sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tak pieniążki dostałam!!!Zobaczcie fotki [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7228/dscn3451d.jpg[/IMG][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/958/dscn3442.jpg[/IMG]Biegam po ciocinym skalniaczku i wącham kwiatuszki!!! Quote
majqa Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Przesłodkie zdjęcia!!! :-) Gorące podziękowania Irenko za finansową pomoc Niuni!!! :iloveyou: Post rozliczeniowy uaktualniony. Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciociu Irenko dla Ciebie wielkie podziękowania od Niuni!!!!!:iloveyou::mdleje::iloveyou::calus: Quote
IVV Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pieknie dziewczyna rzadzi na tym skalniaczku ;) Quote
irenaka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='IVV']pieknie dziewczyna rzadzi na tym skalniaczku ;)[/QUOTE] Ja się dziwię, że ten skalniaczek jeszcze przeżył;), Niunia musi być bardzo spokojnym psem . Trzeba koniecznie cioci Sylwii podrzucić jakąś torpedę:evil_lol:, niech trochę poprzesadza te roślinki;) Cieszę się Izuś, że przelew doszedł, przepraszam za opóźnienie:oops: Quote
Borówka16 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='sylwiaso']Ciociu Irenko dla Ciebie wielkie podziękowania od Niuni!!!!!:iloveyou::mdleje::iloveyou::calus:[/QUOTE] I ja się do podziękować przyłącze :loveu: A przy okazji zaproszę na wątek tego szorściacza ,który walczy o życie ! :placz: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195758-%C5%9Alicznemu-szor%C5%9Bciakowi-grozi-%C5%9Bmier%C4%87-z-r%C4%85k-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-MA%C5%81O-CZASU-!?p=15664794#post15664794[/url] Quote
majqa Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 No, Niunia, Iksik już szczęśliwy, czas teraz na Ciebie!!! Quote
sylwiaso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='majqa']No, Niunia, Iksik już szczęśliwy, czas teraz na Ciebie!!![/QUOTE]Uciekaj Niuniu szybciutko od ciotki do nowego domku!!!:multi: Quote
IVV Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zajrzyjcie prosze, sama dziewczyna walczy ,a psow ciagle jej przybywa :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194399-Niechciani-podopieczni-Ani-bardzo-proszę-o-pomoc-w-adopcjach[/URL]. Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='IVV']zajrzyjcie prosze, sama dziewczyna walczy ,a psow ciagle jej przybywa :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194399-Niechciani-podopieczni-Ani-bardzo-proszę-o-pomoc-w-adopcjach[/URL].[/QUOTE] Psy w potrzebie i wspaniały człowiek, na którego nie tylko Ty zwróciłaś uwagę. Zapraszam na ten wątek równie gorąco. A Niuńka do domu, zwłaszcza, że sama ciocia Sylwia wygania;) Quote
irenaka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Izuś, a Niunia nie potrzebuje kubraczka? Może i jej czegoś poszukam? Quote
majqa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Tu niech wypowie się Sylwia, bo... Niunia w moim odczuciu ma gęstą sierść i nie mieszka w budzie, a w letniaczku/ budynku więc... ale może się mylę, wolę poczekać na Sylwię. Dziękuję Irenko, że pomyślałaś. :lol: Quote
IVV Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jak macie znajomych w Lublinie to prosze przekazcie to ostrzezenie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195831-*Uwaga-LUBLIN!-Ktoś-wykłada-trutki-trzy-psy-już-za-TM[/URL]!* Quote
majqa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Hm... z dłuższej perspektywy patrząc... Jestem przeciwna takim wątkom, info powinno iść, w moim odczuciu, drogą PW. Dogo czytają, ba piszą na nim, nie wszyscy życzliwi psom i tego typu wątku (plus im podobne) są doskonałym instruktarzem dla zwyrodnialców. Sposobów z własnego, byłego osiedla, jak załatwić psa, a do tego by schodził długo i boleśnie, znam masę ale ich nie opisuję. Uczulam na problem inną drogą niż publiczne forum. To tak w dużym skrócie na powyższy temat. Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Niuniu śpi na kanapie w letniaczku i na tej kanapie jeszcze są polary.kołderka i Niunia po uszy zagrzebana myślę,że na tą chwilę z taką świecącą sierścią Niuńka nie boi się zimy!!! Quote
majqa Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Mhm..., czyli na razie problemu nie ma. Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='majqa']Hm... z dłuższej perspektywy patrząc... Jestem przeciwna takim wątkom, info powinno iść, w moim odczuciu, drogą PW. Dogo czytają, ba piszą na nim, nie wszyscy życzliwi psom i tego typu wątku (plus im podobne) są doskonałym instruktarzem dla zwyrodnialców. Sposobów z własnego, byłego osiedla, jak załatwić psa, a do tego by schodził długo i boleśnie, znam masę ale ich nie opisuję. Uczulam na problem inną drogą niż publiczne forum. To tak w dużym skrócie na powyższy temat.[/QUOTE] Majqus niby masz racje ,ale podobno w Krakowie ,Nowe Hucie ,Wroclawiu i juz pod Lublinem jest to samo :( niewiedomo kogo informowac .......:( Quote
majqa Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 IVV, głowa do góry, przynajmniej w zakresie mojego zdania w sprawie. Nie musi być jedynie słusznym. ;-) Co do reszty... cenzura by nie puściła prawdziwego, mojego zdania. Lawina bezmyślności i podłości. :-( Quote
Borówka16 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='majqa']Hm... z dłuższej perspektywy patrząc... Jestem przeciwna takim wątkom, info powinno iść, w moim odczuciu, drogą PW. Dogo czytają, ba piszą na nim, nie wszyscy życzliwi psom i tego typu wątku (plus im podobne) są doskonałym instruktarzem dla zwyrodnialców. Sposobów z własnego, byłego osiedla, jak załatwić psa, a do tego by schodził długo i boleśnie, znam masę ale ich nie opisuję. Uczulam na problem inną drogą niż publiczne forum. To tak w dużym skrócie na powyższy temat.[/QUOTE] Ja też tak uważam. Dogo w większości czytają ludzie ,którym na sercu leży los zwierząt ,ale jakieś wyjątki też się zdarzają. Quote
Kalva Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 to może lepiej to usunąć stąd? I wiadomości na pw porozsyłać,strach pomyśleć, że ktoś, jakiś zwyrodnialec mógłby to zdublować Quote
majqa Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 To niewiele da na obecnym etapie, bo wstawka IVV to był link do konkretnego wątku, a ten, jak łatwo się domyśleć przeczytało ludzi aż nadto, krótko mówiąc poszedł w świat. Niestety, mój pogląd na sprawę jest bez większego znaczenia, takie instruktażowe, w dobrej wierze zakładane wątki były, są i będą. Quote
Recommended Posts