:na haku jest sprężyna ,więc jeśli nawet ją odsunie ,to od razu hak powroci na swoje "miejsce" ,a po drugie: we furtce są kolejne dwie duże spreżyny i ani łapą ani pyskiej nie zdoła jej otworzyć ,bo ciągle będzie się zamykała!!!! Jesli rzeczywiście ,ktoś to specjalnie robi ,to ja nie wiem co mam robić!!!To jest raczej nie możliwe ,żeby mogliśmy bez przerwy i wszedzie za nim biegać i pilnować go. A jesli tego kogoś przyłapie ,to obiecuje ,że łeb mu rozczasne na tej furtce!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 carolcia a moze warto zainwestowac w zamek do furtki? i zamykac po kazdym wejsciu i wyjsciu. wydatek kilku zlotych a moze zapobiec tragedii Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ojej... nie no chyba nikt nie robi tego specjalnie, chociaz ludzie są podli. Gosia dobrze mówi.... moze porozmawiaj z rodzicami na ten temat Quote
Carolcia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 już o tym rozmawiałam z rodzicami i pewnie tak zrobimy.Ale to nie jest tak ,że ja sobie wymysliłam ,że ktos może to robić specjalnie ...W mojej okolicy już nieraz zdarzyło sie ,że pies został otruty ,czy przez kogos puszczony na ulice ,więc mój strach jest uzasadniony Quote
DiDDlina85 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Carolcia']na zyczenie :evil_lol: (to nie jest haszczak tylko mamucisko :cool3: ): [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/892/sta600376yb.jpg[/IMG] [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/6173/sta601254go.jpg[/IMG] [IMG]http://img482.imageshack.us/img482/5176/sta600400cq.jpg[/IMG] az trudno uwierzyc ,ze byl taki malutki :loveu: :loveu: no a teraz te nowsze: [IMG]http://img354.imageshack.us/img354/4041/sta602114pi.jpg[/IMG] [IMG]http://img354.imageshack.us/img354/660/sta602125zy.jpg[/IMG] [IMG]http://img358.imageshack.us/img358/4765/sta602344pp.jpg[/IMG] [IMG]http://img482.imageshack.us/img482/1818/sta602238li.jpg[/IMG][/QUOTE] Trochę grubasek sie z niego zrobił:), jest śliczny i taki puchaty:) Quote
haska_12 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Carolcia']na pewno pamiętacie o tym ,że Saros [*] uciekł z podworka (prawdopodnie otworzył sobie furtkę) i chwilę później potrąciło go auto.Po tym , zanim kupiliśmy Blacky'ego,porządnie zabezpieczyliśmy furtkę(daliśmy 2 sprężyny na nią ,żeby sama się zamykała i spręzyne na hak od tej furtki ).Sprawdzaliśmy nieraz ,czy pies sobie nie otworzy i doszliśmy do wniosku ,że to jest NIE MOŻLIWE!!!!!!!!! Dzisiaj moja mama się dowiedziała ,od kogoś ,ze Blacky nam w środe uciekł ,a pewna osoba (naszczęście:crazyeye: ) zaprowadziła go do nas na podworko i okazało się ,że furtka była......OTWARTA!!!!!!!Nie wierzę ,że mój pies sobie sam ją otworzył ,bo po pierwsze:na haku jest sprężyna ,więc jeśli nawet ją odsunie ,to od razu hak powroci na swoje "miejsce" ,a po drugie: we furtce są kolejne dwie duże spreżyny i ani łapą ani pyskiej nie zdoła jej otworzyć ,bo ciągle będzie się zamykała!!!! Jesli rzeczywiście ,ktoś to specjalnie robi ,to ja nie wiem co mam robić!!!To jest raczej nie możliwe ,żeby mogliśmy bez przerwy i wszedzie za nim biegać i pilnować go. A jesli tego kogoś przyłapie ,to obiecuje ,że łeb mu rozczasne na tej furtce!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy:[/quote] Ludzie są :watpliwy: :stupid:Zazdroszczą Ci psa :roll: Boze.. :/ Trzeba jakos zapobiec nieszczęściu.Ktos tu czytałam, ze miał pomysł z zamkiem.To moze podziałac... niestety psa nie da rady miec ciągle na oku .. :shake: Ehh.. nie ciekawie.. :shake: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześc Karolka :multi: no rzeczywiście nieciekawa sytuacja z ta furtką :shake: a lepiej zrobić coś teraz niż później żałować ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Miejmy nadzieję ze wszystko będzie dobrze... ludzie są podli a tymczasem mowię Ci dobranoc :*:*:*:* Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A ja mówie Carolci i jej pluszakowi Dzien dobry :):):) Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ehhhh ludziska:angryy: u nas jak wchodzi listonosz to nie zamyka po sobie furtki kilka razy go opieprzylam za to chociaz buck nie wyjdzie poza teren swojej posesji to sie boje o niego.on spi pod drzwiami i udaje ze pilnuje:lol: ale tak naprawde to mu sie dupska nie chce podniesc:lol: :lol: sa ludzie i taborety:angryy: tak samo jak w rzadzie koryto to samo tylko swinie sie zmieniaja:angryy: Quote
Recommended Posts