majqa Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Freya73']Przepraszam za opoznienie, kwota 20 zl dla Niuni pojdzie wieczorem przelewem (ref. Allegro).[/QUOTE] Dziękuję! :-) Quote
majqa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dziś została zaksięgowana wpłata na Niunię a konto wyróżnienia allegro od Freya73. Ponieważ owo wyróżnienie kosztowało 12zł zatem na ten poczet przyjmuję li tylko 12zł a nadwyżkowe 8zł dopisuję do stanu posiadania Niuni. Dziękuję serdecznie Freyo za pomoc! :loveu: Quote
sylwiaso Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ciocia Smysiu dzis pierwsza u Niuni !buziole dla wszystkich Kochanych cioteczek! Quote
majqa Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Oj Niunia, żeby Tobie się tak udało jak Bingusiowi... Quote
sylwiaso Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Majciu o tym samym pomyślałam jak patrzę codziennie na Niuniusię jak bawimy się razem jak mnie gania na spacerku jak kocha obecność człowieka to mi serce pęka!!!!Izuniu a może by jeszcze raz porobić fotki z Amelcią ale fotki Figusiowe takie orginalne,żeby wszyscy widzieli jak ona kocha dzieci może jeszcze raz wstawić w ogłoszenia zanim Niuniuś odjedzie z "lasku" Quote
majqa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Przeklepywaniem ogłoszeń Sylwuś ja już.... Ja po prostu padam ale... Ma to sens, co opisujesz pod kątem allegro. :-) Nowe fotki OK, te w allegro mogę wstawić. Co do ogłoszeń, musiałabym tam, gdzie się da robić edycję i foty podmieniać, a to chwilami trwa dłużej niż samo zrobienie ogłoszenia, z kolei duble ogłoszeniowe modzi na danych stronach na ogół usuwają. Przepraszam ale nie na moje siły obecnie ten cyrk. Gdyby jednak ktoś chciał się pobawić w kolejną lawinę ogłoszeń, zmienić tekst, tytuł, wstawić nowe zdjęcia i aktywować ogłoszenia przez swoje konto, żaden problem. W to mi graj. Wiem, że to, co opisałam to może dla Ciebie nieco czarna magia ;-) ale jak kiedyś zasiądziesz i stukniesz parę swoich pierwszych ogłoszeń to..., no to wtedy zobaczysz jak to idzie i jakim kosztem. Quote
sylwiaso Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Rozumiem Izuniu,że to kawał dobrej roboty,ale czasu i poświęcenia to już nie wspomnę!!!!Zrobię fotki najładniejsze jakie potrafię z Amelcią,a Ty zadecydujesz! Quote
Smyku Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Niuniuś tylko na wirtualny spacer mogę Ciebie zabrać . Quote
majqa Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [CENTER]Zapraszam serdecznie na bazarek Zoranka i Niuni z fantami podarowanymi przez Smyku! :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212261-Buszowisko-w-ksi%C4%85%C5%BCkowisku.-Niunia-i-Zoran-zapraszaj%C4%85%21-Do-11.08"]http://www.dogomania.pl/threads/2122...4%85!-Do-11.08[/URL]![/CENTER] Quote
majqa Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Sylwio, by na bieżąco dopilnowywać wiadomych Ci spraw przelałam dzisiaj za Niunię 200zł za pobyt w hoteliku termin ujęty w nawiasie (01.08 - 20.08.2011). Zrobiłam przelew łączny, czyli masz 400zł, bo objęłam tym też Zoranka (wsio w tytule wpłaty). Quote
Smyku Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Izuś pięknie i ślicznie dziekuję za udzierganie bazarku i znoszenie mojego ciapiostwa . Zapraszamy do czytelni . Quote
majqa Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Smyku, to ja dziękuję za Twoje ciepło i pomocną dłoń... Quote
sylwiaso Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 To i ja podziękuję za Ukochane cioteczki z którymi mam Wielką przyjemność współpracować na wątkach Niuniowo-Bisiowo-Zoranusiowych! a jak jutro dojdą pieniążki serdecznie podziekuję! Quote
Smyku Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Niuniu lecimy , lecimy , u nas pokazało się słoneczko . Quote
majqa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 U nas też, wreszcie też i niech nie próbuje się chować!!! Zakaz chmurek i koniec! ;-) Quote
sylwiaso Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 OOOOOOOOOOO!!!i u nas Wielkie słońce i zakaz już zrobiony na bramie do"lasku"."Nie chcemy deszczyku i chmurek" Quote
Smyku Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Niuniu pewnie już "dryfujesz" , jak to mówi Iza . Quote
majqa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 No i dlaczego na weekend znów zapowiadają ulewy? :placz: :placz: :placz: Quote
majqa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [B][COLOR=blue]Serdecznie zapraszam na kolejny bazarek na Niunię, na który fanty podarowała Kochana Smyku![/COLOR][/B] :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/212411-Do-13.08-Zoran-i-Niunia-zapraszaj%C4%85-na-cukierkowo-%C5%9Bliczne-dzieci%C4%99ce-ciuchowisko[/url]! Quote
sylwiaso Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Kochane moje cioteczki jak mi miło tu z rana wchodzić!Niuniuś i ciocia ściska Was mocno!! Quote
majqa Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='Smyku']Niuniu uważaj na siebie i pilnuj Zoranka .[/QUOTE] I broń go przed podtopieniem! :evil_lol: Quote
Recommended Posts