Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wierzcie mi ,że już wiele razy leciałabym co kon mechaniczny wyskoczy-ale muszę być rozsądna niestety.
chociaż mam w zanadrzu jeden perfidny plan uknuty z moim dzieckiem :diabloti:-nie mogę go zdradzić bo by była jazda :evil_lol:
ale póki co sza i cicho -jeszcze muszę być twarda :placz:
mam nadzieję ,że jeszcze tylko ciut cierpliwości i rozsądku muszę wykazać

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Belu, czy chcesz dostęp do pierwszego, lub drugiego postu do rozliczeń?

Shadow...tak trzymać, twardą być, się nie rozklejać i swoje robić, a będzie dobrze. I 3 owczary też przejdą w planie perfidnie uknutym ;):D

Posted

[quote name='Czarodziejka']I ma tak nieszczęśliwie zmarszczony pysk, że kiedy się schyla zmarszczki i wałki nakładają się na siebie jak u shar-peia :D
Takie niebożątko, ale koty goni, niestety.[/QUOTE]

z kotami to da sie cos zrobic :) moja owczarka tez nie przepadala za kotami a w domu mielismy jednego ale troche techniki ;p i zyja jak kumple nawet od czasu do czasu kot sam zaczepia zeby sie pogonic :)

Posted

Simba wręcz płacze, kiedy słyszy kota. W doopsko dostała miotłą za pogonienie kocicy - dopadła ją i złapała. Na szczęście słucha komend i ma przede mną respekt, ale w oczach dzika furia. Pracujemy nad tym ;)

Posted

Moja poprzednia ONka to był taki koci kiler.:mad: Reke miałam zawsze wyrwana z barku, gdy zobaczyła kota. A gdy siedziała na balkonie to potrafiła go wypatrzec niemal na koncu osiedla i darła pychol w niebogłosy, ku radosci sąsiadów:evil_lol:

Posted

hehehe no niektore potrafia niestety ;p moja druga suczka strasznie lubi i jak ja kiedys na wies zabralam i zobaczyla dwa kotki zaraz pobiegla sie przywitac i jakze byla zdziwiona kiedy kotki rzucily sie na nia fuczac okrutnie.. myslalam ze padne ze smiechu dwa maluchy pogonily psa po calym ogrodzie ;)

Posted

Moje biedne koty przesiadują w budynku gospodarczym, bo w mieszkaniu znowu coś remontuję, drzwi otwarte i co chwila widzę w drzwiach zaciekawiony pysk Simby proszący o jednego kota do zabawy. Dziś dopadła starą kociczkę, która wygrzewała się na ławce, dostała sznytę w pysk i w dodatku ukłuła się agawą, bo rzuciła się w pościg. Kiedy małe kociątko miałczało zamknięte - wydrapała dziurę pod drzwiami. Teraz stoi tam kij - potężna laga, którą wymachiwałam przed Simbą niosąc głodne koty pod kurtką. Simba się kija boi i nie kopie, ale niestety wciąż jeszcze sporo pracy przed nami.

Posted

I co z chłopakiem zainteresowanym adopcją? Macie z nim kontakt, dzwonił? Jest tyle biednych onków, że chciałabym, aby te, któe wzbudzają czyjeś zainteresowanie poszły do domków. Oczywiście tych sprawdzonych, pewnych i bezpiecznych...

Posted

[quote name='Czarodziejka']I co z chłopakiem zainteresowanym adopcją? Macie z nim kontakt, dzwonił? Jest tyle biednych onków, że chciałabym, aby te, któe wzbudzają czyjeś zainteresowanie poszły do domków. Oczywiście tych sprawdzonych, pewnych i bezpiecznych...[/QUOTE]

Czarodziejko, dostał telefon do Ciebie i miał dzwonić. Nie wiem czemu nie zadzwonił. Miałam z nim lekkie spięcie co do sterylki - twierdził, ze nie będzie okaleczał psa-ale ja mu w jakimś sensie uświadomiłam dlaczego to tak ważne. Potem transport- zapytałam, czy może sfinansować, czy jak to widzi??? No i dostał do Ciebie telefon i cisza. Wiem, ze czeka mnóóóóóóóóóóstwo piesów, ale gdyby mu zależało na Simbie- tak naprawdę- to dlaczego nie zadzwonił?????

Posted

Miałam następny telefon w sprawie Simby- Pan bym ją wziłą, ale chce, zeby miałą młode- wysterylizowanej nie weźmie..... Domyślacie się co mu powiedziałam

Posted

[quote name='Zofija']Miałam następny telefon w sprawie Simby- Pan bym ją wziłą, ale chce, zeby miałą młode- wysterylizowanej nie weźmie..... Domyślacie się co mu powiedziałam[/QUOTE]

Ja takich zawsze bardzo "uprzejmie" traktuje :diabloti::diabloti: