Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Dimku, błagam wypatrz wreszcie tego Twojego czlowieka, co Cię już nigdy nie opuści!!! Gdyby nie moj agresor, byłbys już dawno u mnie - przysięgam![/quote]

Taak gdby niemoi rodzice...

Posted

Dimuś ma plakaciki w sklepach zoologicznych. Był już kilka razy w Gazecie Olsztyńskiej i Olsztyniaku niestety odzew był zerowy.:placz: W „jego” szkole cały czas wisi gazetka na jego temat. Dużo dzieciaków chciało go przygarnąć, ale niestety reakcja rodziców była zazwyczaj ta sama czyli „ kochanie Dimek jest biednym pieskiem, ale my nie możemy go wziąć bo to i tamto”. Ludzie przychodzący do schroniska i szukający pieska łagodnego w stosunku do dzieci, gdy proponujemy im Dima odpowiadają „ Fajny pies, ale jest za stary, my chcemy młodego tak do roku”:angryy: Jakby 6 letni pies to był nie wiadomo jaki dziadek:placz:

[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Myślę, że trzeba dawać ogłoszenia do skutku, do Gazety Wyborczej trzeba dać koniecznie, tylko ze zdjęciem. Dimkowi trzeba jak najszybciej znaleźć dom, żeby nie marniał w schronisku, przecież taki pies to ogromny potencjał!!! Tak mi go żal :-( .