Jump to content
Dogomania

Sandomierskie Maluchy w swoich domach :) dzięki Kochanej Kenny!!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jak tam allegro ?
z ogłoszenia na gumtree ani jednego telefonu :( nie rozumiem :( one są przeciez takie śliczne! wszyscy chyba szukają rasowych szczeniaków...:p

Posted

Soema możesz zmienić tytuł, że potrzebujemy ludzi do ogłoszeń? a ktoś napisałby jakiś wzruszający tekst może? na gumtree 115 odsłonięć i zero telefonów...nie podobają się aniołki moje :(

Posted

Ja chętnie pomogę w ogłoszeniach - postaram się jutro

A jeszcze się pochwalę, że miałam dzisiaj przyjemność poznać te ślicznotki :)
Są przecudne :)
Tylko widać i słychać, że chuliganki :)

Posted

Kenny napisał(a):
Soema możesz zmienić tytuł, że potrzebujemy ludzi do ogłoszeń? a ktoś napisałby jakiś wzruszający tekst może? na gumtree 115 odsłonięć i zero telefonów...nie podobają się aniołki moje :(

Zmieniony, o allegro ponagliłam.
Wiesz zima... na spacery się nie chce chodzić. :shake:

Posted

fizia dziękuję!!! :D
no chuliganki straszne, rozrabiają i są pełne energii, ale to dobrze ;) chciałabym, żeby już znalazły domki, bo coraz bardziej przyzwyczają się do nas i do siebie nawzajem - wszystko robią razem. jak jedna wyjdzie z pokoju to druga płacze. także domki pilnie potrzebne dla maluchów. przydałoby, żeby ich nowi właściciele patrzyli jak teraz rosną, chodzą na pierwsze spacery, uczą się szczekać, siadać, dawać łapę...to wszystko powinno się dziać w nowym domu...ja się zakochuję w tych maleństwach, coraz bardziej czuję się za nie odpowiedzialna, a one myślą że jestem ich mamą i wszędzie za mną łażą...ktoś ma może jakieś znajomości w zoo natura w m1? myślałam, żeby je tam na jeden dzień wystawić do adopcji. byłam tam raz przed sklepem na aukcji z moimi ostatnimi szczeniakami. tylko że dołączyłam się wtedy do pań od kotków. może uda się coś takiego zrobić? bo zdjęcia tak naprawdę nie oddają uroku tych kochanych istotek...

Posted

Soema napisał(a):
Zmieniony, o allegro ponagliłam.
Wiesz zima... na spacery się nie chce chodzić. :shake:

dzięki!
ehhh...leniuchy! a to sama przyjemność przecież :/

Posted

Wydaje mi się, że te aukcje kotów są jakoś regularnie powtarzane - nie wiem czy nie co sobotę, ale nie mam pewności

Widziałam też taką aukcję w sklepie zoologicznym w Carrefourze w Czyżynach

Posted

o jeny i nie popracują nawet nad tym ?
ok, w każdym bądź razie super że jest allegro, może ktoś zadzwoni w końcu :) dzięki :)
a Tunia już też umie szczekać, ale aż się sama boi swoich szczeknięć - cała Tunia :D
aha - i zjadły mi kawałek kanapy bandziory :P

Posted

Dzięki Fiziu!!! może w koooońcu ktoś zadzwoni :) Tunia była dziś ze mną w mieście i była bardzo grzeczna, podczas gdy jej siostra roznosiła mi pokój :D staram się je trochę rozdzielać czasem, żeby nie przywykły do tego że zawsze będą razem...jutro idziemy na drugie odrobaczenie.

Posted

[quote name='Soema']Kenny rozmawiałaś z Tamb?

jeszcze nie. na razie zrobiłam im plakaty i jutro pójdę rozwieszać. jak ktoś może też rozwiesić w jakiejś lecznicy czy sklepie zoologicznym czy gdziekolwiek to mogę przesłać na maila. poza tym wojtuś skierował do mnie jedną rodzinkę zainteresowaną czarnym szczeniakiem i dzwonili czy mogą przyjść je zobaczyć we wtorek to powiedziałam, że jak najbardziej, że czekamy. zobaczymy czy się zjawią, dam znać. kiedy będziesz dokładnie w Krakowie?