leni356 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zakładam wątek małemu, młodziutkiemu kudłaczowi, który tak się boi że nie wychodzi z budy.. :-( Jest przerażony schroniskiem, ale też boi się ludzi. Daje się brać na ręce, jest łagodny. Proszę o pomoc w znalezieniu mu domku. Tekst ogłoszeń: Tobi to młodziutki, prześliczny, kudłaty piesek, który boi się schroniska i wszystkiego wokoło, dlatego siedzi cały czas w budzie i trzęsie się ze strachu. Tobi jest łagodny, brany na ręce zastyga z przerażenia, ale po chwili się oswaja. Jest łagodny do innych piesków, nie wdaje się w żadne konflikty. Tobi jest malutki i nie zajmie wiele miejsca, za to pokocha całym swoim psim serduszkiem. Tobi czeka na człowieka, który pomoże mu przełamać strach i da odrobinę ciepła i serdeczności. Tobi czeka na swoje nowe życie z dala od krat, smutku i strachu. Tobi przed adopcją zostanie wykastrowany. Ma około 2 lat. Rozliczenie wydatków: 150 zł - transport Tobiego opłacony przez Skarpetę kudłaczy (wysłane do Pati-c) Tobi słodziaczek: Quote
mshume Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zapisuję słodziaka. Ale jest mega wystraszony :( Quote
leni356 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Tobiego trzeba zabrać ze schroniska. On się biedak trzęsie cały czas :( Nie wychodzi ze strachu z budy, więc nikt go nie wypatrzy :( A domek znalazłby w mig, cudny jest. DT potrzebne.. Quote
eve-w Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Piękny, cudowny słodki i przestraszony :( ile waży? Wiadomo coś? Dokąd sięga? Quote
leni356 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Z 8 kg, więcej nie. Wielkość Ineski i tak samo wystraszony Quote
leni356 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Szukamy kogoś na wizytę w Józefowie pod Warszawą Quote
ciotkamonia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kochani, z chęcią przygarnę malucha! jak zaakceptuje go stado (2 koty, bokser i 3 szczury) to mam nadzieję będzie HAPPY END :) to jest miłość od pierwszego wejrzenia! Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 To cudnie :) będziemy mieć relację z pierwszej ręki :) Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Nowe zdjęcia Tobiego. Kota nie zjadł :) Quote
conceited Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 biedaczek. widac po oczkach, ze sie boi. Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tobi jest cudny :) A strach tylko przejściowy, wystarczy dobry człowiek z pewną dozą cierpliwości... :) Quote
ciotkamonia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 taki gapcio kochany! brak słów jak można taką niewinną bidę skrzywdzić! Boję się jak my sobie poradzimy, ale jak do nas przyjedzie to z pewnością tak mnie ujmie za serce, że będę pewna, że podjęłam dobrą decyzję! Najwyzej wyślę zwierzaki do pracy :) Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mantis :cool3: Mantis napisał(a):Tobi jest cudny :) A strach tylko przejściowy, wystarczy dobry człowiek z pewną dozą cierpliwości... :) Quote
E-S Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Leni, odpisałam na wątku Bugiego w spr. kastracji bezszwowej. Ale i tu napiszę, że nia mam pojęcia kto w Warszawie wykonuje tak dobrze takie kastracje jak dr Kulik w Zamościu. Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='E-S']Leni, odpisałam na wątku Bugiego w spr. kastracji bezszwowej. Ale i tu napiszę, że nia mam pojęcia kto w Warszawie wykonuje tak dobrze takie kastracje jak dr Kulik w Zamościu.[/QUOTE] Dzięki, to chyba muszę posprawdzać po klinikach Tobi może przyjechać w niedzielę. Dzwoniło jeszcze kilka domków chętnych, mam wszystkie kontakty zapisane, jeśli nie Tobi to inne kudłaczki będziemy polecać Quote
Onaa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To znaczy że Tobi ma Dt czy już domek stały ? Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Dogo07']To znaczy że Tobi ma Dt czy już domek stały ?[/QUOTE] DT z możliwością ds Quote
Mantis Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='mshume']Mantis :cool3:[/QUOTE] No widzisz, nie zdążyłam. Tak Tobiś podbija serca :loveu: Trzymam za Ciebie kciuki, maluchu. Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oby tak częściej się działo ;) Super czas dla adopcji nastał:multi: [quote name='Mantis']No widzisz, nie zdążyłam. Tak Tobiś podbija serca :loveu: Trzymam za Ciebie kciuki, maluchu.[/QUOTE] Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Zajrzyjcie też do kolegi Tobiego z tego samego schronu - Julka http://www.dogomania.pl/threads/194038 Quote
leni356 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Tobi zbiera na transport, będzie kosztował 150 zł Quote
Recommended Posts