Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ojeeeeeeeeeeeeee Ale cudne fotki..... No nieee Napatrzeć się nie można! Quote
Olipek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Sid do piątku jest na antybiotykach. W piątek wizyta u dr. NIziołka, zobaczymy jakie będą rokowania. Niestety nie moze nadal wychodzić na spacery ale przygotowania do nich idą pełną parą - na razie tylko przymiarka kubraka. Zobaczcie sami " class="ipsImage" alt=""> Quote
Olipek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A to Sida tymczasowa siostrzyczka i trzej braciszkowie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 ła ha ha ha ha ha wy na jakiejs wyprzedaży byli!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Olipek']Sid do piątku jest na antybiotykach. W piątek wizyta u dr. NIziołka, zobaczymy jakie będą rokowania. Niestety nie moze nadal wychodzić na spacery ale przygotowania do nich idą pełną parą - na razie tylko przymiarka kubraka. Zobaczcie sami " class="ipsImage" alt=""> ła ha h aha haaaa.a.leze i kwicze Quote
Lolalola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 chyba umre:multi::lol::lol::lol:cudne foty,ubiory cudne???????????a skad?????????????ja chce taki dla mojego buliona;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 rece opadły.... telefon ze schronu w Radomiu kolejny albinos suka - szkielet - głucha - oczy husky /pewnie ślepa/ PO PSEUEDOHODOWLI - zamortyzowana:( placz Quote
doddy Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jak ma niebieskie oczy to niekoniecznie jest niewidoma. To częsta wada u TTB. Quote
andzia69 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 doddy napisał(a):Jak ma niebieskie oczy to niekoniecznie jest niewidoma. To częsta wada u TTB. ale głucha:( i szkielet...boshe ...co się cżłowiek ucieszy przez moment... to się potem załamie:(:( Quote
Olipek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kilka informacji o Sidzie. Malec ma już blisko 7 kg :) po wizycie u kardiologa wiemy, że z seduszkiem jest ok, nie ma wad wrodzonych, a powiększona prawa strona serduszka jest wynikiem zapalenia płuc. Do soboty mały jest na antybiotyku, a w czwartek wybieramy się do dr. Janickiego (ortopeda). Mały bryka jak źrebak, jest przekochany i mamy nadzieje ze wkrótce znajdzie najlepszy dom. Quote
anita_happy Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Olipek napisał(a):Kilka informacji o Sidzie. Malec ma już blisko 7 kg :) po wizycie u kardiologa wiemy, że z seduszkiem jest ok, nie ma wad wrodzonych, a powiększona prawa strona serduszka jest wynikiem zapalenia płuc. Do soboty mały jest na antybiotyku, a w czwartek wybieramy się do dr. Janickiego (ortopeda). Mały bryka jak źrebak, jest przekochany i mamy nadzieje ze wkrótce znajdzie najlepszy dom. no to FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEKSYKANSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 7 kg!!!!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Anita, czy któraś z osób w sprawie adopcji Sid'a się do Ciebie odezwała? Quote
Lolalola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 dziekuje za adre do ubranek:) kichany, malenki zrebaczek Sid-mam nadzieje,ze znajdziesz swego ludzia na zawsze!! Quote
Olipek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Sid jutro jedzie na kontolę do doktorów - więcej informacji napiszę jak będziemy już po wizycie, mam nadzieję że to już będzie koniec zastrzyków i Sid bedzie gotowy do adopcji. Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Olipek']Sid jutro jedzie na kontolę do doktorów - więcej informacji napiszę jak będziemy już po wizycie, mam nadzieję że to już będzie koniec zastrzyków i Sid bedzie gotowy do adopcji.[/QUOTE] trzymam kciuki:) Quote
doddy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A ja dodam, że wizyta ortopedyczna wypadła super i Sid łapki ma zdrowe. Efekt krzywych łapek wynikał z zaniedbania. Trzymam jutro kciuki by dr zakończył już antybiotykoterapię. Quote
anita_happy Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='doddy']A ja dodam, że wizyta ortopedyczna wypadła super i Sid łapki ma zdrowe. Efekt krzywych łapek wynikał z zaniedbania. Trzymam jutro kciuki by dr zakończył już antybiotykoterapię.[/QUOTE] ankiety do domów wysłaneeeeeeeeeeeeeeee Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 no i super,nasz maluszek na pewnoooooooo trafi do super chatki:) Quote
doddy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Sid w dniu już w sumie wczorajszym przeprowadził się do nowej rodziny. Zamieszkał na warszawskim Żoliborzu w towarzystwie uroczej yorczki. Myślę, że będziemy w stałym kontakcie z właścicielami łaciatego i będą bieżące wieści. Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Super, że maluch już w domku ! :multi: Czy przypadkiem Sid nie zamieszkał u Marceliny? :cool3: Quote
agnieszka24 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Bardzo fajna dziewczyna. :p Dzwoniła do mnie o Dyzia, ale jej chłopak nie zakochał się w moim maluchu. Cieszę się, że Sid przypadł im do serca i że kolejny podopieczny Fundacji AST znalazł kochający dom! :multi: Quote
doddy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wczoraj był dobry dzień dla przedszkolaków :) Sid od razu sprawdził nową rodzinę sikając do łóżka! Quote
Recommended Posts