Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Glock to ok 5cio letni amstaff . Urody nieprzeciętnej ... po prostu bosssskiiii
Wykastrowany , alergik - nie wiem na co do końca, ale podobno wiosna i jesienią bywa najgorzej

Ogólnie przyjacielsko nastawiony do ludzi . Zdjęc mu nie mogłam zrobic bo co kucałam to leciał do mnie z jęzorem na wierzchu .

Glock niestety budził lek w byłej "Pani " ponoć warczał na nią , i gdy Pan wyjezdzał na dłuzej Glok lądował w hotelu dla psów, gdzie praktycznie ostatnie 1,5 roku spędził z krótkimi przerwami!!! Ostatnio chyba zechceli zaoszczędzic i zabrali go z hotelu .... na nastepny dzien wylądował w schronisku :angryy::angryy::angryy::angryy:

na spacerek cieszy sie jak szczeniak, komendy zna i wykonuje ..nie wiem może faktycznie w domu "próbować" choć z drugiej strony może trafił na wyjątkowo dupiatą babę ... na pewno trzeba uważać na jego instynkt obronny w nowym domu, bo z hotelu mam info ze ma skłonność w tym kierunku , wiec pod tym kontem trzeba uważać będzie na niego.

Tekst moze wyskrobie w najbliższym czasie do ogloszen, moze ktos pomoze w tym względzie

namiary
889 628 346
[email protected]

Posted

andzia69 napisał(a):
on ma takie gulki na całej skórze? bidulek:( a ci "właściciele" zrobili sobie z psa przedmiot i oddawali jak do przechowalni bagażu:angryy:

no właśnie.. coś mi się wydaje ze facet był sam plus pies wpierw ... przyszła baba (ślub ) i sie psa bała bo ast .. urodziło sie dziecko .... pies do hotelu jak faceta nie było ... drugie w drodze.. wiecej wydatków...

i Glok skończył w schronisku

te gulki dzis były głownie na bokach i łapy , wydaje mi sie ze 2 tyg temu miał je tylko na łapach - ale wtedy go przez kraty tlyko mogłam"oglądac" bo na kwarantannie był , wiec moge sie mylic. musze sie dowiedziec, czy zostawili w schronisku ingfo co do leczenia psa, jaki miało przebieg itd ...

agaga21 dziękuję! jutro postaram sie skupic nad tekstami

• 6 months later...
Posted

a Glock dalej siedzi w klatce :( żal mi go bardzo, znów wszystko przez nieodpowiedzialność właścicieli...
podnoszę, może ktoś sobie przypomni o pięknocie. :(

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Ank@']Agnieszki już kilka miesięcy na dogo nie ma.... Zapytaj w schronie :)[/QUOTE]

tak myślałam.... wiem spytam się napewno jak ją spotkam