Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betka']Nika, a fundacja Elpis ma Rafika już na swojej stronie?

Dużo ludzi z FB reaguje też na nieszczęścia. Niech bidulek już wreszcie znajdzie swój dom...
A gdyby tak nakręcić krótki filmik i pokazać, że on normalnie funkcjonuje i dołożyć go np na FB (jeśli można ?, bo ja nieobeznana jestem). Widziałam gdzieś nawet na dogo takie filmy.[/QUOTE]

Tak, Rafi jest już na stronie Fundacji : [url]http://elpis.org.pl/12963/rafi/[/url] :)

Na FB cały czas udostępniam i rozsyłam... Ale małe zainteresowanie :(
Z filmikiem dobry pomysł, ale czy Czarodziejce uda się taki filmik nagrać ? :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niedawno byłam u Czarodziejki i na razie się więcej nie wybieram. Ale za to mogę napisać, że Rafi to wyjątkowy słodziak i przytulak. Nika chłopak jest super.

Posted

[quote name='asik007']Ja niedawno byłam u Czarodziejki i na razie się więcej nie wybieram. Ale za to mogę napisać, że Rafi to wyjątkowy słodziak i przytulak. Nika chłopak jest super.[/QUOTE]

Jak będziesz się wybierała, to daj znać, chętnie odwiedzę Rafika i zrobię mu więcej zdjęć :) No i filmik.

Dlaczego on jeszcze nie ma domu, to ja nie wiem :(

Posted

Rafi jest słodziak, ale i ostatnio nieco spoważniał. Jest bardziej posłuszny, a nie z łapą jak z łychą. Trzeba go jednak temperować, bo inaczej występluje ubranie, obliże, uświni, a na koniec jeszcze oplecie niczym bluszcz. I wszystko tą jedną wyjątkowo mobilną łapką ;)

Posted

Czarodziejko, udałoby się Rafiemu zrobić jakieś ładne nowe zdjęcia ? :)
Chociaż z 3 - żeby było widać pyszczek, całą postawę, no i jeszcze jakieś w dowolnej pozie :)
Muszę mu znowu odnowić ogłoszenia, ale ze starymi zdjęciami to chyba nie ma sensu...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Nie odezwała się jednak ponownie...[/QUOTE]

Przestało mnie to już dziwić :(

Ja dzisiaj miałam jedno zapytanie na meila, ale mało konkretne. A pewna Pani obiecała wpłacić coś na Rafiego, bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='Czarodziejka']No a te dwie panny z Kielc? Ankietę podobno pięknie wypełniły...? Ja już byłam pewna, że do nich pojedzie :-?[/QUOTE]

Panie miały się odezwać, jak już się przeprowadzą, ale na razie cisza...

Posted

Wczoraj miałam jeszcze jedno zapytanie o Rafiego :)

Dzisiaj przelałam 300 zł za wrzesień (dopiero dzisiaj, bo brak mi ostatnio czasu :oops:)
Doszło też 25 zł od p. Beaty W z tablicy.pl :) Dziękuję.
Jutro zrobię rozliczenie.

Posted

[quote name='nika28']Wczoraj miałam jeszcze jedno zapytanie o Rafiego :)

[/QUOTE]

i co dalej ? za 30 min kończy mu się allegro :( ma 2 obserwatorów i 558 odwiedzin...

Posted

[quote name='Nano']i co dalej ? za 30 min kończy mu się allegro :( ma 2 obserwatorów i 558 odwiedzin...[/QUOTE]

Oby sobie ktoś żartów nie stroił z obserwowaniem naszego bidulka.

Posted

Dobrze, że jest u Czarodziejki. Tylko jego kasa coraz bardziej pusta. Pieniądze z allegro się kończą, a on ma niewiele deklaracji stałych. Bez próśb i bazarków chyba nie damy rady go utrzymać :(.

Posted

[quote name='anna10025']A propo prosiłam , żeby mnie dopisać na pierwszej do deklaracji stałych .Wpłacam co miesiąc więc nie wiem dlaczego mnie tam nie ma????[/QUOTE]

Już dopisałam :oops:

Posted

parę gorszy dostanie odemnie z bazarku.. ale cały czas czekam na kilka osób i nie mogę bo rozliczyć... betka twoje portrety sa u mnie, dzis je wysle