Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Bardzo proszę kogoś o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej dla Cynii w Krakowie w Nowej Hucie zwykle jeżdżę sama jednak mam zepsuty samochód i nie mam możliwości czasowych dojechać w ludzkich godzinach do Krakowa :( Pani prosiła najlepiej w poniedziałek jeśli ktoś by mógł ... Quote
ewelinka_m Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Gosiu pisałaś na krakowskim wątku ? ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ewelinka_m napisał(a):Gosiu pisałaś na krakowskim wątku ? ;) Tak tak piszę wszędzie zaraz pewnie bana dostanę ;) Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a o której godzinie? i gdzie konkretniej??? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 paoiii napisał(a):a o której godzinie? i gdzie konkretniej??? Kwestia uzgodnienia godziny , pani prosiła jednak jeśli byłoby to możliwe w poniedziałek. Os. Na Skarpie - to Huta tak ? Quote
Zuzaneczka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jeśli nie będzie innych możliwości, ja mogę podjechać w poniedziałek wieczorkiem. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Zuzaneczka napisał(a):jeśli nie będzie innych możliwości, ja mogę podjechać w poniedziałek wieczorkiem. Wielkie dzięki Zuzaneczko :) :loveu::loveu::loveu: Jeśli nikt się nie zgłosi odezwę się i dam Ci namiary na panią :) Ufff jeden kamień z serca :) Quote
wojtuś Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zuzaneczka napisał(a):jeśli nie będzie innych możliwości, ja mogę podjechać w poniedziałek wieczorkiem. Rudzia-Bianca napisał(a):Wielkie dzięki Zuzaneczko :) :loveu::loveu::loveu: Jeśli nikt się nie zgłosi odezwę się i dam Ci namiary na panią :) Ufff jeden kamień z serca :) Małgosiu.. no nie można Ci odmówić, ja chętnie też mogę sprawdzić ... a może razem z Zuzaneczką :loveu:, oczywiście jak się zgodzi ;););) Quote
DuDziaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Rudzia zaspamowałaś to odzew jest:evil_lol::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 wojtuś napisał(a):Małgosiu.. no nie można Ci odmówić, ja chętnie też mogę sprawdzić ... a może razem z Zuzaneczką :loveu:, oczywiście jak się zgodzi ;););) Wojtuś wielkie dzięki :) napisałam już pw , bez samochodu to człowiek kaleką jest strasznym zdany na niełaskę pks ów i innych ów . Ufff :) Teraz kciuki proszę zaciskać :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 DuDziaczek napisał(a):Rudzia zaspamowałaś to odzew jest:evil_lol::evil_lol: Pędzę wątki odspamować bo bana to mi do tego wszystkiego najmniej trzeba ;) Quote
wojtuś Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Rudzia a prosze opróżnij skrzynkę;) Napisałem i nie poszło:) Ale tutaj dodam że zapytam Zuzaneczki i zadzwonię też do Państwa Paolii :loveu: tez dam znać kiedy będzie wizyta:) Pozdrawiam, bo już musze zmykać z kompa;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 wojtuś napisał(a):Rudzia a prosze opróżnij skrzynkę;) Napisałem i nie poszło:) Ale tutaj dodam że zapytam Zuzaneczki i zadzwonię też do Państwa Paolii :loveu: tez dam znać kiedy będzie wizyta:) Pozdrawiam, bo już musze zmykać z kompa;) Odgruzowana skrzynka :) Jeszcze`raz bardzo Ci dziękuję :) Quote
Zuzaneczka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja jestem do dyspozycji :) tyle ze raczej po 18. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Zuzaneczka napisał(a):Ja jestem do dyspozycji :) tyle ze raczej po 18. Wojtuś ma już namiary na panią , myślę że uda się jakiś konkretny termin ustalić dogodny dla wszystkich :) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :) Quote
wojtuś Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Umówiłem się z Panią na wizytę w poniedziałek o godz. 12.00, Był to jedyny termin bo Pani idzie na popołudniu do pracy i cały tydzień pracuje, więc tylko został poniedziałek. Po rozmowie telef. to raczej nic nie wywnioskowałem, wiem jednak że nieraz rozmowa może być oceniona na "nie bardzo" ale domek może okazać się super - tak więc zobaczymy. Rozmawiałem już z Zuzaneczką, nie będzie mogła ze mną pójść tak w południe:( ale Zuza .... na inną Psią wizytę to znowu będe Cie prosił:) Pozdrawiam;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 wojtuś napisał(a):Umówiłem się z Panią na wizytę w poniedziałek o godz. 12.00, Był to jedyny termin bo Pani idzie na popołudniu do pracy i cały tydzień pracuje, więc tylko został poniedziałek. Po rozmowie telef. to raczej nic nie wywnioskowałem, wiem jednak że nieraz rozmowa może być oceniona na "nie bardzo" ale domek może okazać się super - tak więc zobaczymy. Rozmawiałem już z Zuzaneczką, nie będzie mogła ze mną pójść tak w południe:( ale Zuza .... na inną Psią wizytę to znowu będe Cie prosił:) Pozdrawiam;);) Wielkie dzięki Wujaszku :) Quote
wojtuś Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Wielkie dzięki Wujaszku :) Rudzia co tam... Twoja prośba to jak polecenie i obowiązek :););) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 wojtuś napisał(a):Rudzia co tam... Twoja prośba to jak polecenie i obowiązek :););) Uważaj bo to mogę wykorzystać :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
wojtuś Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ewelinka_m napisał(a):iii jak ten krakowski domeczek??? Piękna Cynia znalazła domek w Myślenicach:loveu: Jeszcze w sobotę ta Pani z Krakowa zadzwoniła do Rudzi z pytaniem czy nie mogłaby zamienić Sunię na Psiaka... tego było już za wiele :mad: A trafił się dobry domek w Myślenicach, to Rudzia mi dała znać że rezygnujemy z domku tej Pani i z wizyty u niej. Tak więc Cynia pewno już od soboty w nowym domku. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 wojtuś napisał(a):Piękna Cynia znalazła domek w Myślenicach:loveu: Jeszcze w sobotę ta Pani z Krakowa zadzwoniła do Rudzi z pytaniem czy nie mogłaby zamienić Sunię na Psiaka... tego było już za wiele :mad: A trafił się dobry domek w Myślenicach, to Rudzia mi dała znać że rezygnujemy z domku tej Pani i z wizyty u niej. Tak więc Cynia pewno już od soboty w nowym domku. Tak tak to prawda :) Cynia doopsko w Myślenicach sobie grzeje i ma super domek :) Quote
ewelinka_m Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 to cudownie :multi::multi::multi: Rudzia zmieniaj tytuł :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 ewelinka_m napisał(a):to cudownie :multi::multi::multi: Rudzia zmieniaj tytuł :eviltong: A no prawda zapomniałam że to mój wątek i mogę:diabloti: Quote
Recommended Posts