ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Lucky - uroczy 10 miesięczny psiak został znaleziony błąkający się po Spale. Osoba, która go znalazła zabrała psiaczka do Gdańska, miał na niego czekać domek... Niestety domek się rozmyslił :-( Luckyi nie może zostać tam gdzie jest, dwa psy, które już mieszkają w domu, nie akceptują Maluszka... A jest taki kochany! Został odrobaczony, po wizycie u fryzjera prezentuje się niezwykle szykowanie... widać, że biedny Lucky dużo przeszedł, na ciele ma ślady ran i pogryzień. Jest miłym i towarzyskim pieskiem. Lekarz ocenił jego wiek na 10 miesięcy i powiedział, że nie będzie już większy (sięga do kolanka). Prosimy o pomoc w znalezieniu domu, choćby DT...przecież nie po to został uratowany od losu błąkającego się kundelka, aby musiał znaleźć się w schronisku :( kontakt 0 513 430 207, [email protected] Quote
lika1771 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jeny On taki sznaucerek,napisałam do cioci Malawaszki moze pomoze Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Oj koniecznie...ja sie nie rozeznaje... kolezanka, ktora go znalazla zabrala Skubiego do psiego fryzjera i zrobil z niego takie cudo :):):) .Agnieszka Quote
lika1771 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Sliczny napewno domek znajdzie bo młody i ładny tylko troche potrzeba czasu,ktorego nie ma:shake: Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 chociaz DT.... tez uwazam, ze domek znajdzie, bo jest cudny, ale gdzie go przechowac do tego czasu :(:(:( /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 no mam tylko to jedno, nie pojade do Gdanska, aby go obfocic. Poza tym widac go pieknie i wyraznie :) W miedzyczasie zmienil imie na Lucky /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 tak do kolanka i wet powiedzial, ze wiekszy nie urosnie :) juz napisalam prosbe o zdjecia, jak tylko beda to wkleje, ale prosze o cierpliwosc w tym zakresie... /Agnieszka Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 z mordki bardziej jakiegoś terierka przypomina, ale dałam go na stronę - może ktoś go wypatrzy Quote
ostatniaszansa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Piekny Lucky bedzie mial wiecej fotek w sobote.... :) /Agnieszka Quote
marlenka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aga skąd takie cudo wziełas , jaki on cudny Quote
lika1771 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cudny szybko trzeba szukac dt albo stałego Quote
ostatniaszansa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 To cudo znalazla kolezanka w Spale. Oczywiscie nie paradowal tak odstawiony po Spale, wygladal duzo gorzej, mial liczne rany po pogryzieniach. Kasia zaprowadzila Malucha do psiego fryzjera, odrobaczyla, wychuchala i... TADAM!!!! /AGNIESZKA Quote
ostatniaszansa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 i tak malo zainteresowania :( /Agnieszka Quote
lika1771 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jutro beda zdjecia zrobimy chopakowi ogoloszenia Quote
ostatniaszansa Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Nowe fotki Lucky'ego. Psiak jest bardzo fajny, towarzyski, przylepny, mily no i sliczny :cool3: Agnieszka Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 foksterier - nie sznaucer - główka foksika -śliczny! może mix foksa i sznupa Quote
rita60 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale cukiereczek,napewno najwiecej ma z foksa......... Quote
ostatniaszansa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Biedny Lucky musi szukac miejsca :( w obecnym, gdzie jest na warunkowym tymczasie nie moze zostac :( pomozcie prosze, bo maly nie ma gdzie sie podziac... chociaz DT na troche /Agnieszka Quote
wszpasia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Zajrzałam tylko na allegro i na trojmiasto.pl, ale ogłoszeń o Luckusiu nie widziałam. Czy pies jest w ogóle gdziekolwiek ogłaszany? Quote
Atomowka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Cudny psiaczek. Aż dziw, że ktoś go wyrzucił. Może on się zgubił? Quote
ostatniaszansa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Cudny to on jest ... po wizycie u fryzjera ,którą zafundowała nasza fundacyjna koleżanka . Jak go znalazła to tak ślicznie nie wyglądał. E Quote
Recommended Posts