Lolalola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 tak wlasnie...ja tez pragne fotek bablusia!!!!!!zdrowiej maluszku:) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 moje Żabolątko!!!!!co u ciebie :) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 issabela napisał(a):Mały wraca do zdrowia, zaczyna brykać jak zrebak. Kaszel ustał, brzuszek formuje się. W przyszłym tyg mamy wizytę kontrolna u weta -mam nadzieję że już będzie znacznie lepiej. Apetyt dopisuje, wodę pije bez najmniejszych problemów i tylko broni się coraz mocniej przed porannymi zastrzykami ( ale to świadczy ze wraca do zdrowia chłopak) Pokonanie schodów juz nie stanowi dla niego problemu ale niestety ja musze go teraz bardziej pilnować. Jemu wystarczy ze człowiek jest w zasięgu wzroku, grzecznie kładzie sie na posłaniu , leży i obserwuje. Lubi przytulać sie do moich psów, podgryza je za ogony, po nogach - ale nie jest natarczywy.Myśle że on będzie bardzo grzecznym psem. bozienaaa...u mnie tez podgryzał ogon LATIKI..a ona go potraktowała zebami!!!! TO MADRE DZIECKO.... wlasnei skonstruowałam PISMO do osób, kt chcialy Żabola :) jutro bede słac!!!!!!!!!!! Quote
Monika.D Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Anita spać!!! Jutro będziesz wysyłać... Quote
doddy Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Rozliczenie Żabolka na dzień 22.10.2010r. Wpłaty: Magdalena S. 30zł Marta P. 300zł Anna M. 50zł RAZEM: 1255zł Dziękujemy darczyńcom :loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 doddy :) maleństwo rozkochało PL na fb :) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 sama GRACJA w tym kurduplu i obroza jest!!!!szok Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 facet roaklada mnie na lopatki!!! i jak tu sie nie zakochac w tym bablu? pozuje jak stary model ;) Quote
doddy Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kilka zdjęć z wczoraj. W rolach głównych SID, CIASTEK i VENA (ruda w kubraku po sterylce). Taki mam już ładny brzuszek: A takim jestem uroczym szczeniaczkiem... Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale cudne foteczki. Maluch jest piękny! Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 czule się rozczuliłam!!!!!!!!!!!!!! już doddy napisałam... ODDAM TRZY SUKI za JEDNEGO AST.... co wy ludzie robicie, ze macie takie towarzyskie psy! Moje suki sa okropne :( moze to moja wina??? nawet Latika...na dworze lubi towarzystwo - w domu nie! Moje suki tolerują sie miedzy sobą...ale TAKIEJ MILOCI nie ma!!! czasami jak sie zapomną..to pobawia sie...ale jak sie zapomnna! Quote
Monika.D Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Anita moje kurduple są takie same jak Twoje... Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 i znowu babel rozlozyl mnie na lopatki !!!!! moja wredota tez jak ma chumorek to na sekunde da sie wysciskac i zaraz ucieka jak najdalej od tej niewyzytej baby co sie jej pancia zwie :evil_lol:,ale wiadomo to juz dorosla sucz i najlepij daje sie podziwiac na odleglosc ;) Quote
anita_happy Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Olipek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy ty chcesz, zebym na prawdę SUKI SWOJE ODDAŁA!!!!!!!!!!!!!!! SZOK :/ to powinno być zdjecie dodawane do komunikatów, ze bule..asty to psy rasa agresywnych.. cholera! ZAZDROSZCZE i JUZ...zaraz na FB wrzuce.... ZDJECIE ROKU normalnie! Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Olipek']i jeszcze jedno nieeeeeeeeeeeee no padlam z krzesla!!!!!!!!!!! najukochansze na swiecie sa bulkowate i asty,co widac na zalaczonym obrazku:) Quote
Recommended Posts