Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LadyS']A nie były wysłane przesyłkami poleconymi albo paczkami? Bo jak były, to poproś o numer wysyłki i idź na pocztę - może to tylko pan mówi, że zaginęły ;)[/QUOTE]
ooo o tym nie pomyślałam. Nie musisz mieć nawet numeru przesyłki , tylko podajesz swoje dane. Sama tak ostatnio robiłam i okazało się właśnie, że przesyłka leży na poczcie i była dwa razy "awizowana" ...

Posted

[quote name='Lucky.']ooo o tym nie pomyślałam. Nie musisz mieć nawet numeru przesyłki , tylko podajesz swoje dane. Sama tak ostatnio robiłam i okazało się właśnie, że przesyłka leży na poczcie i była dwa razy "awizowana" ...[/QUOTE]

taaa... i by drugi raz dwa kagańce wysyłał. Raczej wątpię.

Posted

[quote name='murakami']taaa... i by drugi raz dwa kagańce wysyłał. Raczej wątpię.[/QUOTE]
bardziej chodziło mi o to, że może to sprawdzić na poczcie czy facet mówi prawdę.

Megi w fizjologu :D Zauważyłam, że na zdjęciach jest trochę za krótki, ale w rzeczywistości nie jest tak źle. On będzie używany albo do przejazdów, ew. czasem na spacerze.
[IMG]http://i49.tinypic.com/1z143ds.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/25g4d9h.jpg[/IMG]

Posted

ej ten pan odpisal mi tak:

[B]Paczką do Was sie zdematerializowała - odpowiedź z naszego jedynego okienka brzmiała "przesyłki nie ma w systemie" - logicznie jest to niemożliwe - z doświadczenia wiem że znaczy to tyle że paczka zniknęła[/B]

wiec chyba wszystko jasne, co?:))
i nie ma co lazic na poczte.
pewnie godzilla zezarla te paczke. a tak naprawde nikt jej nie wyslal.

Posted

[quote name='Unbelievable']A żeby rozwiać wątpliwości nie łatwiej poprosić o skan potwierdzenia nadania? :roll:[/QUOTE]

a po cholere mi ten skan?
mordy w niego psu nie owine.

Posted

[quote name='a_niusia']a po cholere mi ten skan?
mordy w niego psu nie owine.[/QUOTE]
będziesz wiedziała czy wysłał czy nie, jezu, to nie jest fizyka kwantowa :roll: wyśle to wiadomo że paczka faktycznie zaginęła, nie wyśle to tez wiadomo co :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']będziesz wiedziała czy wysłał czy nie, jezu, to nie jest fizyka kwantowa :roll: wyśle to wiadomo że paczka faktycznie zaginęła, nie wyśle to tez wiadomo co :roll:[/QUOTE]

nie, nie jest to fizyka kwantowa.
jednak kilka lat pracy w obsludze klienta a nastepnie na wlasny rachunek sprawia, ze jakos tak nie interesuje mnie w tej chwili, czy on ma ten kwitek czy nie. interesuje mnie natomiast, ze nie od dwoch tygodni nie mam tego, co kupilam.

Posted

[quote name='a_niusia']nie, nie jest to fizyka kwantowa.
jednak kilka lat pracy w obsludze klienta a nastepnie na wlasny rachunek sprawia, ze jakos tak nie interesuje mnie w tej chwili, czy on ma ten kwitek czy nie. interesuje mnie natomiast, ze nie od dwoch tygodni nie mam tego, co kupilam.[/QUOTE]
to zgłaszasz do allegro : D z tym że gorzej będzie jeżeli ci ten kwitek jednak pokaże ;)

Posted

a_niusia, wystaw natychmiast negatywa. Ja już nauczona doświadczeniem, takim tłukom od razu bez zastanowienia wstawiam negatywy. Zaraz dzwonią buraki z przeprosinami i chcą wysyłać kolejną paczkę z różnymi rzeczami, potem ew. unieważnisz mu ten komentarz jak coś dobrego Ci zaproponuje i już. Ale nauczkę będzie mial na przyszłość. ;)

Posted

oni twierdza, ze wyslali druga paczke.
powinna dojsc w piatek, ale dobra...dam im czas do wtorku.
mam nadzieje, ze jednak dojdzie, bo mam strasznie duzo do zalatwienia przed wyjazdem i jeszcze sie dowiedzialam, ze w poniedzialek mam kolejna kontrole w robocie, wiec bede musiala byc tam do poznych godzin wieczornych.
wiec raczej wolalabym te paczke niz negatywa...

Posted

[quote name='hecia13']Widziałaś kartę sprzedającego? Na [B]1038 [/B][B]opinii dotyczących sprzedaży tylko 1 (słownie jeden) negatyw i to kompletnie bzdurny.[/B][/QUOTE]

no to zajebiscie i co z tego jak dwa tygodnie czekam na paczke?:)))

Posted

[quote name='a_niusia']no to zajebiscie i co z tego jak dwa tygodnie czekam na paczke?:)))[/QUOTE]
Być może faktycznie zaginęła... Niestety zdarza się to dość często.

Posted

W tym przypadku raczej nie sądzę. Zadowolonych klientów jest zdecydowanie więcej, kagańce są doskonałej jakości za przystępną cenę. Jesteś pierwszą niezadowoloną jaką znam. Po prostu miałaś pecha ;) Niestety, zdarza się...

Posted

[quote name='hecia13']W tym przypadku raczej nie sądzę. Zadowolonych klientów jest zdecydowanie więcej, kagańce są doskonałej jakości za przystępną cenę. Jesteś pierwszą niezadowoloną jaką znam. Po prostu miałaś pecha ;) Niestety, zdarza się...[/QUOTE]

no chyb nie pierwsza...

Posted

ja trochę Cię anusiu nie rozumiem. masz czas żeby się tu żalić, ale żeby facet udowodnił Ci że wysłał paczkę, to nie masz czasu poprosić? a jak ona nie przyjdzie, bo drugiej też nie wysłał? już nic nie zdążysz zrobić, nie zamówisz następnych przed wyjazdem. sama pozwalasz na to, żeby Cię oszukiwano

Posted

[quote name='motyleqq']ja trochę Cię anusiu nie rozumiem. masz czas żeby się tu żalić, ale żeby facet udowodnił Ci że wysłał paczkę, to nie masz czasu poprosić? a jak ona nie przyjdzie, bo drugiej też nie wysłał? już nic nie zdążysz zrobić, nie zamówisz następnych przed wyjazdem. sama pozwalasz na to, żeby Cię oszukiwano[/QUOTE]

spoko, spoko zdaze.
we wro jest pelna miska.

naprawde licze na to, ze gosc wyslal te druga paczke. a dowod nadania jej drogi nie przyspieszy.

Posted

nie przyśpieszy, fakt. ale uważam, że nie możesz mu wystawić negatywa, póki nie masz dowodu, że to on nie wysłał, a nie że wina leży po stronie poczty. jeśli paczka dojdzie, to oczywiście nie ma o czym mówić.

mi kiedyś ukradli przesyłkę ze skrzynki(nie była polecona)i nie miałam o to pretensji do sprzedawcy...

Posted

[quote name='motyleqq']nie przyśpieszy, fakt. ale uważam, że nie możesz mu wystawić negatywa, póki nie masz dowodu, że to on nie wysłał, a nie że wina leży po stronie poczty. jeśli paczka dojdzie, to oczywiście nie ma o czym mówić.

mi kiedyś ukradli przesyłkę ze skrzynki(nie była polecona)i nie miałam o to pretensji do sprzedawcy...[/QUOTE]

nie ma sensu tłumaczyć ;)

Posted

[quote name='motyleqq']nie przyśpieszy, fakt. ale uważam, że nie możesz mu wystawić negatywa, póki nie masz dowodu, że to on nie wysłał, a nie że wina leży po stronie poczty. jeśli paczka dojdzie, to oczywiście nie ma o czym mówić.

mi kiedyś ukradli przesyłkę ze skrzynki(nie była polecona)i nie miałam o to pretensji do sprzedawcy...[/QUOTE]

dlatego nie wystawilam negatywa i daje gosciowi czas do wtorku, aby wyslal "druga" przesylke.
jesli "druga" tez nie dojdzie to zaden dowod nadanie nie bedzie mnie za bardzo interesowal.

Posted

cóż, żebyś się wtedy nie zdziwiła, że Ci udowodni, że wysłał. to zwykłe oczernianie i niesłuszne osądzanie sprzedającego. wszyscy dobrze wiedzą, że przesyłki na poczcie giną, a często są kradzione

Posted

[quote name='motyleqq']cóż, żebyś się wtedy nie zdziwiła, że Ci udowodni, że wysłał. to zwykłe oczernianie i niesłuszne osądzanie sprzedającego. wszyscy dobrze wiedzą, że przesyłki na poczcie giną, a często są kradzione[/QUOTE]

mam nadzieje, ze udowodni, ze wyslal tym, ze przesylka dojdzie...
powaznie mam taka nadzieje.