Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sid do piątku jest na antybiotykach. W piątek wizyta u dr. NIziołka, zobaczymy jakie będą rokowania. Niestety nie moze nadal wychodzić na spacery ale przygotowania do nich idą pełną parą - na razie tylko przymiarka kubraka. Zobaczcie sami
" class="ipsImage" alt="">

Posted

A to Sida tymczasowa siostrzyczka i trzej braciszkowie

Posted

[quote name='Olipek']Sid do piątku jest na antybiotykach. W piątek wizyta u dr. NIziołka, zobaczymy jakie będą rokowania. Niestety nie moze nadal wychodzić na spacery ale przygotowania do nich idą pełną parą - na razie tylko przymiarka kubraka. Zobaczcie sami

ła ha h aha haaaa.a.leze i kwicze

Posted

doddy napisał(a):
Jak ma niebieskie oczy to niekoniecznie jest niewidoma. To częsta wada u TTB.

ale głucha:( i szkielet...boshe ...co się cżłowiek ucieszy przez moment... to się potem załamie:(:(

Posted

Kilka informacji o Sidzie. Malec ma już blisko 7 kg :) po wizycie u kardiologa wiemy, że z seduszkiem jest ok, nie ma wad wrodzonych, a powiększona prawa strona serduszka jest wynikiem zapalenia płuc. Do soboty mały jest na antybiotyku, a w czwartek wybieramy się do dr. Janickiego (ortopeda). Mały bryka jak źrebak, jest przekochany i mamy nadzieje ze wkrótce znajdzie najlepszy dom.

Posted

Olipek napisał(a):
Kilka informacji o Sidzie. Malec ma już blisko 7 kg :) po wizycie u kardiologa wiemy, że z seduszkiem jest ok, nie ma wad wrodzonych, a powiększona prawa strona serduszka jest wynikiem zapalenia płuc. Do soboty mały jest na antybiotyku, a w czwartek wybieramy się do dr. Janickiego (ortopeda). Mały bryka jak źrebak, jest przekochany i mamy nadzieje ze wkrótce znajdzie najlepszy dom.

no to FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MEKSYKANSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

7 kg!!!!!!!!!!!!!

Posted

Sid jutro jedzie na kontolę do doktorów - więcej informacji napiszę jak będziemy już po wizycie, mam nadzieję że to już będzie koniec zastrzyków i Sid bedzie gotowy do adopcji.

Posted

[quote name='Olipek']Sid jutro jedzie na kontolę do doktorów - więcej informacji napiszę jak będziemy już po wizycie, mam nadzieję że to już będzie koniec zastrzyków i Sid bedzie gotowy do adopcji.[/QUOTE]
trzymam kciuki:)

Posted

A ja dodam, że wizyta ortopedyczna wypadła super i Sid łapki ma zdrowe. Efekt krzywych łapek wynikał z zaniedbania.
Trzymam jutro kciuki by dr zakończył już antybiotykoterapię.

Posted

[quote name='doddy']A ja dodam, że wizyta ortopedyczna wypadła super i Sid łapki ma zdrowe. Efekt krzywych łapek wynikał z zaniedbania.
Trzymam jutro kciuki by dr zakończył już antybiotykoterapię.[/QUOTE]

ankiety do domów wysłaneeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Sid w dniu już w sumie wczorajszym przeprowadził się do nowej rodziny. Zamieszkał na warszawskim Żoliborzu w towarzystwie uroczej yorczki. Myślę, że będziemy w stałym kontakcie z właścicielami łaciatego i będą bieżące wieści.

Posted

Bardzo fajna dziewczyna. :p Dzwoniła do mnie o Dyzia, ale jej chłopak nie zakochał się w moim maluchu. Cieszę się, że Sid przypadł im do serca i że kolejny podopieczny Fundacji AST znalazł kochający dom! :multi: