agnieszka24 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mocno trzymam kciuki za Żabola! Oby to były tylko robale.. Quote
anita_happy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 ja też myślę, ze to robale - moja suka starowinka tez tak miała....oby robale wyszły maly śpi i chrapie!!!i doopek się przeciąga...a ja..nie zasne..super Quote
doddy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Rozliczenie Żabolka: Wpływy: Kamila K. 50zł Wydatki: 290zł Jutro kochana Anita (andzia69) wpłaci na Żabola 500zł, więc póki co mały będzie zabezpieczony. Andzia, Kamila, ogromne dzięki! Quote
anita_happy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 no...dzięki....wielkie...tak wielkie jak żabol jest WIELKI doddy kopiuje Twój opis na fb :/ Quote
IVV Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 bidulek ,strasznie ciezki ma start w to swoje male zycie :( trzymam kciuki za babelka !!! Quote
Lolalola Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 zabolku jestes cudny!!!!!!!!!!modle sie za ciebie mama duszyczko!!!!!!!!!!!!zdrowiej!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 stan na dziś,,, śpi.... spał całą noc - 3 razy wstał na sikanie!!! duzo tego wywalił z siebie... ale jaki on mądry - wyszedł z łozeczka i poszedł do korytarza - na płytki nasikal.... potem dziwnie biegał po mieszkaniu - jakby we snie :/ obijał się o drzwi..o sciany...ale dalam mu sie pruszac...zgarnełąm i do kojo wsadziłam...i teaz śpi...o 7.20 było sikanie i teraz juz nie wychodził :/ bidok charczy jak sie źle ułoży...doddy jak bedziesz wiedzieć co z tymi badaniami krwi to daj znaka.... poczekam jak sie przebudzi kurdupel i mu zaladuje zastrzyki.... hmmm on ma venflon???ale zastrzyki to podskórnie..co?ide zadyndac Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 On ma wenflon, bo dostał kroplówkę. ;) Zastrzyk podskórnie. Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 już mi pielęgniarka pomogła :) sąsiadka:) WSTAŁ!!!!!!!!!!!!!!ZJADL!!!!!!!!!!!!nasikał duzooooo..... połaził...pojęczał....polozył się i śpi.... a Advocate kiedy podać :) dasz cynka---co? Quote
Monika.D Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 O mamuniu... :( A tak fajnie się wszystko zapowiadało... Anita ale masz teraz urwanie głowy... Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Monika..no koment..a dzis jeszcze na odatek zgubiłam 90 zł!!!!!!!!!wk na maxa Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 małe buałe wstało...jak ja bylam ze swoimi pannami na dworku...rozgryzło opatrunek na łapinie - wenflon na wierzchu!!! pojechaliśmy do weta...wet osiedlowy sie załamał..a na dodatek gluty malemu leciały - nie kracze..nie chce krakac... advocate podany na grzbiet....ale w badaniu robale nie wysżły :( Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Tak jak napisała Anita, w rozmazie podniesione kwasochłonne nie wyszły, co wskazuje iż robaczycy Żabol nie ma. Obecnie ma dostać na wszelki wypadek Advocate i być do piątku na antybiotykach. Zobaczymy, czy zadziałają one na zapalenie płuc, które Żabol ma. Jeśli do piątku leczenie nie podziała, Żabol dostanie silniejszą 2 dniową kurację. Jak już ta nie pomoże to konieczna jest wizyta kardiologa. Anita-happy, tak sobie myślę... może warto, abyś się umówiła do dr Niziołka na początek przyszłego tygodnia. Najwyżej się odwoła wizytę. Doktor przyjmuje k. Ciebie w Marysinie, więc masz bliżej niż ja bym miała jechać z 2 końca miasta. Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jak ciotka Anita powiedziała, tak się stało. Doszło 500zł od niej. WPŁATY: Andzia69 - 500zł Kamila K. 50zł Wydatki: 290zł RAZEM: 260zł Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 podrzucisz telefon do doktora :) a swoją drogą to chyba ten zbój wygrał los na loterii Powiedzcie, czy jak ktoś od 10 minut szczeka i wyje w swojej sypialni w tropikach /w łazience/ to jest chory!!!!!!!!!!! cholera jakos teraz nie charczy i nie prycha... gluta ma z nosa, a od wczoraj zmiana o 180 stopni!!! dzis mnie obudził szczekiem...wylazł..połaził, zjadł!!!! coś mało pije..ale w jedzeniu przemycam - znika wszystko w 3 sec. Dzis w porównaniu do wczoraj - duza róznica..mniej prycha... a wczoraj jak byłam u osiedlowego weta to kiepsko wyglądał.... czyli...antybiot działa! jak dalej bedzie wył i szczekał zaladuje mu wczesniej zastrzyki i koniec!!!cholera mala.... Quote
Lolalola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zabolku masz ty wyjatkowe szczescie,ze jestes u tej wstretnej ciotki Klotki Anity;)............wierze,ze dojdziesz do siebie......................u mnie bys nie doszedl bo jak cie widzialam jakis jest kochany i zabawny to bym cie zgniotla od sciskania i juz...................................strzasznie mi cie zal,tyle gownianaych chorob cie dreczy:(ale jak to mowia zle dobrego poczatki!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 jak to mówia...złego nic nie tyka... a mały to zła małpa co gryzie potwornei!!! Zjadł...pospał..najikał...polatał..pospał...nasikał, zjadł, oberwał od Latiki..podpadł Tekli i Tuli....nasikał...zjadł i Śpi...i chrapie!!! ale już zdecydowanie mniej kaszle...zacheca stare ciotki do zabawy..Tula jest jego wzrostu i w sumie patrzy na niego jak na idiote...a on wymachuje apami - no chodz ..pobaw sie!!! a ona podejdzie..merdnie ogonem..ale jak spojrzy się na Teklę to od razu warczy!!!! nie ma to jak SOLIDARNOSĆ MACIC,,,w sumei to tylko TEKLA ma macicie..hmmmm Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 IVV napisał(a):wesolo masz Anitko ;) no wesoło..wysłałam Pw :( Quote
IVV Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 .....................:( trzymam kciuki !!!!! Quote
Lolalola Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Anita bawisz mnie swoimi opisami :)smiszny ten Zabciun,suki tez smiszne,powinny go kochac,on jest dzidzius:)dzidzius co daje popalic heheh przyzekam,ze wspomoge cos finansowo,ale dopiero w listopadzie,musze powstac finansowo................hmmmmm:( buzi dla Zabolka! Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Anita.....:) nie daj sie .....:):) i dbaj o Zabolka...... Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 tęsknie za Żabolem!!!! musiał zostać w WAW..ja w Szydło...nie dało rady, zeby zostawał sam z dzieczynami jak my do taty do szpitala jedziemy :/ bozie jak mi tęskno.....cholera..ale on jest w dziale ADOPCJe..nie mozna zostawić...czwarty..szok... oddam TULE...kto chce :/ Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Anita Zabol zostanie z |Toba..........................zobaczysz!!!!nie oddasz go cos mi sie zdaje.............. Quote
Recommended Posts