amberek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kochani pomóżcie! Koleżanka ma sunię Gończego Polskiego i na szybko musi zarejestrować przydomek hodowlany. Podobają jej się przydomki określające skąd pies pochodzi np: z Doliny Bystrej, z Suchej Strugi itp Ona mieszka na os Kliny w Krakowie, pomóżcie coś wymyśleć!!! Ja już drugi dzień myślę i dopiero dwa wymyśliłam. Pozdrawiam Dominika Quote
amberek Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Reyes napisał(a):Z piastowskiego Grodu :cool3: O super!!! Zaraz jej przekażę :) Może chwyci pomysł.... Pozdrawiam Quote
weszynoska Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Reyes napisał(a):Z piastowskiego Grodu :cool3: ech :shake: na pewno już jest przydomki są nie tylko dla gończych ;) ale np. Kliny Krakowskie albo po prostu z Klin czy Klinów nie wiem jak to się odmienia albo hmmm z ulicy....... amberkowa a co to za gończa????? Quote
amberek Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 weszynoska napisał(a):ech :shake: na pewno już jest przydomki są nie tylko dla gończych ;) ale np. Kliny Krakowskie albo po prostu z Klin czy Klinów nie wiem jak to się odmienia albo hmmm z ulicy....... amberkowa a co to za gończa????? To ZONA Hulaj Dusza :) Pozdrawiam Quote
Guest Reyes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Klinowa Sfora ... Sfora Krakowa? Ze smocze Grodu? Towarzysz Lajkonika :D Sfora Jagielona Z Jagielońskiego Grodu ? Quote
Hania Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Szybko to się teraz nie da - wszystkie przydomki są też zatwierdzane przez FCI i trwa to 3-4 miesiące. Quote
amberek Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Hania napisał(a):Szybko to się teraz nie da - wszystkie przydomki są też zatwierdzane przez FCI i trwa to 3-4 miesiące. No właśnie wiem, mówiłam jej to i dlatego musi szybko złożyć :) Pozdrawiam i dziękuję za pomoc oraz wszystkie propozycje :) Quote
puz Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 moze tez byc Z Rodu Zony , z Klinowej Góry , z Klinów Quote
Nugatowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ahh moje ukochane Kliny :loveu: z grodu Kraka :cool3: z krakowskiego boru a moze KlinKrak :cool3: Quote
Recommended Posts