Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dimek kotki bardzo lubi ganiac:eviltong:jak prawie kazdy pies
po za tym Dimek na arzie dzieci nie odwiedza ale nie dlugo chyba zacznie Ania juz pisała czytaj uwaznie
Dimus hopaj!! Nati Cie podnosi:loveu:
Stesknilam sie za Tobą:loveu:

Posted

Przykro mi bardzo, ale dostęp mam tylko w pracy i nie zawsze wszystko mogę uwaznie przeczytać...ale bardzo się cieszę będzie miał chwilkę "lepszego życia"..:loveu:

Posted

Dimuś w sobotę pojdziemy sobie na dluuuuuuuuugi spacerek i znowu jesli bedziesz chciał to pobiegasz bez smyczy ;) po lesie lub po brzegu rzeki;)
a teraz moj kochany hop do góry!! PO nowy domek:p Cioteczka o Tobie pamieta:loveu:

Posted

[quote name='ewatr']masz tylu fanów ;) a nie masz domu

jak ten swiat dziwnie jest urządzony :shake:[/quote]

Ewatr fakt dziwnie urzadzony pzrekonaj moich rodziocow to ja we4zme Dimka swietnie psaowal by do mojego domku tym bardziej ze z moim bratem dlugo psy nie wytrzymuja a te cudo dało by na pewno rade wytrzymac;):loveu:

Posted

oni nigdy nie maja czasu
gdybym mogla wziela bym psa do domu i umowe i podwiozla w tygodniu juz podpisana ale nawet nie bede probowac po co Dimek ma cierpiec dlatego ze moi rodzice nie chca psa:(
namawiam ich chociaz na tymczas jak bed mocne mrozy zeby wtedy zamieszkal ze mna pzrez zime chocia za kto wie moze potem zostanie u mnie jzu na zawsze

Posted

ja pamietam czasy kiedy do domu przytargałam slepego kota (potem na szczescie wzrok odzyskal :) i schorowanego psa. Nie powiem- mama szczesliwa nie byla ;) A potem do tej gromadki sama jeszcze jednego sobie dostarczyla :D
Och cudne to były czasy :) Na szczescie wrazliwe serce ma mamuska i nie wyladowalam ze zwierzami na zbity leb ;)

Posted

nati_92 to żeby Ci sie nie wydawało że tylko młodsi maja z tym problem
/ z przekonaniem rodziców do wziecia psa / to powiem , że ja jako juz dojrzała kobieta , odchowawszy co nieco dziecko chciałam równiez spełnic swoje marzenie z dziecinstwa i kupić psa .
Synuś za / żebym tylko ciągle ja wyprowadzać nie musiał - warunek ;) /
Tz cisza a mój szanowny Ojciec -- "po moim trupie" w tym domu bedzie pies :mad:

jest jednak pies :eviltong: - zanim Ojciec na niego spojrzał nosiłam mu biała ,cudna , goldenią kulke przez miesiaci podtykałam pod nos .... twardy był :mad:
ale do tej pory mu przeszło i od ponad 2 lat właśnie oni sa nierozłączni
no i jak tu wierzyc rodzicom że na prawde nie chca psa ;)
oni nie wiedza co traca nie mając

Posted

no to faktycznie fajnie;)
jednak ja poprowadze dalej wstepne rozmowy i jak dam rade to dimek bedzie zima u mnie potem moze akurat zostanie juz u mnie na zawsze a jesli pzrez ten czas znajdzie sobie kochajacy domek to pomoge w jego miejsce innemu psiakowi z naszego schroniska bo takich jest kilka;)

Posted

[quote name='nati_92']no to faktycznie fajnie;)
jednak ja poprowadze dalej wstepne rozmowy i jak dam rade to dimek bedzie zima u mnie potem moze akurat zostanie juz u mnie na zawsze a jesli pzrez ten czas znajdzie sobie kochajacy domek to pomoge w jego miejsce innemu psiakowi z naszego schroniska bo takich jest kilka;)[/quote]

trzymam kciuki za wstepne rozmowy ;) od czegoś trzeba zacząć
a potem to już z górki :eviltong:

Posted

[quote name='ewatr']trzymam kciuki za wstepne rozmowy ;) od czegoś trzeba zacząć
a potem to już z górki :eviltong:[/quote]

oby:D
wszystko powolutku sie moze rozkreci jednak nie robie zadnej nadzieji na domek ja jestem tylko na wszelki wypadek... i tak nie wiem czy wypali bo moja ciotka przykjezdza z psem(samcem) na swieta a tamten wszystko sobie umie otworzyc....:shake:
ale sprobuje nie zaszkodzi

Posted

probuje od czerwca i nic:(
Wymowka to 4 pokojowe mieszkanie i 6 ludzi w domu "gdybysmy mieli domek kupilbym ci nawet trzy"
albo"pzrteciez masz juz zwierzaka-zółwia"
:shake::shake::shake::shake: