Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana zobacz zdjęcia Nelly w schronisku - kobito zrobiłaś mega kawał dobrej roboty masz serce ! Nigdy się nei zmieniaj , bo jesteś wspaniała, przy dobrych ludziach tak te psy "rozkwitają " FANTASYCZNIE !

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pamietam te zdjęcia ze schronu czy z zcasu jej odlowienia - z maluchami. SLiczne te malce były - jak to zawsze z maluchami. Dobrze, ze domki też znalazły. Ale za jakieś 2 miesiące myślę, ze nie poznamy Neli. :)

Posted

pewnie potrzeba będzie - jak po każdej ciąży - to przecież dla organizmu wysiłek jednak jest. Ale badania krwi najlepsze w tym względzie. Tam będzie jasno co dalej. Bo za dużo witamin to jeszcze gorzej jak za mało.

Posted

[quote name='magda_z']Tobie Angeliko i Neli także życzymy Wesołych Świąt :)

ja też się przyłącze do życzeń

Magda posłałam Ci maila i PW. Zbójni bardzo prosił o kontakt

Posted

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! .....Czy polecicie mi jakąś dobrą, kaloryczną, ale niezbyt drogą karmę dla Neli? Ona jest bardzo energiczna, a w dodatku ma wiele do nadrobienia, jeśli chodzi o "formę".

Posted

Jeśli się nie boisz to spróbuj ja żywić surowym mięsem - na dogo są topiki na ten temat - BARF. Poszukaj.
Ja tak żywię swoje psy. A jeśli już kupuję suche to Josera, ale linia emotion - niestety najdroższa półka cenowa, ale jak na taka karme to uważam, że cena do przełknięcia, możesz zamówić bezpośrednio u dystrybutora na karmyjosera.pl Ja tańszymi nie karmię, bo szkoda kasy. Więc albo Barf - czyli surowe mięcho z gnatami albo Josera. Tak u nas jest.

Posted

Dziękujemy za życzenia :) My Wam także życzymy wszystkiego najlepszego w nowym roku! :)

A karmę polecam Brita :) Jest on niedrogą, ale dobrą (według mnie) karmą :)

Posted

Hejcio! Przeczytałam od początku cały wątek o Neli... i muszę Wam się przyznać... że popłakałam się ze wzruszenia! Nela jest tak Kochaną Sunią, że aż mi serce pęka na myśl o tym, co ona przeszła. Nela strasznie potrzebuje miłości, ciągle wchodzi na kolana, chce się przytulać i uwielbia się bawić. Jestem Szczęśliwa, że jest z nami! jak porobię nowe zdjecia, to oczywiście powstawiam... buziaki dla wszystkich ;-)

Posted

to czekamy na zdjęcia! Koniecznie. I niech suńka dochodzi do formy. Szczęscie miała.
A ja przed chwilą bylam na topiku pomoc dla ludzi o rodzinie 23 osobowej - tj 3 ludzie i 20 zwierzaków. Oni potrzebują wszystkiego! A najbardziej jedzenia dla zwierzaków. ech....

• 2 weeks later...
Posted

O kurczaki! :crazyeye: Co to za panna? Czy to napewno Nela? Angelika, nie podmienili Ci przypadkiem psa? :eviltong:
Ale ona wypiękniała, poprostu cudo! :loveu:

Posted

Dziewczyny jeśli wiecie o jakimś Labku który szuka domu to daję wam namiary na osobę która jest zainteresowana adopcją 1- 2,5 labkiem . Biszkoptowy lub czekoladowy. Pani miała już Labka więc zna rasę.....Podaję tylko email gdzie można zaproponować jakieś Labusie. [email protected]
Jak wy nie macie to podajcie dalej jeśli można:-)