Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie Żabolka:

Wpływy:
Kamila K. 50zł

Wydatki: 290zł

Jutro kochana Anita (andzia69) wpłaci na Żabola 500zł, więc póki co mały będzie zabezpieczony. Andzia, Kamila, ogromne dzięki!

Posted

stan na dziś,,,

śpi....
spał całą noc - 3 razy wstał na sikanie!!! duzo tego wywalił z siebie...
ale jaki on mądry - wyszedł z łozeczka i poszedł do korytarza - na płytki nasikal....
potem dziwnie biegał po mieszkaniu - jakby we snie :/ obijał się o drzwi..o sciany...ale dalam mu sie pruszac...zgarnełąm i do kojo wsadziłam...i teaz śpi...o 7.20 było sikanie i teraz juz nie wychodził :/

bidok charczy jak sie źle ułoży...doddy jak bedziesz wiedzieć co z tymi badaniami krwi to daj znaka....

poczekam jak sie przebudzi kurdupel i mu zaladuje zastrzyki....

hmmm
on ma venflon???ale zastrzyki to podskórnie..co?ide zadyndac

Posted

już mi pielęgniarka pomogła :) sąsiadka:)

WSTAŁ!!!!!!!!!!!!!!ZJADL!!!!!!!!!!!!nasikał duzooooo.....
połaził...pojęczał....polozył się i śpi....
a Advocate kiedy podać :)
dasz cynka---co?

Posted

małe buałe wstało...jak ja bylam ze swoimi pannami na dworku...rozgryzło opatrunek na łapinie - wenflon na wierzchu!!!
pojechaliśmy do weta...wet osiedlowy sie załamał..a na dodatek gluty malemu leciały - nie kracze..nie chce krakac...

advocate podany na grzbiet....ale w badaniu robale nie wysżły :(

Posted

Tak jak napisała Anita, w rozmazie podniesione kwasochłonne nie wyszły, co wskazuje iż robaczycy Żabol nie ma.
Obecnie ma dostać na wszelki wypadek Advocate i być do piątku na antybiotykach. Zobaczymy, czy zadziałają one na zapalenie płuc, które Żabol ma.
Jeśli do piątku leczenie nie podziała, Żabol dostanie silniejszą 2 dniową kurację. Jak już ta nie pomoże to konieczna jest wizyta kardiologa.

Anita-happy, tak sobie myślę... może warto, abyś się umówiła do dr Niziołka na początek przyszłego tygodnia. Najwyżej się odwoła wizytę. Doktor przyjmuje k. Ciebie w Marysinie, więc masz bliżej niż ja bym miała jechać z 2 końca miasta.

Posted

Jak ciotka Anita powiedziała, tak się stało. Doszło 500zł od niej.

WPŁATY:
Andzia69 - 500zł
Kamila K. 50zł

Wydatki:
290zł

RAZEM: 260zł

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

podrzucisz telefon do doktora :)

a swoją drogą to chyba ten zbój wygrał los na loterii

Powiedzcie, czy jak ktoś od 10 minut szczeka i wyje w swojej sypialni w tropikach /w łazience/ to jest chory!!!!!!!!!!!
cholera jakos teraz nie charczy i nie prycha...

gluta ma z nosa, a od wczoraj zmiana o 180 stopni!!!
dzis mnie obudził szczekiem...wylazł..połaził, zjadł!!!!
coś mało pije..ale w jedzeniu przemycam - znika wszystko w 3 sec.

Dzis w porównaniu do wczoraj - duza róznica..mniej prycha...
a wczoraj jak byłam u osiedlowego weta to kiepsko wyglądał....
czyli...antybiot działa!

jak dalej bedzie wył i szczekał zaladuje mu wczesniej zastrzyki i koniec!!!cholera mala....

Posted

Zabolku masz ty wyjatkowe szczescie,ze jestes u tej wstretnej ciotki Klotki Anity;)............wierze,ze dojdziesz do siebie......................u mnie bys nie doszedl bo jak cie widzialam jakis jest kochany i zabawny to bym cie zgniotla od sciskania i juz...................................strzasznie mi cie zal,tyle gownianaych chorob cie dreczy:(ale jak to mowia zle dobrego poczatki!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jak to mówia...złego nic nie tyka...
a mały to zła małpa co gryzie potwornei!!!

Zjadł...pospał..najikał...polatał..pospał...nasikał, zjadł, oberwał od Latiki..podpadł Tekli i Tuli....nasikał...zjadł i Śpi...i chrapie!!!

ale już zdecydowanie mniej kaszle...zacheca stare ciotki do zabawy..Tula jest jego wzrostu i w sumie patrzy na niego jak na idiote...a on wymachuje apami - no chodz ..pobaw sie!!!

a ona podejdzie..merdnie ogonem..ale jak spojrzy się na Teklę to od razu warczy!!!!

nie ma to jak SOLIDARNOSĆ MACIC,,,w sumei to tylko TEKLA ma macicie..hmmmm

Posted

Anita bawisz mnie swoimi opisami :)smiszny ten Zabciun,suki tez smiszne,powinny go kochac,on jest dzidzius:)dzidzius co daje popalic heheh
przyzekam,ze wspomoge cos finansowo,ale dopiero w listopadzie,musze powstac finansowo................hmmmmm:(
buzi dla Zabolka!

Posted

tęsknie za Żabolem!!!!
musiał zostać w WAW..ja w Szydło...nie dało rady, zeby zostawał sam z dzieczynami jak my do taty do szpitala jedziemy :/

bozie jak mi tęskno.....cholera..ale on jest w dziale ADOPCJe..nie mozna zostawić...czwarty..szok...

oddam TULE...kto chce :/