aniao Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 piękna jest. sama chyba niedawno widizałąm ją na stronie schroniska i wkleiłam w dziale (wstyd się przyznać) bokserów w potrzebie :) jakby była potrzebna jakaś pomoc, przy ogłoszeniach, to ja chętnie.. Quote
Ajula Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='What May NN']. Niebawem wstawie aktualne zdjecia..[/QUOTE] zdjęcia sobie chętnie obejrzę :) Quote
What May NN Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 nadal szukamy wlasciciela.. w sobote sunia bedzie miala kompleksowe badania - krew, usg itp. teraz Gabi sie wyluzowala, ciagle sika i robi kupki - okazalo sie, ze jest dosc chudziutka!! brzuchol znacznie zmalal.. pisze rzadko poniewaz zostalam odlaczona od swiata - nie mam internetu!!! za co przepraszam.. Quote
What May NN Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 dziś była wizyta u weta! gruczoły okołoodbytowe wyczyszczone, krew pobrana.. jest jeden problem - jednej nerki prawie nie ma druga sprawna, więc tragedii nie ma.. specjalna dieta i będzie ok.. w ciąży na pewno nie jest!! Quote
What May NN Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 aaa... no i Gabi jest idealna dla dzieci! 5-latek uradowany, a psica delikatna i łagodna! Quote
Ajula Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 What May NN napisał(a): w ciąży na pewno nie jest!! to jest bardzo dobra wiadomość Quote
Marylin Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Co u Gabi? Czytam wątek i myślę o psicy... Śliczna jest! Moja przyjaciółka zakochana w buldogach, bokserach i podobnych też o nią dopytuje... Ona prawdopodobnie mogłaby ją wziąć gdyby Gabi była do adopcji ale od stycznia dopiero :-( Quote
What May NN Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 u Gabi wszystko ok! wyniki krwi są ok, trochę podniesione próby wątrobowe i nerkowe - spec. karma i się wyreguluje! Trochę smutaśna jest - wydaje mi się, że powinna z dzieciakami byc :-) Quote
owca Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ...co z tatuażem? da się cokolwiek odczytać? są 3 czy 4 cyfry? Jeśli faktycznie nie ma wielu hodowli w Polsce (powiedzmy kilkanaście/kilkadziesiąt), może warto zebrać namiary z ZKwP do wszystkich i po prostu pytać... suka ani jej właściciel wcale nie musi pochodzić z Wielkopolski. ...zdarzały się już sytuacje, gdy pies gubił się za granicą... w takiej sytuacji właściciel ma utrudnione zadanie, zwykle nie zna nikogo na miejscu, czasem nie zna języka... Quote
What May NN Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Bunia (tak ma teraz na imię) zostaje w domu tymczasowym! jest już coraz bardziej wyluzowana, ale nadal nie załatwia się na smyczy.. hodowca, który zgłosił się już jakiś czas temu później już się nie odezwał, ale też my (fundacja) doszliśmy do wniosku, że tatuaż się nie zgadza i to raczej zły trop - zresztą i tak zero informacji o właścicielach.. kiedy Bunia załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne brzuchol zmalał i udało się odczytać tatutaż - masa telefonów no i udało się znaleźć hodowcę faktycznego (Pan miał jeden miot i pozdrawiam Pana serdecznie) i niestety nie posiada kontaktu do właścicieli! uznał jednak, że jeśli psica jest w dobrym domku to nie będzie jej robił kolejnych niespodziewanek i zrzekł się psiaka za co DT jest bardzo wdzięczny, bo Bunia to naprawdę złoty pies! Quote
Ajula Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='What May NN'] zrzekł się psiaka za co DT jest bardzo wdzięczny, bo Bunia to naprawdę złoty pies! no i amen :) Quote
aniao Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ale super wiadomość :) to trzeba chyba zmienić tytuł wątku. Quote
Recommended Posts