Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek małemu, młodziutkiemu kudłaczowi, który tak się boi że nie wychodzi z budy.. :-( Jest przerażony schroniskiem, ale też boi się ludzi. Daje się brać na ręce, jest łagodny.

Proszę o pomoc w znalezieniu mu domku.

Tekst ogłoszeń:

Tobi to młodziutki, prześliczny, kudłaty piesek, który boi się schroniska i wszystkiego wokoło, dlatego siedzi cały czas w budzie i trzęsie się ze strachu. Tobi jest łagodny, brany na ręce zastyga z przerażenia, ale po chwili się oswaja. Jest łagodny do innych piesków, nie wdaje się w żadne konflikty.

Tobi jest malutki i nie zajmie wiele miejsca, za to pokocha całym swoim psim serduszkiem. Tobi czeka na człowieka, który pomoże mu przełamać strach i da odrobinę ciepła i serdeczności. Tobi czeka na swoje nowe życie z dala od krat, smutku i strachu. Tobi przed adopcją zostanie wykastrowany. Ma około 2 lat.

Rozliczenie wydatków:

150 zł - transport Tobiego opłacony przez Skarpetę kudłaczy (wysłane do Pati-c)

Tobi słodziaczek:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobiego trzeba zabrać ze schroniska. On się biedak trzęsie cały czas :( Nie wychodzi ze strachu z budy, więc nikt go nie wypatrzy :( A domek znalazłby w mig, cudny jest. DT potrzebne..

Posted

taki gapcio kochany! brak słów jak można taką niewinną bidę skrzywdzić! Boję się jak my sobie poradzimy, ale jak do nas przyjedzie to z pewnością tak mnie ujmie za serce, że będę pewna, że podjęłam dobrą decyzję! Najwyzej wyślę zwierzaki do pracy :)

Posted

Leni, odpisałam na wątku Bugiego w spr. kastracji bezszwowej. Ale i tu napiszę, że nia mam pojęcia kto w Warszawie wykonuje tak dobrze takie kastracje jak dr Kulik w Zamościu.

Posted

[quote name='E-S']Leni, odpisałam na wątku Bugiego w spr. kastracji bezszwowej. Ale i tu napiszę, że nia mam pojęcia kto w Warszawie wykonuje tak dobrze takie kastracje jak dr Kulik w Zamościu.[/QUOTE]

Dzięki, to chyba muszę posprawdzać po klinikach

Tobi może przyjechać w niedzielę. Dzwoniło jeszcze kilka domków chętnych, mam wszystkie kontakty zapisane, jeśli nie Tobi to inne kudłaczki będziemy polecać

Posted

Oby tak częściej się działo ;) Super czas dla adopcji nastał:multi: [quote name='Mantis']No widzisz, nie zdążyłam. Tak Tobiś podbija serca :loveu:

Trzymam za Ciebie kciuki, maluchu.[/QUOTE]