Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehehe i to ma być lokomotywa północy... :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[IMG]http://images1.fotosik.pl/285/228c6f4302c043a2.jpg[/IMG][/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co???:lol: .Ta lokomotywa jest w naprawie :evil_lol: :cool3:

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Carolcia;]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co???:lol: .Ta lokomotywa jest w naprawie :evil_lol: :cool3:[/quote]

Hehehehe właśnie widze... :eviltong: Popsuła się na amen :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A da się naprawić??? W końcu zima się zbliża... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehehehe właśnie widze... :eviltong: Popsuła się na amen :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A da się naprawić??? W końcu zima się zbliża... :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

a da sie :cool3: :cool3: nawet juz jest naprawiona :eviltong: (zauwazyłam to po dzisiejszym spacerku:roll: :evil_lol: )

Posted

[quote=Carolcia;]a da sie :cool3: :cool3: nawet juz jest naprawiona :eviltong: (zauwazyłam to po dzisiejszym spacerku:roll: :evil_lol: )[/quote]

Hehehe to musisz być dobrym mechanikiem :cool3: :cool3:

Posted

przepraszam Was ,ze mnie tak długo mnie nie było ,ale ostatnio nic mi sie nie chce ,ani na nic nie mam ochoty (nawet siedziec na Dogo :roll: ).Przez cały tydzien chodziłam chora do szkoły i jest jescze gorzej -nawet nie wiem czy jutro pojde na spacer z Blacky'im :-(.
Nie bede dzis wchodzic do Waszych galerii (może innym razem) ,a teraz juz lece...
papapa

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]EDIT:[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR=red][SIZE=1]przez jakis czas wogule mnie nie będzie na dogo[/SIZE] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=red],wiec zawieszam galerię.Trzymajcie sie cieplutko :). papapa:hand: [/COLOR][/SIZE]