Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, nie dostałam. Poproszę. No chyba, że coś niechcący wykasowałam. Ostatnio musiłam opróznić skrzynkę.

[quote name='nika28']Lida, czy dostałaś już numer konta ? :loveu: :)

magda222, strasznie się cieszę :multi: To cały miesiąc hotelikowania :) No i oczywiście zachęcamy do zostania z nami tutaj na wątku :)

Bardzo dziękujemy w imieniu Rafika :loveu:
Czy masz już numer konta ?[/QUOTE]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie dostałam jeszcze namiarów do przelewu.
A próbowałyście ogłaszać Rafika w "Dzienniku Zachodnim"?
Mam duże zniżki.
Zaraz wkleję cennik, który dostałam.

EDIT.

Koszt ogłoszenia tzw. fotooferty (tekst + zdjęcie, cały zasięg śląski) wynosi:
32,60 brutto (wydanie codzienne do 2 linii)
105,78 brutto (wydanie piątkowe do 2 linii)

39,36 brutto (wyd. codz. do 4 linii)
127,31 brutto (wyd. piątkowe do 4 linii)

46,13 brutto (wyd. codz. do 6 linii)
147,60 brutto (wyd. piątkowe do 6 linii)

Ogłoszenia za dopłatą brutto 2.02 mogą się ukazywać dodatkowo w internecie przez 7 dni od 1-szej emisji w gazecie.

Od wyżej wymienionych cen możemy udzielić 50% rabatu w przypadku ogłoszeń zlecających przez fundację
lub 70% w przypadku osób prywatnych. Rabaty dotyczą tylko treści, które wyraźnie wskazują na adopcję lub przekazanie za darmo (nie dotyczą sprzedaży, hodowli itp.).

Posted

magda prześlę Ci na pw nr konta nika28, na które wpłacam dla Rafika.

Pomysł z Dziennikiem zachodnim jest dobry. Trzeba tylko dobrze zredagować krótki tekst. Myślisz, że nasze biedactwo ma szansę znaleźć dom na Śląsku?

Posted

[quote name='betka']magda prześlę Ci na pw nr konta nika28, na które wpłacam dla Rafika.

Pomysł z Dziennikiem zachodnim jest dobry. Trzeba tylko dobrze zredagować krótki tekst. Myślisz, że nasze biedactwo ma szansę znaleźć dom na Śląsku?[/QUOTE]

Konto dostałam.
Kasę przeleję wieczorem jak wrócę z pracy.

Ja wierzę w ogłoszenia w gazecie :)
Dzięki nim już 2 psy w swoich domkach :)
Nawet jak za pierwszym razem się nie uda to można ponowić za jakiś czas.
Polecam wydanie piątkowe (wtedy wychodzi też z gazetą magazyn tv).
Koszt o ile dobrze pamiętam 46,30 zł.

Posted

Czarodziejko miła :loveu: pomóż nam - PROSIMY BARDZO zrób Rafikowi taką piękną fotkę, że... każdy na jej widok chciałby mieć Rafika w swoim domu!

Posted

Może Magda nam pomoże wybrać zdjęcie? Do ogłoszeń dawałam te:
[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT9835.jpg?t=1319393639[/IMG]

[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT4351.jpg[/IMG]

[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT4401.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='betka']To spróbujemy :). Pomożesz nam zredagować "skuteczny" tekst?[/QUOTE]

Dzisiaj postaram się wszystko ogarnąć.
Przepraszam za zwłokę :oops:

Ta fotka jest super :)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-EqigJi_45fA/Ti3LY6tHdaI/AAAAAAAAAmc/XW9PY5qBA4w/r53.jpg[/IMG]

Posted

Co powiecie na taki tekst:

[I]Rafi to młody trzyłapek.
Mimo to jest sprawny i świetnie sobie radzi.
Jest radosny i kocha ludzi.
Kontakt: 607 226 557[/I]

Proszę o uwagi.
Co zmienić? Dodać?
Nr kontaktowy jest dobry?

Posted

Teraz Rafi jest troszkę tłuściejszy ;) Zrobię kilka nowych fotek. Wczoraj straszliwie wiało, więc spacer spędziłam opakowana w kaptur, a ręcę struchlały mi w rękawiczkach. Rafi szalał po łąkach, przeskakwiał rowy, ganiał Isię i Kaję i cały był radością. A potem grzecznie wrócił pod furtkę i w siadzie oczekiwał, kiedy otworzę ;)

Posted

Zbieram "na lewo" :) pieniążki dla Rafika, sprzedając na bazarku w trybie "co chcecie kupić". A zatem ogłoszenia ma Rafi nie dzięki mnie,ale dzięki Cioteczkom Tadora :loveu:, Fona :loveu:i Gonia13 :loveu:, którym serdecznie tu dziękuję, że zechciały coś ode mnie kupić.

A za Rafika proszę trzymać kciuki. Niech wreszcie to ogłaszanie da efekt.

Posted

Przelałam dziś 20 zł na Rafiego (zaległe za listopad), a za grudzień pójdzie przelew 8. lub 9-tego. Nie pamiętam na kiedy zrobiłam stałe zlecenie. Na razie zlecilam płatności przez pół roku. Jak będzie taka konieczność, to przedłużę.

Posted

Zapraszam Was na bazarek ( Mega księgarnie Fony ) częsciowy dochód bedzie dla Rafiego.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218016-Mega-ksi%C4%99garnia-FONY-juz-otwarta-zapraszamy-do-20.12.2011-r[/url].

Posted

[quote name='betka']jest śliczny Rafuś :). Pewnie nikt nie dzwonił, bo Czarodziejka by już przybiegła z nowiną ....[/QUOTE]

Czasem ludzie dzwonią dopiero po kilku dniach.
Muszą przemyśleć, przedyskutować :)