Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro po prawie 5 mies u nas Prego jedzie do domu !!!

Dziękuję Ambrze i aisai za kontrole chętnych domków i tomcugowskiej, bo to jej ostatnia seria ogł. zdziałała cuda :)

Posted

No to Preguś pojechał. Pańciostwo po wielu perypetiach dojechali i minutę temu już w zwiększonym składzie wyruszyli w drogę powrotną. Wydali mi się ludźmi bardzo odpowiedzialnymi i serdecznymi. Przyjechali odpowiednio przygotowani. Samochód combi z grubym wygodnym materacem dla pieska. Odpowiednia obroża dla chartów oraz smakołyczki na drogę. Pańcia usiadła z tyłu aby Prego zbyt się nie zestresował. Prego był mocno zdezorientowany, oglądał się biedny cały czas na mnie - tyle czasu byliśmy razem. Myślę, że będzie miał bardzo dobrze i będzie kochany.

Posted

wreszcie u siebie! mam nadzieję że dobrze trafił - i to będzie to!

czy bedzie jakiś kontakt po adopcji? dadzą znac jak idzie aklimatyzacja? mówiłam im o tym - wiec mam nadzieję że bedą wieści z nowego domku!

Posted

Ambra napisał(a):
wreszcie u siebie! mam nadzieję że dobrze trafił - i to będzie to!

czy bedzie jakiś kontakt po adopcji? dadzą znac jak idzie aklimatyzacja? mówiłam im o tym - wiec mam nadzieję że bedą wieści z nowego domku!

Nie dam im o sobie zapomnieć :)