Basia i Barni Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kochana zobacz zdjęcia Nelly w schronisku - kobito zrobiłaś mega kawał dobrej roboty masz serce ! Nigdy się nei zmieniaj , bo jesteś wspaniała, przy dobrych ludziach tak te psy "rozkwitają " FANTASYCZNIE ! Quote
panbazyl Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja pamietam te zdjęcia ze schronu czy z zcasu jej odlowienia - z maluchami. SLiczne te malce były - jak to zawsze z maluchami. Dobrze, ze domki też znalazły. Ale za jakieś 2 miesiące myślę, ze nie poznamy Neli. :) Quote
Angel9999 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja tez nie mogę się doczekać, kiedy znikną te jej żeberka i boczki nabiorą kształtów, może kupić jej jakieś witaminy? Quote
Alicja Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 witaminki myśle dopiero po badaniu krwi , bo nie wiadomo czy potrzeba ... Quote
panbazyl Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 pewnie potrzeba będzie - jak po każdej ciąży - to przecież dla organizmu wysiłek jednak jest. Ale badania krwi najlepsze w tym względzie. Tam będzie jasno co dalej. Bo za dużo witamin to jeszcze gorzej jak za mało. Quote
Angel9999 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 po Świętach wybiorę się z Nelą do weta na "przegląd" Quote
Angel9999 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wszystkim składam gorące życzenia Zdrowych i Wesołych Świąt...!! Buziaki dla Was i waszych czworonogów!!! Quote
magda_z Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Tobie Angeliko i Neli także życzymy Wesołych Świąt :) Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='magda_z']Tobie Angeliko i Neli także życzymy Wesołych Świąt :) ja też się przyłącze do życzeń Magda posłałam Ci maila i PW. Zbójni bardzo prosił o kontakt Quote
Angel9999 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! .....Czy polecicie mi jakąś dobrą, kaloryczną, ale niezbyt drogą karmę dla Neli? Ona jest bardzo energiczna, a w dodatku ma wiele do nadrobienia, jeśli chodzi o "formę". Quote
panbazyl Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jeśli się nie boisz to spróbuj ja żywić surowym mięsem - na dogo są topiki na ten temat - BARF. Poszukaj. Ja tak żywię swoje psy. A jeśli już kupuję suche to Josera, ale linia emotion - niestety najdroższa półka cenowa, ale jak na taka karme to uważam, że cena do przełknięcia, możesz zamówić bezpośrednio u dystrybutora na karmyjosera.pl Ja tańszymi nie karmię, bo szkoda kasy. Więc albo Barf - czyli surowe mięcho z gnatami albo Josera. Tak u nas jest. Quote
magda_z Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Dziękujemy za życzenia :) My Wam także życzymy wszystkiego najlepszego w nowym roku! :) A karmę polecam Brita :) Jest on niedrogą, ale dobrą (według mnie) karmą :) Quote
panbazyl Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/6908-Barf/page159 tu masz linka do topiku o barfie, tylko że nie na pierwsza stronę Cię wrzuci a na najświeższą. Kupi nie kupi a dowiedzieć się można. Quote
Angel9999 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hejcio! Przeczytałam od początku cały wątek o Neli... i muszę Wam się przyznać... że popłakałam się ze wzruszenia! Nela jest tak Kochaną Sunią, że aż mi serce pęka na myśl o tym, co ona przeszła. Nela strasznie potrzebuje miłości, ciągle wchodzi na kolana, chce się przytulać i uwielbia się bawić. Jestem Szczęśliwa, że jest z nami! jak porobię nowe zdjecia, to oczywiście powstawiam... buziaki dla wszystkich ;-) Quote
panbazyl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to czekamy na zdjęcia! Koniecznie. I niech suńka dochodzi do formy. Szczęscie miała. A ja przed chwilą bylam na topiku pomoc dla ludzi o rodzinie 23 osobowej - tj 3 ludzie i 20 zwierzaków. Oni potrzebują wszystkiego! A najbardziej jedzenia dla zwierzaków. ech.... Quote
Angel9999 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Hejcio, oto kilka nowych foteczek Neli Quote
magda_z Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 O kurczaki! :crazyeye: Co to za panna? Czy to napewno Nela? Angelika, nie podmienili Ci przypadkiem psa? :eviltong: Ale ona wypiękniała, poprostu cudo! :loveu: Quote
Basia i Barni Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Braaaaaaaaawwwwwwwwooooo - brak słów. Miłość i twoje serce wymalowane w jej oczach :-) Quote
Angel9999 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzięki Dziewczyny. Kocham Tą Psinkę, że aż aż...i co tam duzo mówić... Uwielbiam Ją! Miałam Wielkie szczęście, że ją tu znalazłam..... Buziaki dla wszystkich! Quote
Alexandra29 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziewczyny jeśli wiecie o jakimś Labku który szuka domu to daję wam namiary na osobę która jest zainteresowana adopcją 1- 2,5 labkiem . Biszkoptowy lub czekoladowy. Pani miała już Labka więc zna rasę.....Podaję tylko email gdzie można zaproponować jakieś Labusie. [email protected] Jak wy nie macie to podajcie dalej jeśli można:-) Quote
Angel9999 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Hejcio, wklejam dzisiejsze fotki Nelci... na tej fantastycznie widać po ogonku, jak Nela się cieszy... a na fotel to już wskakuje bez pytania... Quote
Alicja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Cudna :loveu: To juz nie ta psinka co w pierwszych dniach u was Quote
Recommended Posts