shadow1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wierzcie mi ,że już wiele razy leciałabym co kon mechaniczny wyskoczy-ale muszę być rozsądna niestety. chociaż mam w zanadrzu jeden perfidny plan uknuty z moim dzieckiem :diabloti:-nie mogę go zdradzić bo by była jazda :evil_lol: ale póki co sza i cicho -jeszcze muszę być twarda :placz: mam nadzieję ,że jeszcze tylko ciut cierpliwości i rozsądku muszę wykazać Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Belu, czy chcesz dostęp do pierwszego, lub drugiego postu do rozliczeń? Shadow...tak trzymać, twardą być, się nie rozklejać i swoje robić, a będzie dobrze. I 3 owczary też przejdą w planie perfidnie uknutym ;):D Quote
Ja i moje psy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Czarodziejka']I ma tak nieszczęśliwie zmarszczony pysk, że kiedy się schyla zmarszczki i wałki nakładają się na siebie jak u shar-peia :D Takie niebożątko, ale koty goni, niestety.[/QUOTE] z kotami to da sie cos zrobic :) moja owczarka tez nie przepadala za kotami a w domu mielismy jednego ale troche techniki ;p i zyja jak kumple nawet od czasu do czasu kot sam zaczepia zeby sie pogonic :) Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Simba wręcz płacze, kiedy słyszy kota. W doopsko dostała miotłą za pogonienie kocicy - dopadła ją i złapała. Na szczęście słucha komend i ma przede mną respekt, ale w oczach dzika furia. Pracujemy nad tym ;) Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Moja poprzednia ONka to był taki koci kiler.:mad: Reke miałam zawsze wyrwana z barku, gdy zobaczyła kota. A gdy siedziała na balkonie to potrafiła go wypatrzec niemal na koncu osiedla i darła pychol w niebogłosy, ku radosci sąsiadów:evil_lol: Quote
Ja i moje psy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 hehehe no niektore potrafia niestety ;p moja druga suczka strasznie lubi i jak ja kiedys na wies zabralam i zobaczyla dwa kotki zaraz pobiegla sie przywitac i jakze byla zdziwiona kiedy kotki rzucily sie na nia fuczac okrutnie.. myslalam ze padne ze smiechu dwa maluchy pogonily psa po calym ogrodzie ;) Quote
ewa36 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zaglądam do Simby :lol: Będziemy dla ciebie bazarkowały dziewczynko :cool3: Quote
bela51 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pomoc bazarkowa to niewatpliwie bardzo duzo, ale ja prosze Cioteczki o stałe deklaracje, nawet najmniejsze. Bez tego Simba nie będzie bezpieczna w DT. Quote
giselle4 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 podniose ,stałej juz nie moge zadeklarowac...;( ale moze chociaz zaprosze ciotki i jednorazowo cos dadza... Quote
asl Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jednorazowo chciałabym wpłacić 10 zł. Tylko nr konta poproszę na pw lub [EMAIL="[email protected]"][email protected] [/EMAIL] (z góry dzięki) :) Quote
bela51 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='asl']Jednorazowo chciałabym wpłacić 10 zł. Tylko nr konta poproszę na pw lub [EMAIL="[email protected]"][email protected] [/EMAIL] (z góry dzięki) :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy. Juz przesyłam Ci nr konta. Quote
Czarodziejka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Moje biedne koty przesiadują w budynku gospodarczym, bo w mieszkaniu znowu coś remontuję, drzwi otwarte i co chwila widzę w drzwiach zaciekawiony pysk Simby proszący o jednego kota do zabawy. Dziś dopadła starą kociczkę, która wygrzewała się na ławce, dostała sznytę w pysk i w dodatku ukłuła się agawą, bo rzuciła się w pościg. Kiedy małe kociątko miałczało zamknięte - wydrapała dziurę pod drzwiami. Teraz stoi tam kij - potężna laga, którą wymachiwałam przed Simbą niosąc głodne koty pod kurtką. Simba się kija boi i nie kopie, ale niestety wciąż jeszcze sporo pracy przed nami. Quote
Blue_ Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cierpliwości i owocnych efektów pracy z Simbą :-) Do góry Simbulo, do góry!! Quote
bela51 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wplyneła wpłata od asl - 10 zl dla Simby. Bardzo dziekujemy !:loveu: Redpit zadeklarował 10 zl stałej deklaracji dla suni.:loveu: Quote
bela51 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Ashaski']ja mogę 5 zl miesięcznie[/QUOTE] Dziekujemy bardzo ! Quote
bela51 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wpłyneło 10 zl stałej deklarcji od Redpita. Bardzo dziekujemy ! Quote
Czarodziejka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 I co z chłopakiem zainteresowanym adopcją? Macie z nim kontakt, dzwonił? Jest tyle biednych onków, że chciałabym, aby te, któe wzbudzają czyjeś zainteresowanie poszły do domków. Oczywiście tych sprawdzonych, pewnych i bezpiecznych... Quote
Shania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nie wiem, dziewczyny z nim rozmawiały po mnie...jak dalej sytuacja nie wiem, ja namiar dałam Quote
Zofija Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='Czarodziejka']I co z chłopakiem zainteresowanym adopcją? Macie z nim kontakt, dzwonił? Jest tyle biednych onków, że chciałabym, aby te, któe wzbudzają czyjeś zainteresowanie poszły do domków. Oczywiście tych sprawdzonych, pewnych i bezpiecznych...[/QUOTE] Czarodziejko, dostał telefon do Ciebie i miał dzwonić. Nie wiem czemu nie zadzwonił. Miałam z nim lekkie spięcie co do sterylki - twierdził, ze nie będzie okaleczał psa-ale ja mu w jakimś sensie uświadomiłam dlaczego to tak ważne. Potem transport- zapytałam, czy może sfinansować, czy jak to widzi??? No i dostał do Ciebie telefon i cisza. Wiem, ze czeka mnóóóóóóóóóóstwo piesów, ale gdyby mu zależało na Simbie- tak naprawdę- to dlaczego nie zadzwonił????? Quote
Zofija Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Miałam następny telefon w sprawie Simby- Pan bym ją wziłą, ale chce, zeby miałą młode- wysterylizowanej nie weźmie..... Domyślacie się co mu powiedziałam Quote
Luzia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Zofija']Miałam następny telefon w sprawie Simby- Pan bym ją wziłą, ale chce, zeby miałą młode- wysterylizowanej nie weźmie..... Domyślacie się co mu powiedziałam[/QUOTE] Ja takich zawsze bardzo "uprzejmie" traktuje :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts