nati_92 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dimek kotki bardzo lubi ganiac:eviltong:jak prawie kazdy pies po za tym Dimek na arzie dzieci nie odwiedza ale nie dlugo chyba zacznie Ania juz pisała czytaj uwaznie Dimus hopaj!! Nati Cie podnosi:loveu: Stesknilam sie za Tobą:loveu: Quote
tania Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Przykro mi bardzo, ale dostęp mam tylko w pracy i nie zawsze wszystko mogę uwaznie przeczytać...ale bardzo się cieszę będzie miał chwilkę "lepszego życia"..:loveu: Quote
nati_92 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hop hop moj ty przystojniaku;) do gory;) suzkamy domku;) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/9683/dim2bx2.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=red][B]DIMEK SZUKA DZIECI DO POKOCHANIA!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
nati_92 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dimuś w sobotę pojdziemy sobie na dluuuuuuuuugi spacerek i znowu jesli bedziesz chciał to pobiegasz bez smyczy ;) po lesie lub po brzegu rzeki;) a teraz moj kochany hop do góry!! PO nowy domek:p Cioteczka o Tobie pamieta:loveu: Quote
BasiaD Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dimuś wskakuj do góry po domek! HOP!!! Quote
Kasia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hop hop Dimku - przyjacielu dzieciaków :multi: :multi: :multi: Quote
ewatr Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 masz tylu fanów ;) a nie masz domu jak ten swiat dziwnie jest urządzony :shake: Quote
nati_92 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='ewatr']masz tylu fanów ;) a nie masz domu jak ten swiat dziwnie jest urządzony :shake:[/quote] Ewatr fakt dziwnie urzadzony pzrekonaj moich rodziocow to ja we4zme Dimka swietnie psaowal by do mojego domku tym bardziej ze z moim bratem dlugo psy nie wytrzymuja a te cudo dało by na pewno rade wytrzymac;):loveu: Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nati, moze podstepem zorganizuj im wycieczke do schroniska, a nóż sie zakochają w Dimku :D Quote
nati_92 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 oni nigdy nie maja czasu gdybym mogla wziela bym psa do domu i umowe i podwiozla w tygodniu juz podpisana ale nawet nie bede probowac po co Dimek ma cierpiec dlatego ze moi rodzice nie chca psa:( namawiam ich chociaz na tymczas jak bed mocne mrozy zeby wtedy zamieszkal ze mna pzrez zime chocia za kto wie moze potem zostanie u mnie jzu na zawsze Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ja pamietam czasy kiedy do domu przytargałam slepego kota (potem na szczescie wzrok odzyskal :) i schorowanego psa. Nie powiem- mama szczesliwa nie byla ;) A potem do tej gromadki sama jeszcze jednego sobie dostarczyla :D Och cudne to były czasy :) Na szczescie wrazliwe serce ma mamuska i nie wyladowalam ze zwierzami na zbity leb ;) Quote
ewatr Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nati_92 to żeby Ci sie nie wydawało że tylko młodsi maja z tym problem / z przekonaniem rodziców do wziecia psa / to powiem , że ja jako juz dojrzała kobieta , odchowawszy co nieco dziecko chciałam równiez spełnic swoje marzenie z dziecinstwa i kupić psa . Synuś za / żebym tylko ciągle ja wyprowadzać nie musiał - warunek ;) / Tz cisza a mój szanowny Ojciec -- "po moim trupie" w tym domu bedzie pies :mad: jest jednak pies :eviltong: - zanim Ojciec na niego spojrzał nosiłam mu biała ,cudna , goldenią kulke przez miesiaci podtykałam pod nos .... twardy był :mad: ale do tej pory mu przeszło i od ponad 2 lat właśnie oni sa nierozłączni no i jak tu wierzyc rodzicom że na prawde nie chca psa ;) oni nie wiedza co traca nie mając Quote
Jowita Poznań Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ewatr--> chca byc twardzi ;) ale potem im nie wychodzi :) Kto ma dobre serducho pokocha kazdego siersciucha ;D Quote
nati_92 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no to faktycznie fajnie;) jednak ja poprowadze dalej wstepne rozmowy i jak dam rade to dimek bedzie zima u mnie potem moze akurat zostanie juz u mnie na zawsze a jesli pzrez ten czas znajdzie sobie kochajacy domek to pomoge w jego miejsce innemu psiakowi z naszego schroniska bo takich jest kilka;) Quote
ewatr Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='nati_92']no to faktycznie fajnie;) jednak ja poprowadze dalej wstepne rozmowy i jak dam rade to dimek bedzie zima u mnie potem moze akurat zostanie juz u mnie na zawsze a jesli pzrez ten czas znajdzie sobie kochajacy domek to pomoge w jego miejsce innemu psiakowi z naszego schroniska bo takich jest kilka;)[/quote] trzymam kciuki za wstepne rozmowy ;) od czegoś trzeba zacząć a potem to już z górki :eviltong: Quote
nati_92 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='ewatr']trzymam kciuki za wstepne rozmowy ;) od czegoś trzeba zacząć a potem to już z górki :eviltong:[/quote] oby:D wszystko powolutku sie moze rozkreci jednak nie robie zadnej nadzieji na domek ja jestem tylko na wszelki wypadek... i tak nie wiem czy wypali bo moja ciotka przykjezdza z psem(samcem) na swieta a tamten wszystko sobie umie otworzyc....:shake: ale sprobuje nie zaszkodzi Quote
nati_92 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dimek sie przypomina i wskakuje na pierwsza stronke;) Quote
GoniaP Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nati sprobuj.... Stałabyś sie guru dogomanii:evil_lol: Quote
nati_92 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 probuje od czerwca i nic:( Wymowka to 4 pokojowe mieszkanie i 6 ludzi w domu "gdybysmy mieli domek kupilbym ci nawet trzy" albo"pzrteciez masz juz zwierzaka-zółwia" :shake::shake::shake::shake: Quote
Kasia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dimku, wskakuj na górę ktoś Cię musi w koncu wypatrzeć...:shake: Quote
Recommended Posts