Andzike Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyny, od wczoraj myśle i myślę... Jeśli będzie zaplecze finansowe na kastracje, zabezpieczenie przeciw kleszczom + odrobaczanie, kudłaczek może przyjechać do mnie na DT nawet jutro wieczorem. Będę też potrzebowała deklaracji, kto będzie go ogłaszał, kto zrobi wyróżnione allegro itp. Tymczas (karma, spanie w łóżku i pieszczoty) jest bezpłatny, ale bezpłatne DT mają to do siebie, że gdy ląduje w nich pies to ulegają zapomnieniu...;) Więc zastanówcie się nad moją propozycją - jeśli będą deklaracje na powyższe rzeczy - kudlaczek ląduję u mnie jak najszybciej :) Quote
Atomowka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Andzike było by świetnie, jakbyś mogła go zabrać. Obiecuje,że jak trafi do Ciebie to ja biorę na siebie ogłoszenia ( oprócz allegro) Quote
Andzike Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Atomowka']Andzike było by świetnie, jakbyś mogła go zabrać. Obiecuje,że jak trafi do Ciebie to ja biorę na siebie ogłoszenia ( oprócz allegro)[/QUOTE] Ok, to jeszcze trzeba rozwiązać kwestię finansów na weterynarza.... Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 sznaucery do kosztów dokładają 50 zł póki co a może uda się więcej, ale na 100% 50 zł Quote
Lulka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 wspaniale, bosko :multi::) dzięki cioteczko oooogromne za tymczas! :loveu::multi: wlasnie rozmawialam z asiaf1 i na 100% gwarantujemy pomoc wet ;) bardzo bardzo dziękujemy malawaszko :loveu: i dzięki też wielkie dla Atomowki za deklarację ogłoszeń! :multi: teraz "tylko" trzeba drugiemu jeszcze jakiś kącik znaleźć ... Quote
asiaf1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oczywiście pomoc finansowa bardzo sie przyda bo jak wiadomo nie będzie to mój jedyny ani nawet 10 pies któremu pomagam :-) Quote
asiaf1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A czy to będzie tymczas w boku bo nie wiem jak czy pies potrafi chodzic na smyczy? Ania dopiero jutro podjedzie do jego Pani i musiałby w razie czego przejść eksternistyczny kurs:-) Bardzo dziękujemy za pomoc :-) [quote name='Andzike']Dziewczyny, od wczoraj myśle i myślę... Jeśli będzie zaplecze finansowe na kastracje, zabezpieczenie przeciw kleszczom + odrobaczanie, kudłaczek może przyjechać do mnie na DT nawet jutro wieczorem. Będę też potrzebowała deklaracji, kto będzie go ogłaszał, kto zrobi wyróżnione allegro itp. Tymczas (karma, spanie w łóżku i pieszczoty) jest bezpłatny, ale bezpłatne DT mają to do siebie, że gdy ląduje w nich pies to ulegają zapomnieniu...;) Więc zastanówcie się nad moją propozycją - jeśli będą deklaracje na powyższe rzeczy - kudlaczek ląduję u mnie jak najszybciej :)[/QUOTE] Quote
Andzike Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='asiaf1']A czy to będzie tymczas w boku bo nie wiem jak czy pies potrafi chodzic na smyczy? Ania dopiero jutro podjedzie do jego Pani i musiałby w razie czego przejść eksternistyczny kurs:-) Bardzo dziękujemy za pomoc :-)[/QUOTE] Tymczas w bloku, jeśli nie potrafi chodzić na smyczy to go nauczę ;) Teraz muszę wyjść, zajrzę jutro :) Cieszę się, że maluszek będzie bezpieczny, tylko co z jego kolegą...:( Quote
Marta67 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Andzike super, że go bierzesz :) a co ze staruszkiem? może trzeba jakiś tekst zrobić i go ogłaszać? Quote
kakadu Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 o, jeszcze w piatek taka beznadzieja wialo, a tu juz jeden prawie w dt ;) was to z oczu spuscic na chwile... Quote
Marta67 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='kakadu']o, jeszcze w piatek taka beznadzieja wialo, a tu juz jeden prawie w dt ;) was to z oczu spuscic na chwile...[/QUOTE] trzeba spuszczać częściej :D to teraz jeszcze drugi anioł i staruszka tez uratujemy ;) Quote
Lulka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 on podobno nie staruszek, ja zasugerowalam sie siwa mordką, asiaf1 mowi ze ma ladne zeby :) Quote
Marta67 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Lulka']on podobno nie staruszek, ja zasugerowalam sie siwa mordką, asiaf1 mowi ze ma ladne zeby :)[/QUOTE] moja Korcia ma siwą bródkę a roku jeszcze nie ma :evil_lol: Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Paulina78']Kudłacz zabezpieczony, to super!!! :)[/QUOTE] Jeśli nic się nie zmieni to jadę po kudłaczka w sobotę i zabieram do siebie :) Chciałabym jak najszybciej wysłać go na kastrację, ale on pewnie nie jest szczepiony, więc wypadałoby to zrobić najpierw... Problem w tym, że między szczepieniem a kastracją musi minąć przynajmniej 2 tygodnie.... a szczerze mówiąc, myślę, że przy kampanii ogłoszeniowej to chłopak tyle u mnie nie posiedzi, bo piękny jak malowanie ;) Quote
mshume Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Aniu, a domek z Ursusa nie byłoby dobry dla przystojniaka? :) Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mshume']Aniu, a domek z Ursusa nie byłoby dobry dla przystojniaka? :)[/QUOTE] Pan chciał sunię... Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mshume']kudłatkę? Czy wsio rawno?[/QUOTE] Kudłatkę... Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mshume']pisze Ci już pw[/QUOTE] Coś długo idzie to pw ... ;) Słuchajcie, a kudłaczka to oglądał wet? Bo skąd się wzieła informacja, że ona ma ok.2 lat? Quote
Recommended Posts