Kenny Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :) super, można dawać w ogłoszeniach mój numer - 784378280. Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 i jak tam allegro ? z ogłoszenia na gumtree ani jednego telefonu :( nie rozumiem :( one są przeciez takie śliczne! wszyscy chyba szukają rasowych szczeniaków...:p Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 cioteczki bardzo prosimy o ogłoszenia!!! ciocia Kenny za bardzo nie potrafi robić ogłoszeń, a to nasza jedyna szansa na domek... Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Soema możesz zmienić tytuł, że potrzebujemy ludzi do ogłoszeń? a ktoś napisałby jakiś wzruszający tekst może? na gumtree 115 odsłonięć i zero telefonów...nie podobają się aniołki moje :( Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja chętnie pomogę w ogłoszeniach - postaram się jutro A jeszcze się pochwalę, że miałam dzisiaj przyjemność poznać te ślicznotki :) Są przecudne :) Tylko widać i słychać, że chuliganki :) Quote
Soema Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Kenny napisał(a):Soema możesz zmienić tytuł, że potrzebujemy ludzi do ogłoszeń? a ktoś napisałby jakiś wzruszający tekst może? na gumtree 115 odsłonięć i zero telefonów...nie podobają się aniołki moje :( Zmieniony, o allegro ponagliłam. Wiesz zima... na spacery się nie chce chodzić. :shake: Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 fizia dziękuję!!! :D no chuliganki straszne, rozrabiają i są pełne energii, ale to dobrze ;) chciałabym, żeby już znalazły domki, bo coraz bardziej przyzwyczają się do nas i do siebie nawzajem - wszystko robią razem. jak jedna wyjdzie z pokoju to druga płacze. także domki pilnie potrzebne dla maluchów. przydałoby, żeby ich nowi właściciele patrzyli jak teraz rosną, chodzą na pierwsze spacery, uczą się szczekać, siadać, dawać łapę...to wszystko powinno się dziać w nowym domu...ja się zakochuję w tych maleństwach, coraz bardziej czuję się za nie odpowiedzialna, a one myślą że jestem ich mamą i wszędzie za mną łażą...ktoś ma może jakieś znajomości w zoo natura w m1? myślałam, żeby je tam na jeden dzień wystawić do adopcji. byłam tam raz przed sklepem na aukcji z moimi ostatnimi szczeniakami. tylko że dołączyłam się wtedy do pań od kotków. może uda się coś takiego zrobić? bo zdjęcia tak naprawdę nie oddają uroku tych kochanych istotek... Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Soema napisał(a):Zmieniony, o allegro ponagliłam. Wiesz zima... na spacery się nie chce chodzić. :shake: dzięki! ehhh...leniuchy! a to sama przyjemność przecież :/ Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wydaje mi się, że te aukcje kotów są jakoś regularnie powtarzane - nie wiem czy nie co sobotę, ale nie mam pewności Widziałam też taką aukcję w sklepie zoologicznym w Carrefourze w Czyżynach Quote
Soema Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 http://allegro.pl/dwa-szczeniaki-czekaja-na-adopcje-pies-psy-i1294643677.html Nie wiem, czy będzie chodził link. Ale jak wpiszesz w google dwa szczeniaki to pierwsze jest :) a Zuzia wraca z adopcji :(:( Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Soema']http://allegro.pl/dwa-szczeniaki-czekaja-na-adopcje-pies-psy-i1294643677.html Nie wiem, czy będzie chodził link. Ale jak wpiszesz w google dwa szczeniaki to pierwsze jest :) a Zuzia wraca z adopcji :(:( błąd jest :D tam jest Tunia jako Tuni - jako facet <ups> czemu Zuzia wraca ??? Quote
Soema Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Bo jest mega wycoafan, załatwia się tylko w domu i w ogóle odmawia jedzenia... To Aneta100 muszę napisać żeby poprawiła. Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 o jeny i nie popracują nawet nad tym ? ok, w każdym bądź razie super że jest allegro, może ktoś zadzwoni w końcu :) dzięki :) a Tunia już też umie szczekać, ale aż się sama boi swoich szczeknięć - cała Tunia :D aha - i zjadły mi kawałek kanapy bandziory :P Quote
Soema Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Przywieźć Wam jakieś gryzaki? Które i tak ukradnie im Twa sucz?:):) Quote
Kenny Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 hahaha bardzo śmieszne, ona jest bardzo dojrzała i nie bawi się już zabawkami :D :P tak serio to mam sprawę do Ciebie - mogę zadzwonić teraz ? Quote
Soema Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Aaa nie wiem czemu nie dostałam powiadomienia, żeś pisała..:( Dzwonić możesz zawsze :) się zaczęłam martwić...:hmmmm: Quote
fizia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dzisiaj tak tylko z doskoku jestem przy komputerze, mam na razie tylko Benię http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-BENIA-8-tyg-bardzo-prosi-o-Domek-W0QQAdIdZ238859050 Quote
fizia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 http://krakow.szerlok.pl/oferta/urocza-benia-8-tyg-bardzo-prosi-o-domek-ID3HCs.html Quote
fizia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=67800 Quote
Kenny Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dzięki Fiziu!!! może w koooońcu ktoś zadzwoni :) Tunia była dziś ze mną w mieście i była bardzo grzeczna, podczas gdy jej siostra roznosiła mi pokój :D staram się je trochę rozdzielać czasem, żeby nie przywykły do tego że zawsze będą razem...jutro idziemy na drugie odrobaczenie. Quote
fizia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,21954,Lw==.html# Quote
Kenny Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 podnoszę, dziewczynki potrzebują domków... Quote
Kenny Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Soema']Kenny rozmawiałaś z Tamb? jeszcze nie. na razie zrobiłam im plakaty i jutro pójdę rozwieszać. jak ktoś może też rozwiesić w jakiejś lecznicy czy sklepie zoologicznym czy gdziekolwiek to mogę przesłać na maila. poza tym wojtuś skierował do mnie jedną rodzinkę zainteresowaną czarnym szczeniakiem i dzwonili czy mogą przyjść je zobaczyć we wtorek to powiedziałam, że jak najbardziej, że czekamy. zobaczymy czy się zjawią, dam znać. kiedy będziesz dokładnie w Krakowie? Quote
Recommended Posts