Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='bela51']Czy szukacie dla niego jakiegos hotelu ?[/QUOTE]
Tak to b. ważne pytanie ?Chyba ma jeszcze pare dni...?
Trzeba mu koniecznie tytuł tego wątku zmienić....

Edited by ick
Posted (edited)

[URL="http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/"][U][IMG]http://i1196.photobucket.com/albums/aa418/HappyGarden/Banerki/Obrazaa.jpg[/IMG][/U][/URL] Może tu? Ginn ma miejsca.

Edytuję, gdyż wiem już cokolwiek o hoteliku u Ginn - zajrzyjcie na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87?p=18717085#post18717085"]Hotelików do Omijania[/URL] - wykluczone, aby pojechał tam jakiś pies!

Edited by malibo57
Posted

Rafi nie ma pełnych deklaracji. W tym miesiącu nie zapłaciłam za luty, bo Rafi w swojej skarpecie ma jakieś 140 zł.
Transport do innego hoteliku też będzie kosztował.
I jaką mam pewność, że to będzie dobry hotelik ?
Szczerze mówiąc, to chciałabym go zabrać gdzieś do Łodzi, do hoteliku czy DT, gdzie mogłabym go spokojnie odwiedzać i szukać mu domu.
Ale jedyny hotelik jaki znam w Łodzi ma ceny po 600 zł za miesiąc.
Pytałam się kilka osób o DT, ale na razie nie mam odpowiedzi. Ale wątpię, żeby ktoś chciał wziąć trzyłapka.

Na pewno nie pozwolę żeby Rafi trafił do Wojtyszek.
W przytulisku w Głownie byłby w boksie, i przynajmniej miałby spacery, i odwiedzałabym go.
Ale to pies, który nie znosi bycia w boksie, więc jeśli to ma być wyjście, to tylko awaryjne.
Ale przecież w hoteliku też będzie musiał być w boksie. Może nie cały czas, ale jednak.
U Czarodziejki cały czas biegał swobodnie po ogrodzie.

Posted (edited)

Nika poszukaj hoteliku... my też spróbowałyśmy mimo braku deklaracji.
On taki szczęśliwy na tych zdjęciach.
[B]wiem, wiem zaraz przeczytam, że to co widzę na zdjęciu jest subiektywne.[/B]
Ile on ma dni?

Edited by ocelot
Posted

Nika, ja mam jeszcze dla Rafiego pieniadze z bazarku, niech ktos podesle mi konto.
Przez te zawieruche zapomnialam poprosic.
Napisz do Ginn, tam chyba są warunki domowo-ogrodowe. Zadzwon i zapytaj. I chyba nie jest bardzo drogo.

Posted

[quote name='nika28']Rafi trafi do przytuliska w Głownie. Chyba że znajdzie się jakiś DT.
On bardzo przeżywał pobyt w boksie, to będzie dla niego kolejna trauma...[/QUOTE]JAk to do prztuliska?
Przecież była informacja, ze Rafikowi szukamy tylko DS.
Tak widziałam jest na FB.
czy coś sie zmieniło?
będzie miał wyróżnione gumtree
ale dlaczego nie ma nikogo odpowiedzialnego tu na dogomanii za Rafika na fb?
trzeba tam aktualizować'
[url]https://www.facebook.com/events/182377868532374/[/url]

Posted

[quote name='nika28']Bela, już Ci wysyłam nr. konta.[/QUOTE]
Przelew poszedł.
Jest miejsce w Terierze, ale to dosc drogo , choc luksusowo i na pewno wybiegałby sie dowoli.
Moze k. Kluczborka, albo Mokry Nosek w Teresinie ( placimy 360 + karma )

Posted

Jest 6 dni teraz
Awaryjnie moze być ok 3 dni u malibo57 w w-wie
to juz 10 dni
Ogłoszenia juz ma ale bedzie miał wyróznione na głownej
U malibo bedzie w domu
Dzwonić do niej?
Moze za 10 dni ktos sie odezwie i da DS?
A jak nie to do tego czasu coś awaryjnie.
Ja wierze, że DS można znaleźc.

Posted

[B][URL="https://www.facebook.com/profile.php?id=1131791444"]
[/URL]
[/B]

[B] [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=357560446&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATED_WITH_PAYMENT&secev=AQAAATWngdwAAM0AAAABACIxMzVhYjk0MWY3Yi5hMjBiMjY5LjRmYmYxLmZmZmY3Y2E2AAAAAQAAAAAVT%2FB%2BABlmYGsp5HLOIkx03ChrMP2TaC1g&wmid=357560446[/URL] wyrózniony za 70zl, zdjécia ma 4 fajne, w jego pozostalych ogloszeniach mozna by dodac wiécej fotek bo ma tylko 1.[/B]

Posted

U mnie może być do 2 tygodni. Transport załatwię. Może w tym czasie coś się znajdzie sensownego.
Fajnie brzmi "u mnie" - precyzyjniej, to u Ajlii w Koluszkach. Ajlii nie weźmie pieniędzy za czynsz, karmę ma moją, tyko za opiekunkę dodatkową dojdzie jakiś koszt, bo Ajlii nie Czarodziejka i nie udaje, że sama zaopiekuje się większą ilością psów. Ale z tym damy sobie radę.

Posted (edited)

A ja oferuje fajne fanciki na bazarek dla Rafcie
Pozdrawiam serdecznie tutaj wszystkie :loveu:dogocioteczki..
Trzymam mocno kciuki.....
Rafi super psiak musi wreście mieć swój domek!!!!!

Edited by ick
Posted

[quote name='malibo57']U mnie może być do 2 tygodni. Transport załatwię. Może w tym czasie coś się znajdzie sensownego.
Fajnie brzmi "u mnie" - precyzyjniej, to u Ajlii w Koluszkach. Ajlii nie weźmie pieniędzy za czynsz, karmę ma moją, tyko za opiekunkę dodatkową dojdzie jakiś koszt, bo Ajlii nie Czarodziejka i nie udaje, że sama zaopiekuje się większą ilością psów. Ale z tym damy sobie radę.[/QUOTE]
malibo czytasz w moich myślach?
Dzięki ze tu weszłas
Rafim oprócz tego gumtre ma pakiet 130 ogoszeń
Ja mam nadzieje, ze będa telefony
Naprawde
dlatego te 2 tyg u malibo moga być wybawieniem
a jak do tego czasu nie znjdziemy DS to i DT mozna szukać na boku.
Decydujcie dziewczyny, byle szybko.
Psów jest więcej.

Posted

Ocelot, podaj te telefony na pw. Dzięki.

malizna78, Rafi miał mieć 2 miesiące na znalezienie domu, dzisiaj się dowiedziałam że ma 6 dni.

malobo57, byłoby super... Tylko co jak do tego czasu nie znajdzie domu ? :( Znowu biedaczek będzie musiał zmienić miejsce :(
I co z transportem ?

Posted

[quote name='nika28']Ocelot, podaj te telefony na pw. Dzięki.

malizna78, Rafi miał mieć 2 miesiące na znalezienie domu, dzisiaj się dowiedziałam że ma 6 dni.

malobo57, byłoby super... Tylko co jak do tego czasu nie znajdzie domu ? :( Znowu biedaczek będzie musiał zmienić miejsce :(
I co z transportem ?[/QUOTE]
Niko, wiem, wiem, ze miał 2 miesiace.
Nie martw się .
Niech jedzie do malibo,
2 tyg to dużo czasu.
Ma juz sporo ogłoszen, na fb jest też juz trochę osób, ktore rozsyłaja/
Nie ma na co czekąc, koordynujcie.
Bedzie u nastęonego psiaka już mała stabilizacj.
No i stamtad na pewno nie trafi tam, gdzie byście nie chciały.
Nawet, jak domu nie znajdzie na już,to jest bezpieczny.

Posted

[quote name='nika28']Ocelot, podaj te telefony na pw. Dzięki.

I co z transportem ?[/QUOTE]
masz wysłany jeszcze numer do Emiś.
I napisz pw do Anj2201. Chyba zwolniło się jej miejsce.

Posted

Rafi mi przypomina Grisiaczka - mojego pierwszego podopiecznego psiaka - trójłapka... tzn pojechał z łapką, próba ratowania , amputacja. Szukanie domu wiele miesięcy i w końcu u Wiosny został na stałe.
Ale... to nie musi być regułą.

Posted

[quote name='Anja2201']Zapisuję . Aniu u mnie chyba za drogo dla Rafika który nie potrzebuje specjalnej opieki .[/QUOTE]
No tak, a więcej hoteli nie znam. U Ajlii jeszcze, ale już się tu pojawił.
jeszcze jest pensjonat u Sylwiaso. Wygląda super, ale nie znam. Pisz Nika pw.