Jump to content
Dogomania

Co zrobic,gdy psy sie nie sprzedadza?Podrzucic!Szczeniaki do adopcji

Recommended Posts

Posted

A wiec rozpoczela sie nowa era. Teraz psow nie odwozi sie do schroniska, nie podrzuca komus za plot, teraz podrzuca sie je w nocy, w kartonie do...psiego hotelu....
Tylko ile jest wlascicieli takich jak p.Tomek, ktory przygarnal psy i szuka im domow?
Do hotelu podrzucono 3 psiaki,jeden ma juz dom.Podejrzewamy,ze psy podrosly,nie sprzedaly sie,nikt juz nie wierzy,ze to czyste boksery,asty czy czym one mialy byc,
Maja 3 msce i sa bossskie,fajnie zsocjalizowane.
Szukamy pilnie domow,bo mimo najlepszych warunkow,hotel to nie miejsce do wychowywania sie szczylkow.

Namiary moga byc na mnie
507 058 628
[email protected]

Dziewczynka,bardziej smiala i zaczepna.Ja ja nazwalam Felka,mimo glosow sprzeciwu:eviltong::

A teraz podrzucono jeszcze takie szczeniaki,pies Misiek szuka domu:

Bardzo prosze o ogloszenia dla Felki i Miska!!!

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Felka jest boska:) moze lepiej reklamowac je jako miksy bokserow (tym bardziej, ze maja krotkie ogonki), moze tak bedzie latwiej znalezc i dom...sama nie wiem, jak myslicie?

Posted

yyyy nie, one ani w ząb nie bullowate , wyrosną z nich takie hmmm , Darusio-Taka ..moze wiekszy jak krótkowłosy Bonobo ...
mają ucięte ogony, wiec pewnie były "bokserami" w sprzedaży

Posted

aaaaaa mam nadzieję, że mnie też pomożecie znaleźć domki dla moich szczeniorków. Chocby odwiedzając wątek. Byłam w niedzielę zabrać sunie i szczeniaki. No i trafiłam na maluchy bokserkowe na spacerze. Normalnie żywioły . Wskakują na plecy i zalizuja na amen delikwenta, który się do nich pochyli. Są cudne. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Blagam o ogloszenia dla Felki.Nikt nie dzwoni,dziewczyna dorasta w hotelu a p.Tomkowi podrzucono dwa kolejne szczeniaki,ktore beda duze.
Nie moze tak byc cholera jasna...
Trzeba szybko domy znalesc.
Do adopcji na razie jest piesek: