Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś została zaksięgowana wpłata na Niunię a konto wyróżnienia allegro od Freya73. Ponieważ owo wyróżnienie kosztowało 12zł zatem na ten poczet przyjmuję li tylko 12zł a nadwyżkowe 8zł dopisuję do stanu posiadania Niuni.
Dziękuję serdecznie Freyo za pomoc! :loveu:

Posted

Majciu o tym samym pomyślałam jak patrzę codziennie na Niuniusię jak bawimy się razem jak mnie gania na spacerku jak kocha obecność człowieka to mi serce pęka!!!!Izuniu a może by jeszcze raz porobić fotki z Amelcią ale fotki Figusiowe takie orginalne,żeby wszyscy widzieli jak ona kocha dzieci może jeszcze raz wstawić w ogłoszenia zanim Niuniuś odjedzie z "lasku"

Posted

Przeklepywaniem ogłoszeń Sylwuś ja już.... Ja po prostu padam ale...
Ma to sens, co opisujesz pod kątem allegro. :-) Nowe fotki OK, te w allegro mogę wstawić.

Co do ogłoszeń, musiałabym tam, gdzie się da robić edycję i foty podmieniać, a to chwilami trwa dłużej niż samo zrobienie ogłoszenia, z kolei duble ogłoszeniowe modzi na danych stronach na ogół usuwają. Przepraszam ale nie na moje siły obecnie ten cyrk. Gdyby jednak ktoś chciał się pobawić w kolejną lawinę ogłoszeń, zmienić tekst, tytuł, wstawić nowe zdjęcia i aktywować ogłoszenia przez swoje konto, żaden problem. W to mi graj.

Wiem, że to, co opisałam to może dla Ciebie nieco czarna magia ;-) ale jak kiedyś zasiądziesz i stukniesz parę swoich pierwszych ogłoszeń to..., no to wtedy zobaczysz jak to idzie i jakim kosztem.

Posted

[CENTER]Zapraszam serdecznie na bazarek Zoranka i Niuni z fantami podarowanymi przez Smyku! :loveu: :loveu: :loveu:
[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212261-Buszowisko-w-ksi%C4%85%C5%BCkowisku.-Niunia-i-Zoran-zapraszaj%C4%85%21-Do-11.08"]http://www.dogomania.pl/threads/2122...4%85!-Do-11.08[/URL]![/CENTER]

Posted

Sylwio, by na bieżąco dopilnowywać wiadomych Ci spraw przelałam dzisiaj za Niunię 200zł za pobyt w hoteliku termin ujęty w nawiasie (01.08 - 20.08.2011).
Zrobiłam przelew łączny, czyli masz 400zł, bo objęłam tym też Zoranka (wsio w tytule wpłaty).

Posted

To i ja podziękuję za Ukochane cioteczki z którymi mam Wielką przyjemność współpracować na wątkach Niuniowo-Bisiowo-Zoranusiowych! a jak jutro dojdą pieniążki serdecznie podziekuję!

Posted

[B][COLOR=blue]Serdecznie zapraszam na kolejny bazarek na Niunię, na który fanty podarowała Kochana Smyku![/COLOR][/B] :loveu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212411-Do-13.08-Zoran-i-Niunia-zapraszaj%C4%85-na-cukierkowo-%C5%9Bliczne-dzieci%C4%99ce-ciuchowisko[/url]!